Tako je sad je ključno ostati u 5-6 bodova eto ne moramo ni biti kandidat za titulu al neka nas tu za vratom . A pogubno bi bilo da ode 10 i više bodova što nije realno a može se desiti ako se ekipa ne podigne , slijede nezgodna gostovanja Radnik i Posušje . Podrška I glavu gore dobiti sljedeće dvije pokazati da mogu i idemo dalje .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ma debil frajer ali nevidjeni. Jedan od onih sto veze nemaju o cemu pricaju. Zaobidji ga ko i jaNoke995 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 09:06E čuj Žižović ima bolji CV od Zekića.Lucas je napisao/la: ↑30 nov 2024, 08:58Apsolutno, ne znam kako mu opomena nisu bile utakmice protiv Širokog, Želje, Slobode u prvom kolu (koju bi teško pobjedili, da se ne radi o amaterskoj ekipi). Najjači su ovi koji kažu, da je Zekić najbolji trener koji je ikada radio u ovoj ligiHerson je napisao/la: ↑30 nov 2024, 08:07Trener nas je svojim neuspjelim eksperimentom znatno udaljio od titule i to je činjenica. Proveo je ovdje dovoljno vremena i dosad je trebao shvatiti da dio igrača nije u stanju provesti ni neke osnovne fudbalske stvari, a kamoli stalne promjene sistema igre i rotacije..On Jakirovicu ne može čunjeve nosati na treningu, pa jedan Žižović ima bolji CV od Zekića (titula i finale kupa BiH sa Borcem, uveo ih u grupe KL, gdje su čisto i zasluženo uzeli 7 bodova jačim i skupljim ekipama, iz jačih liga). Mandat svakog trenera nakon Vinka, koji je vodeci Sarajevo izmišljao podzemne vode i eksperimentisao, završio je katastrofom (Sablić, Dudić, Rožman, pa i onaj jadni Dogan u onoj jednoj utakmici koju je vodio), a Zekic ce sigurno i dalje nastaviti to raditi. Kamo srece da Mirvić progleda na oci i koliko danas kontaktira Jakira, koji je nedavno rekao da čeka januar i neki zdrav i dobar projekat.
Haj sam se odjavi, **** vas pitarluk nerealni.
P.S. Zapamtis mu ovaj komentar, dodje Jakirovic poslije Zekica izgubi utakmicu jednu i ovaj mazlum pocne i njemu hebevat majku. Sta ces.
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 30 nov 2024, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Pa jedva su docekali izasli iz misje rupe jer nemaju sta negativno da kazu do sada. Pa eto lose odigrali izgubili, Zrinjski najbolji bla bla bla. Pitarska posla.
Lose odigrali i to je. Njih prosralo sve ih islo i yebiga.
Podrska Zekicu i komplet igracima!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Kako se pronadjupitara je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:54Jesi naporan likNazorUso je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:46Kako se aktiviraju usrini ratnici to je cudo ! Izgubis 1 tekmu od 15, odma skidaj Zekica, ta ce on, eksperimemtise, daj usru on nas moue dici...
Usro se nudio Slobodi, aza ga odyebao, ali pitar bi da usro u 2024. vodi Sarajevo iako nije ni za Radnika iz Hadzica.
Idi čestitaj gazdarici slino mala

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To su sve jadovi najveći koji postoje, hinjare one koje čekaju prvi poraz da serru. Naravno da niko nije nedodirljiv, ali toliko pametovati čovjeku koji te je doveo na ovu poziciju, koji je zaveo red i dobru atmosferu, gdje smo dosad odigrali jako dobro. Upisao prvi poraz i sad ide neko napadanje? Mrš u picke materine dosadne, nabijem ovog Lucasa i ostale botove.
Da je fulio s formacijom, itekako. Jučer ništa nije išlo po planu i što Zekić reče, niko nije bio dobar osim Rogića. Desi se, desi se i Cityju, pa bože moj. Nastaviti rasti, unijeti svježu krv sad u ovom prijelaznom roku i nastaviti graditi ekipu. Zekić je udario dobre temelje, sad je do nas da pružimo podršku i nastavimo. Ukoliko potrošimo i Zekića, mi smo najveći idioti na svijetu i treba prestati ozbiljno pratiti dalji rad.
Zrinjski je ozbiljna ekipa, a ozbiljni su zato što su napravili kontinuitet unazad 10 godina, a mi tu kaskamo jer non stop mijenjamo i gubimo se. Dalje, ljudi svake godine osvajaju trofej, znači imaju pobjednički mentalitet. Igrali Evropu, dobili Alkmara, nosili se s Aston Villom i tu su prikupili dodatnog iskustva. Imaju glavu i rep, ne srljaju, imaju automatizme i uigranost, školovane igrače, spoj mladosti i iskustva. Ovo je rezultat toga svega, zato i dobijaju i kad ne ide i kad im nije dan, a isto tako nemaju straha ni od koga.
Sinoć su sve pokupili, duge lopte, dubinske lopte, bili rastrčaniji i bolje se kretali, tako da je u svakom momentu izgledalo da imaju igrača više. Jači su i konstantniji i to je sve.
Durakovića i Mehmedovića se odmah riješiti. Kyeremeh je očajan i muka mi je od njegove nekonstantnosti. Renan i Turkeš ogromna nula. Soldo se gubio, kao i Čelik. Beganović užas. Najgori mi je bio Pavićić, nije ni trčao, ni pratio u odbrani, kasnio s dodavanjima itd.
Idemo dalje, podrška svima.
Da je fulio s formacijom, itekako. Jučer ništa nije išlo po planu i što Zekić reče, niko nije bio dobar osim Rogića. Desi se, desi se i Cityju, pa bože moj. Nastaviti rasti, unijeti svježu krv sad u ovom prijelaznom roku i nastaviti graditi ekipu. Zekić je udario dobre temelje, sad je do nas da pružimo podršku i nastavimo. Ukoliko potrošimo i Zekića, mi smo najveći idioti na svijetu i treba prestati ozbiljno pratiti dalji rad.
Zrinjski je ozbiljna ekipa, a ozbiljni su zato što su napravili kontinuitet unazad 10 godina, a mi tu kaskamo jer non stop mijenjamo i gubimo se. Dalje, ljudi svake godine osvajaju trofej, znači imaju pobjednički mentalitet. Igrali Evropu, dobili Alkmara, nosili se s Aston Villom i tu su prikupili dodatnog iskustva. Imaju glavu i rep, ne srljaju, imaju automatizme i uigranost, školovane igrače, spoj mladosti i iskustva. Ovo je rezultat toga svega, zato i dobijaju i kad ne ide i kad im nije dan, a isto tako nemaju straha ni od koga.
Sinoć su sve pokupili, duge lopte, dubinske lopte, bili rastrčaniji i bolje se kretali, tako da je u svakom momentu izgledalo da imaju igrača više. Jači su i konstantniji i to je sve.
Durakovića i Mehmedovića se odmah riješiti. Kyeremeh je očajan i muka mi je od njegove nekonstantnosti. Renan i Turkeš ogromna nula. Soldo se gubio, kao i Čelik. Beganović užas. Najgori mi je bio Pavićić, nije ni trčao, ni pratio u odbrani, kasnio s dodavanjima itd.
Idemo dalje, podrška svima.
Zanimljivo da niti jednog nije bilo od početka prvenstva, eto sada se raspisali. Dočekali ljudi svojih 5 minuta.pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 nov 2024, 13:34Pa jedva su docekali izasli iz misje rupe jer nemaju sta negativno da kazu do sada. Pa eto lose odigrali izgubili, Zrinjski najbolji bla bla bla. Pitarska posla.
Lose odigrali i to je. Njih prosralo sve ih islo i yebiga.
Podrska Zekicu i komplet igracima!
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Postoji li kod nas možda, MOŽDA, kazna za fudbalere kada se onako useru na terenu, odigraju ko zadnje ****? Ili je sve odlično, super? Smije li se našim mega zvijezdama pola riječi reći?
Pocemu je najbitnija utakmica, po mom misljenju sve utakmice su isto bitne dali to utakmica sa posusjem sb vrijede 2 boda a sa zrinjskim 3.Herson je napisao/la: ↑30 nov 2024, 08:43Ti si jedini navijač Sarajeva koji tvrdi da Zekić nije kriv. Vjerujem da si svjestan toga. Jedini i isključivi krivac je on. Ekipu sa toliko napadačkog pontencijala je totalno umrtvio i pretvorio u Gošk lošom pripremom, postavkom i nerezonskim izmjenama. Pomalo tužno je bilo sinoć gledati Sarajevo na Koševu u najbitnijoj utakmici polusezone.
Svati jednu stvar PENAL U MOSTARU NIJE SVIRAN CIST, za zrinjski sudija je svirao penal protiv posusja u 93 minuti koji je bio smjesan nama nad GULASHVILIJEM protiv posusja nije, nama covjek ponistava go iz ofsida u sb kad je vidio da nije onda kaze daj da pogledam i faul pa go u 96 minuti u sb vade liniju sa rukom turkesa, pa penal za zelju nesvira protiv zrinjskog pa onda te bodove protiv posusja (koje nsma uzeli 2 boda ) se vracaju zelji kao i dodatna nagrada sa velezom crveni karton u 30 SEKUNDI pa mu oprosti pa 2 gi zuti u 16 minuti pa mu oprosti pa go koji je veoma sumnjiv pa ga pika itd itd itd..
X na grbavici x protiv posusja i poraz od borca zrinjski bi imao 2 boda a ima 7
Pobjeda nasa protiv posusja i sb mi bi imali 6 umjesto 2 sad se prica NAJBITNIJA, igraci ss imali su los dan PORAZENI 0-1 gdje go bio NEREGULARAN od ekipe koja jeste bila bolja..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 30 nov 2024, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Da su bili postavljeni i poredani na terenu kako treba, vjerovatno ne bi onako usrali. Ne pamtim za 35 godina pracenja Sarajeva, da na Koševu nismo pogledali na gol gosta.JuricaSpindl je napisao/la: ↑30 nov 2024, 14:13Postoji li kod nas možda, MOŽDA, kazna za fudbalere kada se onako useru na terenu, odigraju ko zadnje ****? Ili je sve odlično, super? Smije li se našim mega zvijezdama pola riječi reći?
-
- Kontakt:
Posušje, Zeljo i Široki tad si izgubio titulu ovo je sad samo kulminacija te patnje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 nov 2024, 11:43Normalno da si izgubio stipu te price.Od koga to Zrinjski moze kiksati?Mogu od nas i Borca a evo ne mogu ni od nas.Sve ostalo ce dobiti bez puno znoja.Ti si kiksao u Sirokom sto oni nece,kiksat ces na Grbavici sto oni nisu,kiksat ces u Vrapcicima,kiksat ces mozda u Posusju itd itd.
Ponavaljam titulu nisi izgubio sinoc nego protiv Posusja i Sirokog.Sinoc ti je samo bila prilika da uhvatis slamku spasa i ostanes u nekoj igri,vise nisi
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Poraz je morao doci. Naravno da vise boli kad je kuci i kad te neko onako izdominira, ali nije kraj svijeta.
Sto se tice Zekica, mislim da samo budala ili zlonamjeran covjek moze dovoditi podrsku njemu u pitanje i to nakon prvog poraza u ligi, pa nismo Real.
Dalo bi se polemisati i o tome koliko su krivi njegovi "eksperimentI" u derbi utakmicama. Donekle jesu sigurno, ali nije samo do toga. Rotira on i protiv ostalih, samo sto se i protivnik nesto pita. Ove sezone su se izdvojile cetiri ekipe od ostatka tabele. Nijednu od te tri druge mi ne mozemo tek tako rutinirati, niti moze protiv njih proci sto prolazi protiv ostalih.
Pojacanja treba uvijek, ali ovoj ekipi je potrebnije prije svega da igra hrabro, da se nadogradjuje, razvija pobjednicki mentalitet, a to ne moze preko noci. Sto se tice igraca, ja nisam vidio da je bila upitna volja i zelja sinoc. Mozda energetski nije bilo na nivou, ali to da se nisu trudili nisam vidio, nego nas je protivnik ogranicio maksimalno.
Sto se tice Zekica, mislim da samo budala ili zlonamjeran covjek moze dovoditi podrsku njemu u pitanje i to nakon prvog poraza u ligi, pa nismo Real.
Dalo bi se polemisati i o tome koliko su krivi njegovi "eksperimentI" u derbi utakmicama. Donekle jesu sigurno, ali nije samo do toga. Rotira on i protiv ostalih, samo sto se i protivnik nesto pita. Ove sezone su se izdvojile cetiri ekipe od ostatka tabele. Nijednu od te tri druge mi ne mozemo tek tako rutinirati, niti moze protiv njih proci sto prolazi protiv ostalih.
Pojacanja treba uvijek, ali ovoj ekipi je potrebnije prije svega da igra hrabro, da se nadogradjuje, razvija pobjednicki mentalitet, a to ne moze preko noci. Sto se tice igraca, ja nisam vidio da je bila upitna volja i zelja sinoc. Mozda energetski nije bilo na nivou, ali to da se nisu trudili nisam vidio, nego nas je protivnik ogranicio maksimalno.
Jesmo bili loši, jesmo bili lošiji ali hoce li ijedan novinar barem ako nece neko iz Saveza postaviti pitanje gdje je var kod gola svinjskog pa da se sankcioniše sudija jer faul nije izveden s mjesta gdje je bio, faul je izveden dok se lopta kretala i dok jos uvijek igrac lezi na zemlji. Da ne spominjemo arenino pustanje snimka kod one situacije s Kyeremohom u 16-ercu iz samo jednog ugla, iz kojeg se naravno ne vidi najbolje jel bilo kontakta. Motka prijeki lijek za sudije.
-
- Kontakt:
Bilo je kontakta s tim da je Francis poceo simulirati prije vremena tako da nije bilo penala.ŠTA_JE je napisao/la: ↑30 nov 2024, 14:52Jesmo bili loši, jesmo bili lošiji ali hoce li ijedan novinar barem ako nece neko iz Saveza postaviti pitanje gdje je var kod gola svinjskog pa da se sankcioniše sudija jer faul nije izveden s mjesta gdje je bio, faul je izveden dok se lopta kretala i dok jos uvijek igrac lezi na zemlji. Da ne spominjemo arenino pustanje snimka kod one situacije s Kyeremohom u 16-ercu iz samo jednog ugla, iz kojeg se naravno ne vidi najbolje jel bilo kontakta. Motka prijeki lijek za sudije.
Po onom što sam ja primjetio mozda postoji i bolji ugao.
Da se ja pitam, davno bi ti meni ban popušio.Lucas je napisao/la: ↑30 nov 2024, 13:50pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 nov 2024, 13:30Ma debil frajer ali nevidjeni. Jedan od onih sto veze nemaju o cemu pricaju. Zaobidji ga ko i ja
P.S. Zapamtis mu ovaj komentar, dodje Jakirovic poslije Zekica izgubi utakmicu jednu i ovaj mazlum pocne i njemu hebevat majku. Sta ces.
Pogotovo zbog ovih psovki. Post ti je prijavljen!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Niti sam se pronasao niti bi sad maknuo Zekić zbog Kloppa a ne Musemića.NazorUso je napisao/la: ↑30 nov 2024, 13:48Kako se pronadjupitara je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:54Jesi naporan likNazorUso je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:46Kako se aktiviraju usrini ratnici to je cudo ! Izgubis 1 tekmu od 15, odma skidaj Zekica, ta ce on, eksperimemtise, daj usru on nas moue dici...
Usro se nudio Slobodi, aza ga odyebao, ali pitar bi da usro u 2024. vodi Sarajevo iako nije ni za Radnika iz Hadzica.
Idi čestitaj gazdarici slino mala![]()
![]()
![]()
Ti si jednostavno Olovska seljačina koja nema gram poštovanja prema ljudima koji su dali ovom klubu puno, a znao si gazdaricu braniti i čestitati joj odlično vođenje kluba smradu.
Musemić je svoju karijeru u Sarajevu kao trener završio i to je svima jasno, a ti ćeš sutra opet nekoj Sabrini da ližeš šupak za koju stoju smetljaru
E stvarno sta lik psuje...nevjerovatno.
Ma jarane< ne treba nama samo stoper. Treba nam najmanje 5-6 igrača, bar nam je ova utakmica to pokazala. Ja ne pamtim da nas je i jedna ekipa ovako izdominirala na našem terenu (ne brojim Atalantu), pa čak ni Borusija, a pratim nas više decenija, da se igralo 3 dana mi ne bi ošutali po golu. Pa svaki njihov igrač je za dvije klase bolji od svakog našeg. I ovaj Nardin mi je enigma, kod nas nije mogao meda, a vidi ga danas. Frajer je dominantan i u zraku i na zemlji i niko loptu da mu oduzme.PeppermintSA je napisao/la: ↑29 nov 2024, 21:23Mi nemamo šta tražiti sve dok ne iskesiramo jedno pola miliona za štopera reprezentativnog kalibra i za špica koji će biti u tri najbolja u ligi.
I ova utakmica je pokazala da su naše šanse za titulu barem ove sezone samo pusti snovi. Mi smo svoju šansu propustili u prošloj utakmici sa njima u Mostaru, kada smo ih morali uzeti.
Ne bih se miješao u posao struke, ali meni se ne sviđa ova formacija sa pet nazad. Možeš ti protiv GOŠK-a, Igmana, Sloge ... igrati i sa 1+10, ali dođe ti iole ozbiljnija ekipa i izdominira te. Jednostavno, kao da nismo za ove formacije. Ipak, velika podrška Sabahudinu (Zoranu), odavno nismo imali boljeg trenera.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bilosta, Bing [Bot], EastMadness, FRANK RIBERY, Hajdeee, rimljanin90, Rule_hz, Tarapi i 78 gostiju.