FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 01 dec 2024, 18:49

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 dec 2024, 13:56
ronaldo99 je napisao/la:
01 dec 2024, 13:52
Ljudi gdje bolan izgubljena titula o cemu pricamo , pa ima se jos igrati 18 kola sta vam je
A gdje vidis da Zrinjski moze izgubiti 3 utakmice u ovoj ligi i jel stvarno mislis da cemo mi sve dobijati.Prvo na Grbavici neces dobiti a oni ih otresli glat 0-2 onda ostalo

Shvatite vise da ovo nije liga od prije 10 godina gdje si mogao sa 5 poraza i 5 remija bit prvak.Gdje mogao Radnik Mladost itd otici u Mostar i uzeti bod/ove.Toga vise nema.Ako hoces da budes prvak mozes imati 2 poraza i 2 remija max u toku sezone.Sve ostalo moras pobjediti.Ljestvica i potreban broj bodova za titulu se nenormalno podigao.Ne mozes kiksati od Posusja kuci i nikad goreg Sirokog.Derbi se moze prezvakati nekako
Ocito ti nisi gledao utakmicu na grbavici, ZELJI nije dosudjen cist jedenasterac

Zrinjski je osvoio 2 boda od zelje posusja i nas od borca he uzeo bod gdje trebao izgubit

Takodje ovde se stvorila prica da smo mi uzeli bid u mostaru nezasluzeno i sa su oni nas nadigrali.. PONOVICU MI SMO BILI BOLJA EKIPA U MOSTARU I VISE NEGO ZASLUZENO OSVOILI BOD, gdje SUDIJA SVIRNUO FAUL KOJI JE BIO OCITO UNUTRA U 16tercu, a on ga vado van 16terca (naravno negleda Var)

Takodje jedino sam cuo od zeljini navijaca i od valjica da ono nije penal i daje go zrinjskog juce regular i da nije bio crveni karon za krpica i da nije bio penal za posusje i da je ispravno ponisten go u sb i da nije penal bio protiv posusja to jedino caljic i zeljini navijaci govore i par ovde koje zrinjski i zeljo i borac placaju da to pisu

Sve ove greske koje su sudjene protiv nas prosle su cinimi se sa kaznom jednog sudije 2 utakmice al koji je dobio nagradu da sudi na euro sceni.

Celik kriv sto nije protestovo a covjek nije ni vidio koji je bio 40 m od mjesta itd itd. POMOCNI SUDIJA 5 metara nista var nista glavni suija nista al Celik je kriv..

Losi smo bili izgubili smo od prvoplasirane ekipe 0-1 sa NEREGULARNIM GOLOM…Koliko god smo mi losi bili i pokazali mane promasaj onoliko sansi i nemogucnosti da pobjedis regularno to opet govori nesto i o zrinjskom

Borac
Posusje
Sloboda
Zeljo
Sarajevo

Gdje sudija ditektno svoim odlukama dao zrinjskom bar 4 boda

Takodje sto je jos CUDNIJE zrinjski nije ostecen ni za jedan ofsid tako reci

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 dec 2024, 18:56

Lucas je napisao/la:
01 dec 2024, 17:58
@Penaldum Nije loše, ali nije ni sad, da nas je oborio sa nogu. Tu prije svega mislim na kone i Zrinjski na Koševu, gdje smo umjesto 1 morali uzeti minimum 4 boda. Normalno da ce svaki trener na svijetu, koji vodi najveci klub u državi sa šampionskim ambicijama, biti kritikovan, kad mu ekipa protiv najveceg konkurenta igra bez napadača, te ne pogleda na gol.
Mene je, naprimjer, oborio s nogu s onim što je napravio za ovih 6 mjeseci.

Trebaš uzeti u obzir da mu je prethodni trener ostavio "igračine" poput Durakovića, Mehmedovića, Julardžije, Anđušića.. Ne mogu se više svih ni sjetiti kol'ko često prođe "autobuska stanica" igrača za (polu)sezonu. :crazy:

Jović & Đorđević koliko sam ja upratio (pisanja na forumu) nisu igrači koje je on tražio tj. dovedeni su prije Zekića ali, hvala Bogu, pokazatli su se kao konkretni.

Zekić je doveo Rockova (?), Unušića (?), Lulića & Pavičića, ispravi me ako griješim? Treba reći da je izgubio Hamzu (sam Zekić je rekao da mu je žao što ide ali i da razumije da "mora otići" - uslovi, čitaj pare, u Turskoj su mu 10x bolji nego kod nas).

Znači Zekić je tu 6 mjeseci sa trojicom igrača koje je želio - napravio je to da u 15 utakmica polusezone (a odigrao si sve derbije; kone, borac, Velež, lištica & kamenjari - upisao si 1 poraz 2 remija i 2 pobjede) nemaš poraz i tebi je to "nije loše" i "nije me oborio s nogu"?

Pa svaka ti čast majstore. :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 01 dec 2024, 19:04

nokee je napisao/la:
01 dec 2024, 16:49
relativizam je napisao/la:
01 dec 2024, 16:27
Ja ne znam možda nisam realan
Ali ako se titula ne osvoji neka idu svi,u najgoroj ligi u evropi ja ne vjerujem u rad strpljenje i konstantnost .

Ovdje ko je malo pogurao u sudije, pokazao zube igrao u kost bio je vazda sampion ili vicesampion
Nikad teže od rata je nije bilo osvojiti za jedan klub sa b predznakom. Necemo govoriti o sudijama i pljačkama svako 2 kolo, prošle godine je borac bukvalno ukrao 5mil € sa onom lakrdijom od titule.
I sad normalno da imaju pare i dobru ekipu.
Zrinjski konstantan godinama plus zaštićeni ko polarni.

Pa zadnju titulu kad smo osvojili svi u raspadu maltene bili za razliku od sad kad je liga puno napredovala i puno se više ulaže što se vidi i na rezultatima u Evropi. Nije to više ta liga gdje bi čak i zeljana sa ovom ekipom bila prvak bez problema.
Uredu,upravu si
Teška liga jest ali i ovi što imaju više para niko nije uložio toliko više od tebe da toliko godina ne možeš nista.

Da je ko ulozio 5,6 miliona više pa da kazes jaci imaju para ali nije tako.

U čemu mi grijesimo onda.
Moje mišljenje je da je naša najveća pogreska strpljenje i cutnja na ovo sve što se desava u ligi i kao takvi nećemo se nikad moći boriti sa ovima što ih savez gura.

Kao što neko gore reče mi jesmo izg od zrinje,Bože moj loša utakmica smije se desiti ali da su oni imali ovako lošu utakmicu navuklo bi im se nerijeseno nekako.

Opet savez posla reprezentaciju da treniraju u Butmiru i onda sl kolo Borcu se navuce nešto

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 01 dec 2024, 20:08

Pogledajte samo sta se desava City i Gvardioli, 6 uzastopnih poraza. Niko ne skida glave. Kod nas se prica protiv Zekica sto je izgubio od 1 na tabeli. Sto je 14 utakmica bez poraza, sto imas jedan od najboljih startova u historij kluba. Pojedinci i dalje prizivaju Husretaf, kome je Igman max.domet osim Sarajeva...Aferim. Pametom dosta.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 01 dec 2024, 21:08

deda je napisao/la:
01 dec 2024, 20:08
Pogledajte samo sta se desava City i Gvardioli, 6 uzastopnih poraza. Niko ne skida glave. Kod nas se prica protiv Zekica sto je izgubio od 1 na tabeli. Sto je 14 utakmica bez poraza, sto imas jedan od najboljih startova u historij kluba. Pojedinci i dalje prizivaju Husretaf, kome je Igman max.domet osim Sarajeva...Aferim. Pametom dosta.
I opet ce se do zadnjeg kola boriti za 3 mjesto

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 01 dec 2024, 21:23

EastMadness je napisao/la:
01 dec 2024, 21:08
deda je napisao/la:
Ja, i...
Evo i oni tebe selame!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 dec 2024, 21:26

deda je napisao/la:
Ima toliki kredit u Cityu, da ga nece smjeniti, makar u drugu ligu ispali.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 01 dec 2024, 21:35

Zna li ko gdje se mogu naci budzeti BH klubova na jednom mjestu?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 dec 2024, 21:39

Svi nas redom j.bu i šilje qrac na nama i opet sami sebi skačemo u stomak sa pirotehnikom.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 dec 2024, 21:42

deda je napisao/la:
Zbog ovakvog razmišljanja smo tu gdje jesmo.
Mali podsjetnik 12.6.2021. Goran Sablić je imenovan za ŠSŠ. 13.6.2024. Zoran Zekić je imenovan za novog ŠSŠ. U period od tri godine mi smo čak 6 (slovima ŠEST) trenera promijenili, redom: 1. Sablić, 2. Vasoski, 3. Dudić, 4. Varešanović, 5. Rožman, 6. Zekić.
Matematički svaki je bio trener oko 6 mjeseci i očekuješ nešto? Poslije ovoga ti bi opet novog trenera jer u do decembra imamo svega 1 (JEDAN) poraz. Bravo care, bravo. :clap: :puke:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 dec 2024, 21:51

H8Z7 je napisao/la:
01 dec 2024, 21:42
deda je napisao/la:
Mali podsjetnik 12.6.2021. Goran Sablić je imenovan za ŠSŠ. 13.6.2024. Zoran Zekić je imenovan za novog ŠSŠ. U period od tri godine mi smo čak 6 (slovima ŠEST) trenera promijenili, redom: 1. Sablić, 2. Vasoski, 3. Dudić, 4. Varešanović, 5. Rožman, 6. Zekić.
Matematički svaki je bio trener oko 6 mjeseci i očekuješ nešto? Poslije ovoga ti bi opet novog trenera jer u do decembra imamo svega 1 (JEDAN) poraz. Bravo care, bravo. :clap: :puke:
Volio bi da Zekic ima klauzulu u ugovoru da smo mu u slucaju otkaza duzni isplatiti milion eura.Pa kad kiksamo dvije tri utakmice i krenu dezurni fejzbuk strucnjaci sa 500+ komentara nek njih 100 kešira po 10k eura i otici ce.

Malo mi imamo clanova i ljudi na stadionu da bi ovoliko srali.Kritika okej to svi mogu dobiti ali cuj mijenjati trenera nakon jednog poraza :rol: :rol: Pa vidite li vi ovaj podatak?6 trenera za 3 godine.ŠEST
To samo mi i kone radimo i niko vise.Yebo vas vise sarajevski mahalski mentalitet istrpite bar nekoga ko zna.Zekic mora ostati taman zavrsili 7.u maju i kraj price a zavrsit cemo drugi i osvojiti kup vidjet cete.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 01 dec 2024, 22:01

Zekic apsolutno treba da ostane jos jednu sezonu, kako god se ova sezona zavrsila. Eksperimentisao je i grijesio, medjutim ne mozemo mijenjati trenere poslije jednog poraza. Meni se svidja sto se vise ne mucimo u manjim utakmicana, vec rijesimo 0-3 tekmu. Samo jos da malo stisne muda i zaigra hrabrije protiv glavnih rivala i u Europi i to je to.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 01 dec 2024, 22:09

H8Z7 je napisao/la:
deda je napisao/la:
Ne kazem da ga treba mjenjati nego da ga spustite na zemlju. O njemu se prica ko da je klopp a suta nije imao.

Najveca greska uprave je prodaja Hamze.

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 01 dec 2024, 22:16

01 dec 2024, 19:04
nokee je napisao/la:
01 dec 2024, 16:27
Ja ne znam možda nisam realan
Ali ako se titula ne osvoji neka idu svi,u najgoroj ligi u evropi ja ne vjerujem u rad strpljenje i konstantnost .

Ovdje ko je malo pogurao u sudije, pokazao zube igrao u kost bio je vazda sampion ili vicesampion
Nikad teže od rata je nije bilo osvojiti za jedan klub sa b predznakom. Necemo govoriti o sudijama i pljačkama svako 2 kolo, prošle godine je borac bukvalno ukrao 5mil € sa onom lakrdijom od titule.

Pa zadnju titulu kad smo osvojili svi u raspadu maltene bili za razliku od sad kad je liga puno napredovala i puno se više ulaže što se vidi i na rezultatima u Evropi. Nije to više ta liga gdje bi čak i zeljana sa ovom ekipom bila prvak bez problema.
Uredu,upravu si
Teška liga jest ali i ovi što imaju više para niko nije uložio toliko više od tebe da toliko godina ne možeš nista.

Moje mišljenje je da je naša najveća pogreska strpljenje i cutnja na ovo sve što se desava u ligi i kao takvi nećemo se nikad moći boriti sa ovima što ih savez gura.

Kao što neko gore reče mi jesmo izg od zrinje,Bože moj loša utakmica smije se desiti ali da su oni imali ovako lošu utakmicu navuklo bi im se nerijeseno nekako.

Opet savez posla reprezentaciju da treniraju u Butmiru i onda sl kolo Borcu se navuce nešto
U kakvom li ti svijetu živiš kad misliš da smo mi uložili više i da imamo više para od kluba kojeg finansira čitav entitet (čitaj pola Bosne) i kluba kojeg finansira 3. najveća stranka u BiH zajedno sa jevrejskim konglomeratom.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 dec 2024, 22:20

Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ponovo je kažnjavala premijerligaše zbog propusta viđenih na utakmicama 13. kola Wwin lige BiH.

Po običaju, N/FSBiH je najrigorozniji prema Sarajevu, koje je kažnjeno sa 7.500 KM zbog pirotehnike na utakmici sa Slogom.

Na drugom mjestu je Željezničar. Plavi će zbog istog prekršaja protiv Veleža platiti 4.000 KM u kasu saveza.

Kazne od po 2.000 KM dobili su Borac, Velež, Zrinjski, Široki Brijeg i Posušje.

Na nama se izivljavaju zbog svega sto se desava sa Colpom,naseg pljuvanja saveza itd dok su ovi u savezu da smo Bayern necemo nista osvojiti.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 dec 2024, 22:22

01 dec 2024, 22:09
H8Z7 je napisao/la:

Ne kazem da ga treba mjenjati nego da ga spustite na zemlju. O njemu se prica ko da je klopp a suta nije imao.

Najveca greska uprave je prodaja Hamze.
Naravno da je Klopp za sve naše trenere kako u klubu zadnjih godina tako Boga mi i u ligi, eventualno Jakirović. Koju smo to utakmici još bili nadigrani? Shvatite da je ovo živi proces i da nam treba vremena da se posložimo. Apsolutno sam saglasan da je ogromna greška prodaja Čatakovića ali kako ćeš zadržati igrača koji dobije izuzetno dobru ponudu?

Nama trenutno nedostaju minimalno jedan klasni stoper, LB/LWB, SS nešto što je Hamza igrao. Naravno da je još daleko od idealnog ali hajmo malo realnosti i strpljenja. Ne možeš za tri mjeseca (od dolaska Lulića, Pavičića) uklopiti sve i imati perfektnu ekipu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 01 dec 2024, 22:49

U pravu je momak. Zekić je top trener ali se pise da je ovo najbolja poslijeratna ekipa - ekipa koja je na okupu 6 mjeseci i osvojila 0 trofeja. :kralj:

Malo postovanja za sve odlicne ekipe koje smo imali fali. A iskreno se nadam da ce Zekic ostati i postati nas najtrofejniji trener ikad...

U januaru Mirvić mora pojačati ekipu ako hoće titulu.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 01 dec 2024, 23:15

NeSamSafetee je napisao/la:
01 dec 2024, 22:16
01 dec 2024, 19:04
nokee je napisao/la:

Uredu,upravu si

U kakvom li ti svijetu živiš kad misliš da smo mi uložili više i da imamo više para od kluba kojeg finansira čitav entitet (čitaj pola Bosne) i kluba kojeg finansira 3. najveća stranka u BiH zajedno sa jevrejskim konglomeratom.
De pročitaj ponovo

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 02 dec 2024, 00:14

AVNOJ je napisao/la:
01 dec 2024, 05:12
Amcho1 je napisao/la:
01 dec 2024, 02:02
bvsic je napisao/la:
30 nov 2024, 23:03

One moje slike sto pratim lakrdije, ono nase Sarajevo nije zasluzilo
A nase Sarajevo je zasluzilo bar 3 komada u mrezi, i zasluzilo je samar realnosti i nama i Zekicu i igracima.
Nadam se da je samar bio dobar i da cemo se vratiti jaci nego ikad.
Ne mogu se složiti s tobom ovaj put, a razlog je jednostavan, a to je da Zrinjski nije zaslužio pobjedu jer su do iste došli neregularnim golom. Pored naše katastrofalne igre pošteno bi bilo jedino ako su dali regularan gol, a nisu. Onda kažeš da je Sarajevo zaslužilo tri komada u mreži, slažem se samo da je u nekom slučaju i golman bio očajan, ali nije i branio je odlično, a golman je isto dio ekipe i bezbroj je primjera gdje upravo golman donese bodove. Apsolutno ne želim opravdati katastrofalnu igru ali na kraju samo se bodovi pišu. Mi smo Želji trebali utrpati 4-5 komada i koga sada briga što smo ostali za dva boda manje i ako smo "zaslužili" mi dva boda više nemamo. Gdje smo još sve zaslužili da dobijemo,a pokrali su nas i suvišno je spominjati. Pozz
Dobro si sve napisao majke mi i ja čitam kakve sve nebuloze pišu i stvaraju neku novu teoriju "Sarajevo zasluženo izgubilo neregularnom golom" kakvo je to sad ludilo.
Ako su mogli dati tri gola što nisu, pa jel? Imali smo jednog raspoloženog igrača i on nas vadio i u čemu je problem.
Pa i Muftić je spasio zeljezničar u Mostaru i Tuzli i donio im pobjede, pa jel neko piše da su nezaslužene.
Kmečimo ovde za lišticu a ovo prihvatamo kao normalno a desila se ista stvar oštečen si za bod/bodove.
A nisam mogao više da ne napišem, ubiše ljudi. Pojedini kofol sada forsiraju i da bi Zekić mogao otići, a od toga nema ništa jer dosta je tumbanja. Nisam nešto bio očaran iskreno ni sa Rožmanom ali sam podržavao da ostane jer samo dugoročnost i stabilnost su ključ uspjeha. Zekić je druga dimenzija i samo treba pustiti čovjeka da radi. Apsolutno titula ne treba da bude cilj i jako je teško to i očekivati kada te u svakom kolu kolju i kao šlag na tortu određeni broj navijača opravdavaju sudijske namjerne greške zato jer smo odigrali lošu tekmu, da ne povjeruješ. Sjetimo se tekme protiv Spartaka na Koševu gdje smo ih ubili nogama i na kraju samo bod . Sigurno su pristalice Spartaka tjerale trenera i forsirali ne zaslužen prolaz dalje jer su "zaslužili" da prime 3-4 komada. Sa Dudićem more prilika i najlošiji rezultatski niz ikad, koga briga zasluženo ili ne. Samo se rezultati pišu i samo se bodovi broje, a mi smo protiv Zrinjskog trebali dobiti jedan bod sa velikim značajem jer nam je direktni konkurent, a onda salva čestitki naših navijača na zasluženoj pobjedi, ma hajte molim vas eksperti za kopanje ličnog groba.Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 dec 2024, 01:43

Amcho1 je napisao/la:
02 dec 2024, 00:14
AVNOJ je napisao/la:
01 dec 2024, 05:12
Amcho1 je napisao/la:
01 dec 2024, 02:02

Ne mogu se složiti s tobom ovaj put, a razlog je jednostavan, a to je da Zrinjski nije zaslužio pobjedu jer su do iste došli neregularnim golom. Pored naše katastrofalne igre pošteno bi bilo jedino ako su dali regularan gol, a nisu. Onda kažeš da je Sarajevo zaslužilo tri komada u mreži, slažem se samo da je u nekom slučaju i golman bio očajan, ali nije i branio je odlično, a golman je isto dio ekipe i bezbroj je primjera gdje upravo golman donese bodove. Apsolutno ne želim opravdati katastrofalnu igru ali na kraju samo se bodovi pišu. Mi smo Želji trebali utrpati 4-5 komada i koga sada briga što smo ostali za dva boda manje i ako smo "zaslužili" mi dva boda više nemamo. Gdje smo još sve zaslužili da dobijemo,a pokrali su nas i suvišno je spominjati. Pozz
Dobro si sve napisao majke mi i ja čitam kakve sve nebuloze pišu i stvaraju neku novu teoriju "Sarajevo zasluženo izgubilo neregularnom golom" kakvo je to sad ludilo.
Ako su mogli dati tri gola što nisu, pa jel? Imali smo jednog raspoloženog igrača i on nas vadio i u čemu je problem.
Pa i Muftić je spasio zeljezničar u Mostaru i Tuzli i donio im pobjede, pa jel neko piše da su nezaslužene.
Kmečimo ovde za lišticu a ovo prihvatamo kao normalno a desila se ista stvar oštečen si za bod/bodove.
A nisam mogao više da ne napišem, ubiše ljudi. Pojedini kofol sada forsiraju i da bi Zekić mogao otići, a od toga nema ništa jer dosta je tumbanja. Nisam nešto bio očaran iskreno ni sa Rožmanom ali sam podržavao da ostane jer samo dugoročnost i stabilnost su ključ uspjeha. Zekić je druga dimenzija i samo treba pustiti čovjeka da radi. Apsolutno titula ne treba da bude cilj i jako je teško to i očekivati kada te u svakom kolu kolju i kao šlag na tortu određeni broj navijača opravdavaju sudijske namjerne greške zato jer smo odigrali lošu tekmu, da ne povjeruješ. Sjetimo se tekme protiv Spartaka na Koševu gdje smo ih ubili nogama i na kraju samo bod . Sigurno su pristalice Spartaka tjerale trenera i forsirali ne zaslužen prolaz dalje jer su "zaslužili" da prime 3-4 komada. Sa Dudićem more prilika i najlošiji rezultatski niz ikad, koga briga zasluženo ili ne. Samo se rezultati pišu i samo se bodovi broje, a mi smo protiv Zrinjskog trebali dobiti jedan bod sa velikim značajem jer nam je direktni konkurent, a onda salva čestitki naših navijača na zasluženoj pobjedi, ma hajte molim vas eksperti za kopanje ličnog groba.Pozz
:thumbup:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amcho1, bvsic, InatSilniBosanski, jurisicduska, rimljanin90 i 66 gostiju.