Hahhahaha vidiš da si obolio. Ti se oko yebenog foruma zamaraš kad se ko registrovao i po tome sudiš kakav je ko.Virtu4l je napisao/la: ↑20 dec 2024, 23:53Ja zaista ne znam kako da vama, generacijama 23, 24, ubrzo i 25, objasnim koliko ste nebitni. Evo uzeću za primjer nekolicinu vas samo sa ove stranice, tebe ili ovoga ispod,
Zamisli on obavještava da ga nije bilo par dana ili dan, kao da je neko primijetio da ga nema.![]()
Za mene ste samo komarci, nebitni, služite mi za šprdnju.
Meni je npr. bitnije koliko ko godina prati svoj klub, gdje i koliko puta ga je pratio i u kakvim vremenima. Ti se sam namećeš i namještaš na volej i misliš da si bitan nekome, a zapravo si samo maskota ovog "mjesta". Evo i ti meni služiš za šprdnju uglavnom, ali ne možeš me kriviti zbog toga što sam primjetio da si, šalu na stranu, ljudsko dno. Apropo toga, zašto meni ne bi bilo interesantno tebe takvog kakav si, dakle ljudski otpadak, ponižavati, pišati i šprdati se s tobom kad god mi se ukaže prilika.
Toliko te priroda sjebala da si sam sebe uvjerio da nekoga šprdaš, a da to nisi ti sam.