sjecam se i ja tih liga. Sjecam se i vasih 5-6 godina od 2009/mozda malo i prije. Drzali ste sve, a mi svjesni nismo bili. Pa se pratilo i igralo a vi osvajali.Virtu4l je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:18Upravo to ti pričam, ti jednostavno moraš ići za stadom, drugačije ne može.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:02da skratim, amnestiras nikad gore stanje lige od agresije na nasu zemlju pa naovamo. Zasto, to ne znam? Mora da je sendvic.
Itekako je liga bila u gorem stanju od ovoga, ali vama je popularnije da mlatite ovo što mlatite.
Ja se sjećam i ove lige,
Tako da meni ne možeš prosipati te priče. Vama je sad najgore jer su ulaganja ogromna a rezultati nikakvi. Meni je bilo najgore kad je moj klub gubio titule zbog sudijskih nepravdi, i to ne jednom, od Širokog Brijega pa do Bijeljine, preko čuvenog punca, svaki put su nam ukrali titulu, vama nikad.
Vi ne možete prismrditi tituli već godinama i tražite alibi u drugima. Zato jer vas je klub usmjerio u taj pravac, da bi oni skinuli pritisak na sebe. Prošle sezone su svaki put nakon kiksa plasirali razne priče i podmetali vam samo da se ne bi pričalo o fudbalu, a vi se primali na to.
kad vam je titula ukradena?
kakav pritisak na nas, pa jarane ja odem na utakmicu gledam uzivo i imam sta vidjeti. Dotle mi dodje da se skinem go i utrcim u teren da stociram Musu, eto onako jer sam lud.
sto se tice mog kluba, nama niko nije kriv sto se nismo ustrojili i pametno ulagali nakon duple krune, nego su nam razni sibicari obitavali po upravama i bez sistema rada i plana neracionalno trosili novce. Pa imamo danas to sto imamo. Ali eto opet nadjosmo investitora koji je mozda bolji od svih prethodnika, barem iskreniji u vezi uspjeha FKS
Liga je jaca, konkurenti posebno. Plus ove lakrdije tj nikad teze. Pa opet igramo i borimo se.
Ulozili jesmo ali nista nije garant uspjeha. Trazimo se i vjerujem iskreno da smo se konacno nasli. Od predsjednika, trenera, igraca i nas navijaca.
Ali treba vremena i nije ista mogucnost za uspjehom prije 10 godina i danas. Samo radi tadasnjeg izostajanja konkurencije.
prosle godine i pretprosle je sudjenje genocidno.. kao i ove.. tako da se nemamo sta primati na to.
ugl provalit cete "tvoji" pa sta ces ti onda. Cudi me da uopste dozvoljavaju nekom ko Grbavicu vidi preko livestreama da ima pravo nekog glasa i njegove rijeci imaju tezinu. Ali s vama je sve moguce.
jel dimljena pureca ili pileca?