Sto je idol? Ne drzi ruku na prsima

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Sto je idol? Ne drzi ruku na prsima
Yebes ih, da li je Hrvatska pobijedila sinoc, doslo bi ovih par gofana da se.ru. Ovaj idiot bi bio prvi u redu.Madal je napisao/la: ↑25 nov 2024, 09:51Ovakvima se trebate na kosti naklatiti a ne jednom Loncaru.mostar35 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:19Ajde bošnjo, ne glumi silu. Nije ti ovo sjedeća odbojkadzekooooTz je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:59Zasto mislite da ne moze hrv dobit vise od 13 razlike nije mi jasno padaju lagano !!!
Jel ziv papak, cuj bosnjo ne glumi silu.Madal je napisao/la: ↑25 nov 2024, 09:51Ovakvima se trebate na kosti naklatiti a ne jednom Loncaru.mostar35 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:19Ajde bošnjo, ne glumi silu. Nije ti ovo sjedeća odbojkadzekooooTz je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:59Zasto mislite da ne moze hrv dobit vise od 13 razlike nije mi jasno padaju lagano !!!
Ma hoce li staviti ruku ili nece, hoce li pjevati ili nece nije bitno - ali ako si se odlucio da nastupas za neku reprezentaciju (razlog nije bitan ljubav prema domovini, mogucnos napretka u karijeri ili nesto trece) - to trebas da postujes. tj ne smije se slikati u oznakama, bojama zastavam druge reprezentacije (navijaj ti u svojoj kuci, vristi deri slavi kad pobjede ti koje volis - ali javno budi profesionalac.Madal je napisao/la: ↑25 nov 2024, 09:48Prezvakana i ofucana tema kao i pjevanja himne i sl. kako kod nas tako po cijelom svijetu u svim sportovima.
Svaki normalan selektor je odustao od tih stvari, doduse bio je onaj selektor Srbije sto ih je tjerao himnu da pjevaju![]()
Bezveze ste se momku na kosti naklatili umjesto da se slavi pobjeda KOJU JE I ON SINOC SLAVIO
Radil' gdje SK1 link?marlostanf1eld je napisao/la: ↑25 nov 2024, 10:18U 11 sati na SK1 ima repriza, pa ko hoce da uziva bez preskakanja srca ovaj put![]()
https://rumble.com/v5svkct-bosna-hrvats ... .2024.html
Ma ni njemu treba, trol kojem će gore pasti ako ga se ignoriše. Nek se pojede od muke, dan žalosti je kod takvih a mi treba da uživamo u ovom pobjedi maksimalno.Madal je napisao/la: ↑25 nov 2024, 09:51Ovakvima se trebate na kosti naklatiti a ne jednom Loncaru.mostar35 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:19Ajde bošnjo, ne glumi silu. Nije ti ovo sjedeća odbojkadzekooooTz je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:59Zasto mislite da ne moze hrv dobit vise od 13 razlike nije mi jasno padaju lagano !!!
Evo i link za Megu, gdje je bolja slikadzemil je napisao/la: ↑25 nov 2024, 10:48https://rumble.com/v5svkct-bosna-hrvats ... .2024.html
Ne znam zašto je kvalitet lošiji od onog kojeg sam uplodovao.
Ja opet to malo drugacije gledam, mislim u krajnosti je nebitno sta mi mislimo.Sport90 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 10:38Ma hoce li staviti ruku ili nece, hoce li pjevati ili nece nije bitno - ali ako si se odlucio da nastupas za neku reprezentaciju (razlog nije bitan ljubav prema domovini, mogucnos napretka u karijeri ili nesto trece) - to trebas da postujes. tj ne smije se slikati u oznakama, bojama zastavam druge reprezentacije (navijaj ti u svojoj kuci, vristi deri slavi kad pobjede ti koje volis - ali javno budi profesionalac.Madal je napisao/la: ↑25 nov 2024, 09:48Prezvakana i ofucana tema kao i pjevanja himne i sl. kako kod nas tako po cijelom svijetu u svim sportovima.
Svaki normalan selektor je odustao od tih stvari, doduse bio je onaj selektor Srbije sto ih je tjerao himnu da pjevaju![]()
Bezveze ste se momku na kosti naklatili umjesto da se slavi pobjeda KOJU JE I ON SINOC SLAVIO
Recimo sta sad treba jedan Gundoan koji igra za njemacku reprezentaciju da se maskira u turske boje, ogrne tursku zastavu i ide navijati za tursku - snima se i to kaci na drustvene mreze - to je glupo i neprofesionalno i odraz intelegencije - a msilim da niko u njemackoj ne dovodi u pitanje koju on licno drzavu voli vise. Problem je samo nivo intelegncije generalno tih ljudi koji su rodjeni u bosni, a pripadaju sto hrvatskom sto srpskom taboru - ili je jednostavno to kompleks (jer znaju da nisu pravi ni hrvati ni srbi niti ih ti u hrvatskoj i srbiji dozivljavaju kao svoje) pa pokusavaju da budu veci i hrvati i srbi od onih iz zg ili bg
Adis vjerovatno ne zna ni ko je Muticbhsport je napisao/la: ↑25 nov 2024, 11:01Jako su bitne dvije stvari nakon sinoc,
Prva je Musina izjava u poluvremenu nakon pokušaja taktike od strane selektora koji je motivisao ekipu i noseni tim govorom pravimo 16-0.
Druga je da je opet bio roster od 7 igraca koji je odigrao vrhunske utakmice, neki od njih partije zivota (Lazic), drugi najbolje utakmice u reprezentaciji (Vrabac, Amar, Gegic).
Dugoročno mi imamo potencijal ali moramo siriti roster, na proljeće cemo imati Amerikanca koji ce rasteretiti Atica i Gegica, te nadam se Halilovica. Takodjer i Lazar Mutic je sve bolji i bolji.
Moramo izgladiti stvari i sa Suljom i raditi na tome da se skine zvjezdica Luki Garzi.
Ko to me vidi taj je slijep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.