Postao/la GalileoGalilei » 30 nov 2024, 13:49
To su sve jadovi najveći koji postoje, hinjare one koje čekaju prvi poraz da serru. Naravno da niko nije nedodirljiv, ali toliko pametovati čovjeku koji te je doveo na ovu poziciju, koji je zaveo red i dobru atmosferu, gdje smo dosad odigrali jako dobro. Upisao prvi poraz i sad ide neko napadanje? Mrš u picke materine dosadne, nabijem ovog Lucasa i ostale botove.
Da je fulio s formacijom, itekako. Jučer ništa nije išlo po planu i što Zekić reče, niko nije bio dobar osim Rogića. Desi se, desi se i Cityju, pa bože moj. Nastaviti rasti, unijeti svježu krv sad u ovom prijelaznom roku i nastaviti graditi ekipu. Zekić je udario dobre temelje, sad je do nas da pružimo podršku i nastavimo. Ukoliko potrošimo i Zekića, mi smo najveći idioti na svijetu i treba prestati ozbiljno pratiti dalji rad.
Zrinjski je ozbiljna ekipa, a ozbiljni su zato što su napravili kontinuitet unazad 10 godina, a mi tu kaskamo jer non stop mijenjamo i gubimo se. Dalje, ljudi svake godine osvajaju trofej, znači imaju pobjednički mentalitet. Igrali Evropu, dobili Alkmara, nosili se s Aston Villom i tu su prikupili dodatnog iskustva. Imaju glavu i rep, ne srljaju, imaju automatizme i uigranost, školovane igrače, spoj mladosti i iskustva. Ovo je rezultat toga svega, zato i dobijaju i kad ne ide i kad im nije dan, a isto tako nemaju straha ni od koga.
Sinoć su sve pokupili, duge lopte, dubinske lopte, bili rastrčaniji i bolje se kretali, tako da je u svakom momentu izgledalo da imaju igrača više. Jači su i konstantniji i to je sve.
Durakovića i Mehmedovića se odmah riješiti. Kyeremeh je očajan i muka mi je od njegove nekonstantnosti. Renan i Turkeš ogromna nula. Soldo se gubio, kao i Čelik. Beganović užas. Najgori mi je bio Pavićić, nije ni trčao, ni pratio u odbrani, kasnio s dodavanjima itd.
Idemo dalje, podrška svima.