Oprosti molim te
Psuju mi mater na temi @fk.sarajevo
A nisam ulazio na njihovu temu
Pa ih makar upozori jer ih ocigo ne smiješ
Navijači Kluba koji učlane mrtvog čovjeka i na to budu ponosni a Klub to isto uvrsti kao zvaničan podatak e to je jedina "istina" u koju vjerujete da je ispravna a nas pustite da živimo u svojim "lažima".KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 dec 2024, 09:31Najgora sorta ljudi su ovi sto moraju lagati sami sebe kao sto vi kolektivno radite![]()
![]()
Ja baš to da prokomentarišem, prošle godine nisam htio otići upravo zbog toga, ove godine ste vi medijski partner i ja sam cijeli vikend u sali proveo. Tek sam kasnije čuo da će ove godine tu biti igrači poput Zebe, Bukija, Džele, Ahmetovića, Benke itd.
Bas vala. Jesu dobri nema sta. Na sve to sad se sjetili prijetiti banom.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 16:51Ja baš to da prokomentarišem, prošle godine nisam htio otići upravo zbog toga, ove godine ste vi medijski partner i ja sam cijeli vikend u sali proveo. Tek sam kasnije čuo da će ove godine tu biti igrači poput Zebe, Bukija, Džele, Ahmetovića, Benke itd.
Nije se niko pobio nego je Čolpa ušao na tribinu i istjeran.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo![]()
Na to je mislio ,colpa je njihovjurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:09Nije se niko pobio nego je Čolpa ušao na tribinu i istjeran.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo![]()
Mislio sam na onog kloca iz visočke Bosne što bez razloga udara igrača Čelika..jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:09Nije se niko pobio nego je Čolpa ušao na tribinu i istjeran.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo![]()
On je njihov haver, isto kao da si njihovog dirao.jurisicduska je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:09Nije se niko pobio nego je Čolpa ušao na tribinu i istjeran.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04Yebo ti nas, mi se na memorijalnom turniru međusobno pobijemo![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Giuseppe1, WeekendOffender i 3 gosta.