Uredu,upravu sinokee je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:49Nikad teže od rata je nije bilo osvojiti za jedan klub sa b predznakom. Necemo govoriti o sudijama i pljačkama svako 2 kolo, prošle godine je borac bukvalno ukrao 5mil € sa onom lakrdijom od titule.relativizam je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:27Ja ne znam možda nisam realan
Ali ako se titula ne osvoji neka idu svi,u najgoroj ligi u evropi ja ne vjerujem u rad strpljenje i konstantnost .
Ovdje ko je malo pogurao u sudije, pokazao zube igrao u kost bio je vazda sampion ili vicesampion
I sad normalno da imaju pare i dobru ekipu.
Zrinjski konstantan godinama plus zaštićeni ko polarni.
Pa zadnju titulu kad smo osvojili svi u raspadu maltene bili za razliku od sad kad je liga puno napredovala i puno se više ulaže što se vidi i na rezultatima u Evropi. Nije to više ta liga gdje bi čak i zeljana sa ovom ekipom bila prvak bez problema.
Teška liga jest ali i ovi što imaju više para niko nije uložio toliko više od tebe da toliko godina ne možeš nista.
Da je ko ulozio 5,6 miliona više pa da kazes jaci imaju para ali nije tako.
U čemu mi grijesimo onda.
Moje mišljenje je da je naša najveća pogreska strpljenje i cutnja na ovo sve što se desava u ligi i kao takvi nećemo se nikad moći boriti sa ovima što ih savez gura.
Kao što neko gore reče mi jesmo izg od zrinje,Bože moj loša utakmica smije se desiti ali da su oni imali ovako lošu utakmicu navuklo bi im se nerijeseno nekako.
Opet savez posla reprezentaciju da treniraju u Butmiru i onda sl kolo Borcu se navuce nešto