Premijer liga BiH - aktuelno

TrofejiSuTu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TrofejiSuTu » 05 dec 2024, 17:41

Cesc44 je napisao/la:
05 dec 2024, 17:19
TrofejiSuTu je napisao/la:
05 dec 2024, 17:11
Cesc44 je napisao/la:
05 dec 2024, 16:57

Histapleru jedan, Zrinjski je ostecen za titulu prosle sezone, toliko i tome i dogovorima, kenjac jedan.
Ko tebe sta pita?

Jesam li se tebi obratio?

Yebo ti zrinjski i kompletna SHS agentura mater u kenjaru.

Jesi cuo morzu
Jel te boli sto imamo rekordnih 8 titula sugave zemlje, jeli kenjac mali?
Ne moze se ni zamisliti kroz kakvu patnju prolazis svakodnevno jer zivis u sugavoj zemlji i gledas grb i zastavu te iste zemlje koju opet predstavlja taj seoski klub jos iz doba birvaktile zemlje,koja ti je takodjer bila sugava,ili pak nije??

Dok u dzepu imas pasos opet te iste zemlje,ali znam da ces reci da imas neki drugi,onda pogotovo tvojoj zalosti kraja nema.

Zaista su to sigurno strahovite muke i velika nesreca,nesretnice i skorojevicu.

Ja sam za to,da svako zivi tamo gdje se osjeca prihvaceno,ugodno,zadovoljno i sretno.

Sad razligu i u skokovima…
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 05 dec 2024, 17:54

Pendulum je napisao/la:
05 dec 2024, 17:17
Nije pitanje mogu li nego hoće li/kakve su instrukcije dobili.

Ali naravno, vi iz manjeg BH entiteta se uvijek pravite slijepi ("pametni") pored očiju.
Ooo javio se Sarajlija sa Hošinog brijega...jel se moglo sici danas?
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 dec 2024, 18:00

GoskGabela je napisao/la:
05 dec 2024, 17:54
Pendulum je napisao/la:
05 dec 2024, 17:17
Nije pitanje mogu li nego hoće li/kakve su instrukcije dobili.

Ali naravno, vi iz manjeg BH entiteta se uvijek pravite slijepi ("pametni") pored očiju.
Ooo javio se Sarajlija sa Hošinog brijega...jel se moglo sici danas?
Čestitam na 1 protiv borca.

Nabijem te na qrac! :guz:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 dec 2024, 18:32

3. put u nizu nešto mute, kasne, izvode. Kasnije će opet naravno predstaviti to kao da su bili na pravoj strani, zapravo su neutralni samo se priklonit onoj koja pobijedi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 dec 2024, 18:36

mnon46 je napisao/la:
05 dec 2024, 18:32
3. put u nizu nešto mute, kasne, izvode. Kasnije će opet naravno predstaviti to kao da su bili na pravoj strani, zapravo su neutralni samo se priklonit onoj koja pobijedi.
Kažu obećan im kup, isto kao da se drugi klubovi ne pitaju ništa.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 05 dec 2024, 18:39

Argentina je napisao/la:
04 dec 2024, 15:27
tutankamon1905 je napisao/la:
04 dec 2024, 15:23
HŠK Zrinjski Mostar želi obavijestiti svoje navijače i javnost kako je odlučio zaključiti, iako ista zapravo već odavno ne postoji, svaku vrstu suradnje i profesionalnog odnosa sa sportskim portalom SportSport.ba. #HŠKZ

:salut:
Koga to briga?! Mozes i ti, kao i ostatak simpatizera zriNskog, uh izvini Zrinjski je, prestati pisati i na forumu, svakako kontrirate i gluposti valjate.
Portal je jedno, forum je drugo. Zasto bi prestao pisati? Bas se odmorim citajuci svakakve debilizme, a ima i mali broj normala ljudi s kojima mozes i lijepo popricat.
Portal, novinari, pa cak i admini su druga prica. Oni prave kancer od svega

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 dec 2024, 18:40

Balorda je napisao/la:
05 dec 2024, 16:02
IMResurrected je napisao/la:
05 dec 2024, 14:27
Tuzlaci su u 105 godina dugoj historiji dva puta ispadali u niži rang, oba puta iz Premijer lige Bosne i Hercegovine
Ovo nije tačno.
Sloboda je 3 puta ispadala prije rata.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 05 dec 2024, 18:41

mnon46 je napisao/la:
Ma ne mute, sad će telegram brigada sa novim spinom doći.
Volimo fudbal.

:ljepota:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 dec 2024, 18:49

RedBlue je napisao/la:
05 dec 2024, 11:09
Virtu4l je napisao/la:
05 dec 2024, 10:46
RedBlue je napisao/la:
05 dec 2024, 07:58
Mi smo za vas zapadna evropa.

Niste vi ni za koga zapadna Evropa, čak niste ni Evropa, jer ste po svakom bitnom ekonomskom parametru mnogo bliže Africi. Čak i mnogo afričkih zemalja ima bolji kreditni rejting od Republike Srpske.
Tebi je za zapadnu evropu asocijacija novac, meni nije.
Vi po tenu ste Anadolci, Azija.

S Evropom nemate veze. Toliko.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 dec 2024, 18:51

tabba77 je napisao/la:
05 dec 2024, 18:41
mnon46 je napisao/la:
Volimo fudbal.

Mirni sati bez virte i kontre, onda se u 5 minuta obonica stvore i odgovaraju jedan drugom. Volimo telegram i Amarov šampanjac.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 05 dec 2024, 18:54

Vanja8 je napisao/la:
05 dec 2024, 17:20
NoDi80 je napisao/la:
05 dec 2024, 16:27
Cesc je navijac Zrinjskog
Zrinjski i Borac rade sa savezom i tu je bilo i Sarajevo, dok Mirvic nije dosao
Zeljeznicar ne radi sa savezom, vec radi sta mu savez kaze
Medjutim to je vise gotova prica
Sad su ostali Borac i Zrinjski koji rade sa savezom
Zrinjskom se prefiks H sklanja i daje bodove, dok Borcu prefiks S
Jedino Bosnje ko u politici , ne zna se ko pije, a ni ko placa
Medjutim i to ce se promijeniti, dosta vise javasluka
Nema vise bodova i titula na guzove nikom
"Zeljeznicar ne radi sa savezom, vec radi sta mu savez kaze "

:rol: :rol: :bow: :kralj:
Kad su se birale Colpe i ostali, jesu glasali predstavnici Zelje ili Sarajeva? Znam da Zelje nisu, dao sam ti pola odgovora, da odmah predjemo na imena iz Sarajeva koja su davali podrsku?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 05 dec 2024, 18:57

Rigoletto je napisao/la:
04 dec 2024, 18:57
Čim na forumu vidiš pune stranice nekakvih latina, ustaša i kamenjara znaš da smo im ga zavalili do jaja :bih: :cool:
do bola

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 dec 2024, 18:59

mnon46 je napisao/la:
05 dec 2024, 18:51
tabba77 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:
Volimo fudbal.

Mirni sati bez virte i kontre, onda se u 5 minuta obonica stvore i odgovaraju jedan drugom. Volimo telegram i Amarov šampanjac.
Ja iskreno mislim i na stranu sva prepucavanja sa njihovim navijačima. Ljudi koji sjede u njihovih skupštini i upravi su jednom rječju nesposobni. Nisu oni sposobni da se nešto ispod stola dogovore. To je skup uhljeba kojim klub sluzi za samopromociju , i to sitnu. Da odu nekad na planinu i refundiraju u klubu pare i tako ti nekakvi sitni interesi koje smo vidjeli u prošlosti a to je jedan od primjera. Drugo ovo da se njima nešto steli isto nije istina, i oni kao i ostali klubovi služe za podkusurivanje. Krug je ovakav Zrinjski i Borac imaju poguranac , Sarajevo gleda da se ošteti svi ostali klubovi služe da se kompenzira ovo troje, npr Sloga pusti Borca ide Željezničar i lagano ih poguraju i tako bi bilo i da je Sloboda i da je Velež nebitno je totalno , bitno je da je Borac sit a Zrinjski na broju. Njihova nesposobnost u upravljačkim strukturama ih je vise puta dovela na ivicu kolapsa i tako se nastavlja i dan danas. Samo nekom pukom srećom voljom ljudi okupljenih oko kluba fkt iz ljubavi prežive uvijek, ali sve je to tavorenje. Oni bi bili bas ozbiljan klub da im se potrefi 3 godine sposobna uprava , dobar sportski segment i fin roster, vjerujte da bi napravili iskorak jer sve ostalo imaju. Ali taj interes nije nekom blizak, tako da će oni kao i prethodnih 15 i narednih bit trivijalan faktor u Bh fudbalu , mozda se omakne neki kupi, neko treće mjesto neka lazna borba za nešto ali nikad ništa. A da malo se uozbilje bili bi zajebaniji od Zrinjskog i Borca duplo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 dec 2024, 19:02

jurisicduska je napisao/la:
05 dec 2024, 18:59
mnon46 je napisao/la:
05 dec 2024, 18:51
tabba77 je napisao/la:

Volimo fudbal.

Ja iskreno mislim i na stranu sva prepucavanja sa njihovim navijačima. Ljudi koji sjede u njihovih skupštini i upravi su jednom rječju nesposobni. Nisu oni sposobni da se nešto ispod stola dogovore. To je skup uhljeba kojim klub sluzi za samopromociju , i to sitnu. Da odu nekad na planinu i refundiraju u klubu pare i tako ti nekakvi sitni interesi koje smo vidjeli u prošlosti a to je jedan od primjera. Drugo ovo da se njima nešto steli isto nije istina, i oni kao i ostali klubovi služe za podkusurivanje. Krug je ovakav Zrinjski i Borac imaju poguranac , Sarajevo gleda da se ošteti svi ostali klubovi služe da se kompenzira ovo troje, npr Sloga pusti Borca ide Željezničar i lagano ih poguraju i tako bi bilo i da je Sloboda i da je Velež nebitno je totalno , bitno je da je Borac sit a Zrinjski na broju. Njihova nesposobnost u upravljačkim strukturama ih je vise puta dovela na ivicu kolapsa i tako se nastavlja i dan danas. Samo nekom pukom srećom voljom ljudi okupljenih oko kluba fkt iz ljubavi prežive uvijek, ali sve je to tavorenje. Oni bi bili bas ozbiljan klub da im se potrefi 3 godine sposobna uprava , dobar sportski segment i fin roster, vjerujte da bi napravili iskorak jer sve ostalo imaju. Ali taj interes nije nekom blizak, tako da će oni kao i prethodnih 15 i narednih bit trivijalan faktor u Bh fudbalu , mozda se omakne neki kupi, neko treće mjesto neka lazna borba za nešto ali nikad ništa. A da malo se uozbilje bili bi zajebaniji od Zrinjskog i Borca duplo.
Tek ce Zelji biti veselo, kad Bendjamina pocne da gradi po N. Sarajevu. Nek se paze, da preko noci ne ostanu bez pomocnog.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2024, 19:09

Faktor je imao na uvid da je kao valjane kandidature za IO FSBiH Izborna komisija državnog saveza ocijenila one na kojoj su imena sljedećih osoba (prema rednim brojevima koje je utvrdila Izbora komisija FSBiH): Edim Hadžialagić, Adnan Džindo, Kenan Magoda, Fuad Čolpa, Ismir Mirvić, Džan Šaljić i Adis Junuzović.

Pazi, vlasnik i predsjednik kluba - kandidat za mjesto u Izvršnom odboru fudbalskog saveza. :bow:

I oni i dalje nešto mlate. Ovo nema nigdje na svijetu. :beba:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 05 dec 2024, 19:15

Virtu4l je napisao/la:
05 dec 2024, 19:09
Faktor je imao na uvid da je kao valjane kandidature za IO FSBiH Izborna komisija državnog saveza ocijenila one na kojoj su imena sljedećih osoba (prema rednim brojevima koje je utvrdila Izbora komisija FSBiH): Edim Hadžialagić, Adnan Džindo, Kenan Magoda, Fuad Čolpa, Ismir Mirvić, Džan Šaljić i Adis Junuzović.

Pazi, vlasnik i predsjednik kluba - kandidat za mjesto u Izvršnom odboru fudbalskog saveza. :bow:

inshallah akobogda

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 dec 2024, 19:17

Argentina je napisao/la:
05 dec 2024, 18:54
Vanja8 je napisao/la:
05 dec 2024, 17:20
NoDi80 je napisao/la:
05 dec 2024, 16:27
Cesc je navijac Zrinjskog
Zrinjski i Borac rade sa savezom i tu je bilo i Sarajevo, dok Mirvic nije dosao
Zeljeznicar ne radi sa savezom, vec radi sta mu savez kaze
Medjutim to je vise gotova prica
Sad su ostali Borac i Zrinjski koji rade sa savezom
Zrinjskom se prefiks H sklanja i daje bodove, dok Borcu prefiks S
Jedino Bosnje ko u politici , ne zna se ko pije, a ni ko placa
Medjutim i to ce se promijeniti, dosta vise javasluka
Nema vise bodova i titula na guzove nikom
"Zeljeznicar ne radi sa savezom, vec radi sta mu savez kaze "

:rol: :rol: :bow: :kralj:
Kad su se birale Colpe i ostali, jesu glasali predstavnici Zelje ili Sarajeva? Znam da Zelje nisu, dao sam ti pola odgovora, da odmah predjemo na imena iz Sarajeva koja su davali podrsku?
Jarane, pricas o necemu sto je bilo prije 4 god., jesu li tada klali sarajevske klubove kaznama, jesu li tada mogli da rade sta su htjeli Kazlagici, Gigovici. Muse i ostali, kao sto to rade u ovim tekucim godinama...
Ja znam da si ti korektan forumas, ali nemoj mijesati jabuke i kruske...
To po tvojoj prici ispade, sve bilo isto a delegati FKS im dali podrsku, je li ?
De matere ti ukljuci se u realnost, ako su nas pustili niz vodu i rade sta rade, e nece dokle i hoce, a to sto ste se vi sklonili i svojom sutnjom i neglasanjem za smjenu dali jedan oblik podrske Colpi i ostalim kriminalcima, je vas problem...
I kao sto sam nedavno pisao, steta je sto se Zeljo tako postavio, ali i bez vas ova mafijaska hobotnica bice trajno sklonjena...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 dec 2024, 19:22

Virtu4l je napisao/la:

Ako ovde prodje, predsjednik novi je vec izabran. Nece on bit u klubu vise (zvanicno)
Pokusavas, pokusavas, pokusavas a svaki put te neko popisa.
Nije ti lahko. Tik-Tak

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2024, 19:24

Naravno da su glasali za sve ove ljude u svim savezima, i naravno da Željo nije glasao.

Oni su tada pjevali Vici Zeljkoviću i Želji klanjali dženazu.

E takvi danas glume moralne vertikale, stvaraju hajp, a u pozadini trpaju svoje ljude, tačije predsjednika i vlasnika kluba u IO NFSBiH.

Ali takvi su od 1946., najveća ljiga koja se ikada pojavila u fudbalu. :sick:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 05 dec 2024, 19:26

Virtu4l je napisao/la:

Vico sa pozicije predsjednika FK Borac postao predsjednik NSBiH, Beus sa pozicije predsjednika HŠK Zrinjski ušao u organe saveza. Mi svjedočili zlatnom periodu Željezničara dok je otac bio na čelu saveza, a sin trener kluba. Sad Ismir Mirvić kandidat, "Ovo nema nigdje na svijetu" hahahaha.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mnon46 i 37 gostiju.