Ocito ti nisi gledao utakmicu na grbavici, ZELJI nije dosudjen cist jedenasteracNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:56A gdje vidis da Zrinjski moze izgubiti 3 utakmice u ovoj ligi i jel stvarno mislis da cemo mi sve dobijati.Prvo na Grbavici neces dobiti a oni ih otresli glat 0-2 onda ostalo
Shvatite vise da ovo nije liga od prije 10 godina gdje si mogao sa 5 poraza i 5 remija bit prvak.Gdje mogao Radnik Mladost itd otici u Mostar i uzeti bod/ove.Toga vise nema.Ako hoces da budes prvak mozes imati 2 poraza i 2 remija max u toku sezone.Sve ostalo moras pobjediti.Ljestvica i potreban broj bodova za titulu se nenormalno podigao.Ne mozes kiksati od Posusja kuci i nikad goreg Sirokog.Derbi se moze prezvakati nekako
Zrinjski je osvoio 2 boda od zelje posusja i nas od borca he uzeo bod gdje trebao izgubit
Takodje ovde se stvorila prica da smo mi uzeli bid u mostaru nezasluzeno i sa su oni nas nadigrali.. PONOVICU MI SMO BILI BOLJA EKIPA U MOSTARU I VISE NEGO ZASLUZENO OSVOILI BOD, gdje SUDIJA SVIRNUO FAUL KOJI JE BIO OCITO UNUTRA U 16tercu, a on ga vado van 16terca (naravno negleda Var)
Takodje jedino sam cuo od zeljini navijaca i od valjica da ono nije penal i daje go zrinjskog juce regular i da nije bio crveni karon za krpica i da nije bio penal za posusje i da je ispravno ponisten go u sb i da nije penal bio protiv posusja to jedino caljic i zeljini navijaci govore i par ovde koje zrinjski i zeljo i borac placaju da to pisu
Sve ove greske koje su sudjene protiv nas prosle su cinimi se sa kaznom jednog sudije 2 utakmice al koji je dobio nagradu da sudi na euro sceni.
Celik kriv sto nije protestovo a covjek nije ni vidio koji je bio 40 m od mjesta itd itd. POMOCNI SUDIJA 5 metara nista var nista glavni suija nista al Celik je kriv..
Losi smo bili izgubili smo od prvoplasirane ekipe 0-1 sa NEREGULARNIM GOLOM…Koliko god smo mi losi bili i pokazali mane promasaj onoliko sansi i nemogucnosti da pobjedis regularno to opet govori nesto i o zrinjskom
Borac
Posusje
Sloboda
Zeljo
Sarajevo
Gdje sudija ditektno svoim odlukama dao zrinjskom bar 4 boda
Takodje sto je jos CUDNIJE zrinjski nije ostecen ni za jedan ofsid tako reci