FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

bordospartanac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordospartanac » 30 nov 2024, 07:33

Momci slusajte trenera igrajte srcem.
Idemo dalje, nema veze. Sretno.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 30 nov 2024, 08:01

Pavicic sinoc dobio najvecu ocjenu po sofascore..ja ne znam po cemu al et. Prenio 2 lopte i na kraju dodao prvom do sebe ..Vjerovatno sto su ostali ocaj bili. Ja ne pamtim kad smo ovoliko gresaka imali u jednoj utakmici. Svaki nas posjed zavrsio je greskom

Herson

Post Postao/la Herson » 30 nov 2024, 08:07

Trener nas je svojim neuspjelim eksperimentom znatno udaljio od titule i to je činjenica. Proveo je ovdje dovoljno vremena i dosad je trebao shvatiti da dio igrača nije u stanju provesti ni neke osnovne fudbalske stvari, a kamoli stalne promjene sistema igre i rotacije.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 30 nov 2024, 08:10

Ko je kriv što je ekipa odigrala najlošije u najbitnijoj utakmici...zna li se šta o tome Zekiću...

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 30 nov 2024, 08:12

H8Z7 je napisao/la:
30 nov 2024, 00:05
Lucas je napisao/la:
29 nov 2024, 23:55
Nardin i Despotovic su Van Basten i Romario za Turkeša i Renana. Kad se samo sjetim kakav sam linč ovdje doživio, kad sam napisao da je Despotović kapitalac :facepalm:
Šteta što smo veceras maltene završili sezonu, čak nas je i bod ostavljao u životu za titulu, treci bi završili i da nas Kobac Selimovic vodi od početka sezone.
Šta očekuješ molim te, ovo pitanje nije samo za tebe nego za sve koji mislite da je dovoljno dovesti Zekića i da će se sve odmah posložiti? Nevjerovatno šta pišete pa imate li obraza sekunde jedne? Ok izgubili smo i šta sad? Pa 3 prethodne sezone mi smo bili 4. i sad smo doveli Zekića i on će sve to posložiti za par mjeseci kako treba, ovo očekujete? Vratite se u realnost, pa prije par mjeseci smo svaku utakmici ulazili sa brigom da li ćemo izgubiti ili ne, nije važno, Zvijezda, Sloga ili Zrinjski, sad kad smo počeli na papiru lakše protivnike dobijati vama su odmah oči zacaklile na titulu i dominaciju.

Shvatite da smo ekipa u gradnji, kako mentalno tako i taktički. Ok, Zekić je zeznuo neke stvari i šta sad? Treba ga otjerati? Kako vas nije sramota? Čuj Selimović da vodi bili bi treći (uz dužno poštovanje Selimoviću).

Zbog takvih kao vi smo ovdje gdje i jesmo, ne samo kao klub nego kao i društvo, ali da ne idem u off topic.

Može vas stid biti, imamo najbolji start u historiji klub ako se ne varam a vama problem što smo izgubili 0:1 od Zrinjskog. :puke:
Bravo @h8z7 jako dobar komentar. Izadjose pitari strucnjaci na vidjelo sinoc.
Nista jos nije izgubljeno.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 nov 2024, 08:29

Ne treba krivit Zekica. Probao iznenadit protivnika, nije proslo i jbg. Problem su igraci, koji se Zrinjskog boje ko Barselone. Dvije utakmice ove sezone gdje smo najvise podbacili su derbi i Zrinjski, dvije utakmice gdje se igracima bas svezu noge i osjecaju pritisak. Zelje radi same vaznosti utakmice u gradu, Zrinjskog radi prevelikog respekta kojeg imaju prema njima. Igraci su izgubili utakmicu sinoc, ne Zekic.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Herson

Post Postao/la Herson » 30 nov 2024, 08:43

Ti si jedini navijač Sarajeva koji tvrdi da Zekić nije kriv. Vjerujem da si svjestan toga. Jedini i isključivi krivac je on. Ekipu sa toliko napadačkog pontencijala je totalno umrtvio i pretvorio u Gošk lošom pripremom, postavkom i nerezonskim izmjenama. Pomalo tužno je bilo sinoć gledati Sarajevo na Koševu u najbitnijoj utakmici polusezone.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 30 nov 2024, 08:58

Herson je napisao/la:
30 nov 2024, 08:07
Trener nas je svojim neuspjelim eksperimentom znatno udaljio od titule i to je činjenica. Proveo je ovdje dovoljno vremena i dosad je trebao shvatiti da dio igrača nije u stanju provesti ni neke osnovne fudbalske stvari, a kamoli stalne promjene sistema igre i rotacije.
Apsolutno, ne znam kako mu opomena nisu bile utakmice protiv Širokog, Želje, Slobode u prvom kolu (koju bi teško pobjedili, da se ne radi o amaterskoj ekipi). Najjači su ovi koji kažu, da je Zekić najbolji trener koji je ikada radio u ovoj ligi :rol: .On Jakirovicu ne može čunjeve nosati na treningu, pa jedan Žižović ima bolji CV od Zekića (titula i finale kupa BiH sa Borcem, uveo ih u grupe KL, gdje su čisto i zasluženo uzeli 7 bodova jačim i skupljim ekipama, iz jačih liga). Mandat svakog trenera nakon Vinka, koji je vodeci Sarajevo izmišljao podzemne vode i eksperimentisao, završio je katastrofom (Sablić, Dudić, Rožman, pa i onaj jadni Dogan u onoj jednoj utakmici koju je vodio), a Zekic ce sigurno i dalje nastaviti to raditi. Kamo srece da Mirvić progleda na oci i koliko danas kontaktira Jakira, koji je nedavno rekao da čeka januar i neki zdrav i dobar projekat.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 nov 2024, 09:03

Herson je napisao/la:
30 nov 2024, 08:43
Ti si jedini navijač Sarajeva koji tvrdi da Zekić nije kriv. Vjerujem da si svjestan toga. Jedini i isključivi krivac je on. Ekipu sa toliko napadačkog pontencijala je totalno umrtvio i pretvorio u Gošk lošom pripremom, postavkom i nerezonskim izmjenama. Pomalo tužno je bilo sinoć gledati Sarajevo na Koševu u najbitnijoj utakmici polusezone.
Jest kriv ali ne treba skidati skalpove odmah, trebao je na polu vremenu uvesti Đuričkovića i Turkeša umjesto Kerjemeha i Pavičića. Nas je Nardin sinoć pobijedio, nije ga imao ko čuvati.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 30 nov 2024, 09:04

Lucas je napisao/la:
30 nov 2024, 08:58
Herson je napisao/la:
Apsolutno, ne znam kako mu opomena nisu bile utakmice protiv Širokog, Želje, Slobode u prvom kolu (koju bi teško pobjedili, da se ne radi o amaterskoj ekipi). Najjači su ovi koji kažu, da je Zekić najbolji trener koji je ikada radio u ovoj ligi :rol: .On Jakirovicu ne može čunjeve nosati na treningu, pa jedan Žižović ima bolji CV od Zekića (titula i finale kupa BiH sa Borcem, uveo ih u grupe KL, gdje su čisto i zasluženo uzeli 7 bodova jačim i skupljim ekipama, iz jačih liga). Mandat svakog trenera nakon Vinka, koji je vodeci Sarajevo izmišljao podzemne vode i eksperimentisao, završio je katastrofom (Sablić, Dudić, Rožman, pa i onaj jadni Dogan u onoj jednoj utakmici koju je vodio), a Zekic ce sigurno i dalje nastaviti to raditi. Kamo srece da Mirvić progleda na oci i koliko danas kontaktira Jakira, koji je nedavno rekao da čeka januar i neki zdrav i dobar projekat.
Sigurno ce Jakir nakon Dinama i Lige prvaka doci trenirati treceplasirani tim lige koju je davno prepisao.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 30 nov 2024, 09:06

Lucas je napisao/la:
Herson je napisao/la:
E čuj Žižović ima bolji CV od Zekića.
Haj sam se odjavi, **** vas pitarluk nerealni.
MNON

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 30 nov 2024, 09:08

Nirton je napisao/la:
30 nov 2024, 09:04
Lucas je napisao/la:
Herson je napisao/la:
Sigurno ce Jakir nakon Dinama i Lige prvaka doci trenirati treceplasirani tim lige koju je davno prepisao.
Za finu platu (koju bi svakako dobio) i dobar projekat, bi došao sigurno. To što je vodio Dinamo na puno vecem nivou, ne mora ništa značiti. Gattuso je recimo vodio bivse prvake Evrope Milan i Marseille, pa je došao u Hajduk, koji 20 godina nije bio prvak.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 30 nov 2024, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 30 nov 2024, 09:12

Gattuso ima ogromnu platu u splitu. 2 mio. €

https://www.--- SPAM ---/amp/sport/clanak/t ... 07939.aspx

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 nov 2024, 09:35

Kakve gluposti se pišu nakon jednog poraza, čovjek skoro polusezonu završio i prvi poraz i ljudi pišu ovakve gluposti. Pitari se predali nakon jednog poraza.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 nov 2024, 09:38

napoleon72 je napisao/la:
05 avg 2024, 16:39
Samo cekam da Zekic kiksa 2-3 pa da krenu pljuvacine kao sad po Rozmanu. A i za Rozmana se ovako u oktobru pisalo - nikad skolovanijeg trenera nismo imali, Guardiola za sve do sad, mlad i elokventan, usadjuje neke nove ideje igracima...

Sta li Zekica ceka - ubleha, izmislja pozicije, jedina izgubljena titula Serifa u zadnjih 15 god on bio trener...
Post iz augusta. Sto volim sto poznajem pitarski mentalitet. :kafa:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 30 nov 2024, 09:40

Da je kriv za sinoć, jeste.
Fulio je i postavku i taktiku, Zrinjski namirisao da može i pojeli nas.
Uopste nisu toliko bolja ekipa kao sto je sinoć izgledalo.
Sad mu nabijati na nos ovo je u najmanju ruku licemjerno, jer čovjek je skoro polusezonu završio bez poraza i da nam se bodovi nisu otimali bili bi i dalje egal sa Zrinjskim.
Sa par pojačanja, prvobitno štoper i napadač ubica mi smo opet konkurentna ekipa sa Borcem i Zrinjskim, tako da nema mjesta za nezadovoljstvo.
Za malo vremena pokazao je da zna, a nekad i gvardiola pogriješi, pogriješi 5 u nizu pa šta..
Naprijed Saraj'vo!
MNON

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 nov 2024, 09:44

Sumorno jutro
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 nov 2024, 09:45

Meni je Zekic top po mnogim stvarima . Ima autoritet,znanje,stav, itd itd. Ono što je zamjerka ne sinoć nego općenito premalo Sarajevo "igra" nedostaje mi igre kroz vezni red,pas igre, duplog pasa . A sve drugo podrka i nikakva drama izgubila se utakmica ,odigrali loše i to je to idemo dalje .

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 30 nov 2024, 10:21

Nemamo mi bekove nikakve da znaju ubaciti i dzaba ti onda napadac jer evo kod njih ticinovic i ćorluka jbg kad ubace ljudi deset kvalitetnih centarsuteva onda onaj panj nardin dadne jedan gol. Sinoc utakmicu kako je odigrao beganovic opisuje njegov cijeli mandat u Sarajevu apsolutno nista prvo pravi bespotreban faul ne isprati igraca i primimo gol puno izgubljenih lopti bespotrebih driblinga nema centarsuta... Na toj poziciji nama treba bas dobro pojacanje. Sad zavrsiti ovo sa 6 bodova pa vidjeti na pauzi sta i kako.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 nov 2024, 10:24

James1987 je napisao/la:
30 nov 2024, 10:21
Nemamo mi bekove nikakve da znaju ubaciti i dzaba ti onda napadac jer evo kod njih ticinovic i ćorluka jbg kad ubace ljudi deset kvalitetnih centarsuteva onda onaj panj nardin dadne jedan gol. Sinoc utakmicu kako je odigrao beganovic opisuje njegov cijeli mandat u Sarajevu apsolutno nista prvo pravi bespotreban faul ne isprati igraca i primimo gol puno izgubljenih lopti bespotrebih driblinga nema centarsuta... Na toj poziciji nama treba bas dobro pojacanje. Sad zavrsiti ovo sa 6 bodova pa vidjeti na pauzi sta i kako.
Panj je najbolji centarfor lige , osim golova radi fantastične stvari ,svaku dugu loptu osvoji i zadrži,stalno vrši pritisak .

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83, riki46 i 26 gostiju.