Gargamel22 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:58
aqarius je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:53
E jest mi godra što Vico hebe ovu sarajevsku boraniju...odlično to Vico hendla..e sad da razjasnimo..prvo neprijatelji su sami sebi ..to prelazi granice zdravog razuma..imam osjećaj da malo fali da mrtva glava padne ...jedni prema drugima nemaju sekundu poštovanja,realnosti,časti,pa da bar imaju mrvu neke stare prošle zahebancije..i onda prpa,sudije..treba vas dobro naučiti pameti da se okrenete prema sebi i napretku BH fudbala a ne riječi poput,plave kujice,bordo pušikhurci i tako te bljuvotine...samo deri...
Razlog toga što govoriš je što pripadnici kluba sa Kobilje Glave prave priče o želji za tim boljitkom a pozadina svega je da njihove glavešine dođu na poziciju gdje je Vico sad. Sadašnje lakrdije su mila majka za ono što bi nam naši sugrađani priredili. Opekli smo se nekoliko puta o njihove priče o zajedništvu i borbi. Pa nas nakon toga dočekali sa tabutima i sličnim stvarima...Sve u svemu razmišljanje 99% navijača iz plavog tabora. Sa njima ni u džamiju!
ma ja lopov se lopova pazi. Svjesni sta su radili u savezu tih godina dok su harali pa nemoj da komsija zauzme.
Ne boj se, i da zauzme, posto smo mi gospodski klub i dostojanstve borili bi se za fer i postene uslove. Makar to znacilo da vas ne dobijemo 5 godina. Ali neka pobijedi bolji.
glupa vam je prica, licemjerna, jadna i ocajna. Misljenje osnovano na laznim pretpostavkama. ali nek vam bude.. to ste vi, sarajevski mitomani. Hajde malo se trznite i to drvo srusite da sumu konacno ugledate.