godrina je napisao/la: ↑05 dec 2024, 22:29
Vidis da mi ne smeta, u koje god klasike gledas slobodno ih baci lazu te. Imas ti pravo normalno da nesto ne volis i da komentarisem ali bas upada u oci kako sve ama bas sve lose onako manguski i hinjski prebacujes jednoj osobi ili grupi ljudi. Eto oni su krivi za apsolutno sve i bas sve pozive od toga.
Mene optužiti da hinjski prebacujem ovoj grupi ljudi je van svake pameti, ja to prebacujem otvoreno, bez straha, a nije da nisu pokušavali da me zastraše. Kad govoriš istinu onda je mnogo lakše stati iza svojih stavova. Dakle, ne hinjski, već skoro deceniju to pričam sasvim otvoreno i bez uvijanja.
Ne trebaju ti kašike da vidiš odnosno znaš kome su bliski raznorazne Cernice i kompanija, ljudi koji su privatizovali najviši klupski organ i sve rade na svoju ruku. Ako tebi ne smeta što te neke Cernice pišu klupska saopštenja na svoju ruku, što kasne sa svim aktima, sa dopisima i tako brukaju i srozavaju ugled kluba, meni itekako smeta.
Sad ćemo malo o tim "kašnjenjima", koja se ili rade namjerno, ili su baš toliko retardirani da propuste rokove, ne zna se koje je gore. Ako namjerno kasniš, onda budi mudonja pa reci zašto to radiš, ako kasniš jer si nesposoban onda nisi za taj posao. Svi mi u životu imamo neke rokove, i ti, i ja, i apsolutno svi, pa ih uglavnom poštujemo, a ako ne - onda ima neki razlog.
Trakavica oko izbora u kantonalnom savezu traje poprilično dugo, niko se od tih skupštinara nije udostojio da se obrati navijačima, da vidimo u čemu je problem, zašto se ponašaju tako kako se ponašaju. To znači da su toliko bahati i nadmeni da misle da su iznad svega, iznad Želje, iznad nas navijača, a nisu jer svi znamo da su sline, one zelene hrakotine što iskašljavaš kad si prehlađen, u narodu poznat kao
šlajm (ovo pišem s razlogom). Da, Cernice ovo tebi pišem, da ne bude zabune kad budeš čitao.
Ta skupština je opstruisala ulazak investitora, ta skupština je otjerala Brkovića, Gredića i sve ljude koji su došli sa jasnim planom i ne trebaš biti genijalan pa da zaključiš kome svi ti ljudi smetaju. Ta skupština sama sebe bira, ne postoji način da dođe neko drugi jer će ova garnitura uvijek imati apsolutnu većinu, a jedan čovjek se uvijek sasvim slučajno apsolutno uvijek oglasi kad su previranja u klubu. Isti portal, isti novinar, ista priča. Vjerujem ja u slučajnosti, ali ne baš toliko.
Rekli su da je poziv ulagačima produžen do kraja avgusta. Danas je decembar, šta se desilo? Ja ću ti reći šta se desilo, ništa. Sa odlaskom Gredića, ta priča je zatvorena, i ponovo je neko opstruisao ulazak potencijalnog investitora.
A za šta su krivi ti ljudi? Krivi su jer su podijelili navijače, krivi su jer pričaju da je Željo mutnim radnjama dolazio do trofeja, krivi su jer su jednog od najvećih koje smo imali pokušavali blatiti gdje god su stigli, u ogromnom mjeri lažima i podmetanjima, i nažalost uspjeli u tome. Krivi su jer Asimu i Irmu Osim nisu zvali na otvaranje spomen ploče velikom Štrausu, krivi su jer su potrošili najviše para u istoriji kluba i nisu ništa osvojili. Sad neću o finansijama. Krivi su jer su uništili omladinski pogon, krivi su jer su osnovali svoj privatni forum sa kojeg dolazi svako zlo, podmetanje i laž.
Krivi su jer su njihovi pipci još uvijek tu, pruženi su i nikako da ih se riješimo, jer im je skupština kluba najjače oružje. Nevidljivi su, a kontrolišu najvažniji klupski organ, idealna pozicija.