Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo da napomenem da se za distributiciju piratskog sadrzaja na forumu dobija trajno ban, bez upozorenja, isl
- svrakino1921
- Kontakt:
Navijači Kluba koji učlane mrtvog čovjeka i na to budu ponosni a Klub to isto uvrsti kao zvaničan podatak e to je jedina "istina" u koju vjerujete da je ispravna a nas pustite da živimo u svojim "lažima".KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 dec 2024, 09:31Najgora sorta ljudi su ovi sto moraju lagati sami sebe kao sto vi kolektivno radite![]()
![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Švrakino heroj a ne zločinac 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Dvorana puna sat prije finala, želite li ući - požurite!
Više od sat vremena prije početka utakmice dvorana je puna i nema više mjesta za ljude koji žele da uđu i koji su ostali napolju.
Kako javlja novinar SportSport sa lica mjesta, policajci su stali ispred ulaza gdje je velika gužva i po svemu sudeći, svi oni koji žele gledati meč neće to biti u mogućnosti.
Zato ako imati namjeru gledati ovaj meč s tribina, nemojte kasniti, nego što prije se spremite i krenite prema Skenderiji.
Ako je bilo javljanje i editovanje clanka, onda savjet, iduci put stavite vrijeme kad je koja poruka napisana. Ako je clanak napisan u komadu, nemam rijeci.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Neko dobronamjeran bi primjetio kako je nakon ukljucen ja Sportsport kao medijskog partnera turnir procvjetao.
Ali navikli smo…
Ali navikli smo…
-
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ja baš to da prokomentarišem, prošle godine nisam htio otići upravo zbog toga, ove godine ste vi medijski partner i ja sam cijeli vikend u sali proveo. Tek sam kasnije čuo da će ove godine tu biti igrači poput Zebe, Bukija, Džele, Ahmetovića, Benke itd.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Sta se desilo, ko je derpe? colpa?
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 29 dec 2024, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
- MokraKifla
- Kontakt:
Navrnuse na čolpu neka i treba
- Riquelme1921
- Kontakt:
Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo 

-
- Kontakt:
On fkt misli da moze mirno gradom hodati
Dobro je prosao
Dobro je prosao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bas vala. Jesu dobri nema sta. Na sve to sad se sjetili prijetiti banom.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 16:51Ja baš to da prokomentarišem, prošle godine nisam htio otići upravo zbog toga, ove godine ste vi medijski partner i ja sam cijeli vikend u sali proveo. Tek sam kasnije čuo da će ove godine tu biti igrači poput Zebe, Bukija, Džele, Ahmetovića, Benke itd.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Nije se niko pobio nego je Čolpa ušao na tribinu i istjeran.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Prva tri mjesta na Hasetovom klasiku osvojila tri najveća kluba u državi sa najvećom navijačkom bazom. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Bravo Celik bravo Dzidic 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- relativizam
- Kontakt:
Na to je mislio ,colpa je njihovjurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:09Nije se niko pobio nego je Čolpa ušao na tribinu i istjeran.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo![]()

- Riquelme1921
- Kontakt:
Mislio sam na onog kloca iz visočke Bosne što bez razloga udara igrača Čelika..jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:09Nije se niko pobio nego je Čolpa ušao na tribinu i istjeran.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo![]()