A virto imao ambiciju da treći završi na polusezoni. Nije ukalkulisao da danas moraju pustit Slogi .Shategabri je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:56Hajd bogati pustili utakmicu, velika stvar.
Ni prva ni zadnja.
Pa ti samo pi cko i mozes preko interneta obilaziti,za nesto vise treba imati muda.nokee je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:31Pa bio sam, pitaj ukućane.BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:51Poserem ti se u usta objektivna. Nego sto ne dodjes picko . Evo mjesecima te cekam.![]()
ma ja lopov se lopova pazi. Svjesni sta su radili u savezu tih godina dok su harali pa nemoj da komsija zauzme.Gargamel22 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:58Razlog toga što govoriš je što pripadnici kluba sa Kobilje Glave prave priče o želji za tim boljitkom a pozadina svega je da njihove glavešine dođu na poziciju gdje je Vico sad. Sadašnje lakrdije su mila majka za ono što bi nam naši sugrađani priredili. Opekli smo se nekoliko puta o njihove priče o zajedništvu i borbi. Pa nas nakon toga dočekali sa tabutima i sličnim stvarima...Sve u svemu razmišljanje 99% navijača iz plavog tabora. Sa njima ni u džamiju!aqarius je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:53E jest mi godra što Vico hebe ovu sarajevsku boraniju...odlično to Vico hendla..e sad da razjasnimo..prvo neprijatelji su sami sebi ..to prelazi granice zdravog razuma..imam osjećaj da malo fali da mrtva glava padne ...jedni prema drugima nemaju sekundu poštovanja,realnosti,časti,pa da bar imaju mrvu neke stare prošle zahebancije..i onda prpa,sudije..treba vas dobro naučiti pameti da se okrenete prema sebi i napretku BH fudbala a ne riječi poput,plave kujice,bordo pušikhurci i tako te bljuvotine...samo deri...
Željezničar poražen u Doboju, Sloga uz pomoć sudije stekla veliku prednost
Ja bih na vašem mjestu pustio nama kup ako budemo u finalu, ne možete im dozvoliti da uđu u Evropujurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:07Deklasirala ih Sloga
Penal na 4:0 nije bio p od penala
Dobro dugo je trajala priča o darkhorse i tako dalje, tajnoj borbi, svake godine isto. Ponadaju se nečem i onda brodolom
Kad Velež osvoji kup ili Posusje tek će bit kukanja
Kaze neki dan lik parafraziram ispast će nam juniori iz lige
Nije bogme niko ništa pisao ni juče kad je par odluka bilo na našu štetu
prepristrasni...
Al fkt je lik ofiran kako ih samo vrti s price na pricu Bgm.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:13Kaze neki dan lik parafraziram ispast će nam juniori iz lige
Kunem ti se za 2 min Misimovic kriv sto će ispast a nema frajera 10 godina
Pa onda Amar kriv
Pa jest nije
Pa Amar vs Misimovic a klub im tavori u Bh ligi 10 godina.
Ne znam samo do kad će pušiti te gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denimen99, HariTz, nedimmmm1337 i 30 gostiju.