Očigledno nemaš djecu pa ne kontaš neke stvari...pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2025, 21:41Ne mozes uopste da vjerujes sta ovi ljudi ovdje pisu.Herson je napisao/la: ↑05 jan 2025, 20:28Možda bi trebali ići od vrata do vrata i plaćati vam da se učlanite.
Koliko god bilo besmisleno bilo pominjati Hajduk u ovom kontektstu, ali poređenja radi, Hajduk je na zvaničnoj samo jednom objavom najavio novu člansku godinu i dva dana kasnije broj članova je prešao 20.000. Pitanje je, da li će svi klubovi u BiH zajedno do kraja godine prebaciti tu brojku, sa raznoraznim kampanjama ili bez. Spočitavati ovo ljudima u klubu je deplasirano.
Cuj ne valja kampanja.
E cuj cekam raspust da odem da se uclanim.
E cuj necu da cekam clansku mjesec dana.
Znaci navijaci kakvih nema nigdje na svijetu. A busaju se vole klub vazda na utakmicama i slicne gadosti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 05 jan 2025, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma jok kakvi ne fatam se ja na njih i ne interesuje me zeljnjicmar. Mene je zabolila brojka svinja…JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2025, 21:52Tebe mescini neki drug sa druge strane Miljacke sprda za broj clanova pa si tako agresivan. Fakticki se 2 dana vrsi uclanjivanje, vec neko prebrojavanje. Ljudi se i u julu uclanjuju.
Na kraju broj clanova ne znaci ni broj navijaca, niti mjeri ljubav prema klubu. Opterecavate se glupostima navuceni od onih kojima je to jedino ostalo da se takmice.
Takmicenje je ono na terenu i tribinama. Biti bezuslovna podrska i sakupljati bodove, jer se ipak na kraju samo to racuna. A ovo.. klub ujutru moze napisati da ima 3000 clanova, u srijedu 5000, za 7 dana jos 10 000. To niti ko kontrolise, niti znamo da li su to uopce stvarne brojke.
Jel ti fakat kontas da to tako ide u biznisu da mozes napisati sta hoces?

Dok je god nama clanstvo glupost, jadni mi s vama….
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jesi stariji, al si vala duduk, nemam ti šta drugo rećpjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2025, 18:44Eh bas si inteligentan. I nek te bude stid. Yebo te fan shop i ti fan shop. Uclani se online, ako ti treba pomoc, javi se…..mnon46 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 17:35Evo ja se nisam učlanio, fan shop mi nije usput ovih dana a neću online pa da je čekam mjesec da mi dođe. I šta ćemo sad?pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2025, 17:04Yebo ti nas kad nas isto ima kao clanova Zrinjskog ! FUJ nek vas je sviju stid koji ovo vidite a niste se uclanili !

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Imam dvoje i svi uclanjeniSenner je napisao/la: ↑05 jan 2025, 22:26Očigledno nemaš djecu pa ne kontaš neke stvari...pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2025, 21:41Ne mozes uopste da vjerujes sta ovi ljudi ovdje pisu.Herson je napisao/la: ↑05 jan 2025, 20:28Možda bi trebali ići od vrata do vrata i plaćati vam da se učlanite.
Koliko god bilo besmisleno bilo pominjati Hajduk u ovom kontektstu, ali poređenja radi, Hajduk je na zvaničnoj samo jednom objavom najavio novu člansku godinu i dva dana kasnije broj članova je prešao 20.000. Pitanje je, da li će svi klubovi u BiH zajedno do kraja godine prebaciti tu brojku, sa raznoraznim kampanjama ili bez. Spočitavati ovo ljudima u klubu je deplasirano.
Cuj ne valja kampanja.
E cuj cekam raspust da odem da se uclanim.
E cuj necu da cekam clansku mjesec dana.
Znaci navijaci kakvih nema nigdje na svijetu. A busaju se vole klub vazda na utakmicama i slicne gadosti.

Haj mi objasni, volio bih da shvatim te neke stvari
-
- Kontakt:
A vidim da nemas, osim vrijedjanja. Valjda su te tako odgojili.mnon46 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 22:28Jesi stariji, al si vala duduk, nemam ti šta drugo rećpjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2025, 18:44Eh bas si inteligentan. I nek te bude stid. Yebo te fan shop i ti fan shop. Uclani se online, ako ti treba pomoc, javi se…..![]()
-
- Kontakt:
Clanstvo nema veze s tabelom i stanjem u klubu . To treba da bude vid pripadnosti i odanosti klubu . Kod nas se to gleda malo nakaradno pa imali smo situscija gdje ljudi nece da budu clanovi zbog trenera ili losih rezultata sto je smiješno.
I takve razumijem, šta su nam sve priredili zadnje četiri godine. Znam 3-4 ljudi, što su se odrekli članarine, nakon ispuštenih +13.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2025, 22:47Clanstvo nema veze s tabelom i stanjem u klubu . To treba da bude vid pripadnosti i odanosti klubu . Kod nas se to gleda malo nakaradno pa imali smo situscija gdje ljudi nece da budu clanovi zbog trenera ili losih rezultata sto je smiješno.
-
- Kontakt:
Ja iskreno ne razumijem . Naravno da voilim kad smo prvaci al ja cu biti clan i da se borimo za opstanak .Lucas je napisao/la: ↑05 jan 2025, 22:55I takve razumijem, šta su nam sve priredili zadnje četiri godine. Znam 3-4 ljudi, što su se odrekli članarine, nakon ispuštenih +13.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2025, 22:47Clanstvo nema veze s tabelom i stanjem u klubu . To treba da bude vid pripadnosti i odanosti klubu . Kod nas se to gleda malo nakaradno pa imali smo situscija gdje ljudi nece da budu clanovi zbog trenera ili losih rezultata sto je smiješno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Da imamo manji stadion od desetak hiljada, pa da clanovi imaju prednost pri kupovini ulaznica npr za evropske utakmice druga bi prica bila.
Nije lose bilo ni ono kad su samo clanovi mogli pratiti pripremne
Nije lose bilo ni ono kad su samo clanovi mogli pratiti pripremne
-
- Kontakt:
Bilo bi kod nas vise igraca iz Afrike,Brazila,Gruzije da nema ovog Vico pravila. Inace Istra ima odlicnih igraca,trebalo ih je ganjat prije,sad im je dosao investitor pa 8h je tesko dovest.
Maloprije, na nekoj divljoj stranici na Instagramu procitah, da ce i Trako biti na prozivci u srijedu 

Trako je igrač koji je najduže u klubu. Nevjerovatan podatak iskreno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
Trako i jeste bio posuđen "do kraja tekuće godine".
Iskreno ne vidim prostora za njega ni u trenutnom rosteru a pogotovo ako bi se pojačali.
Iskreno ne vidim prostora za njega ni u trenutnom rosteru a pogotovo ako bi se pojačali.
Sa Trakom, Mehmedovicem i Kapetanovicem treba raskinuti ugovore do kraja sedmice i ostaviti im vremena da nađu sebi nove angažmane.luckystrike je napisao/la: ↑06 jan 2025, 00:17Trako i jeste bio posuđen "do kraja tekuće godine".
- egocentrik
- Kontakt:
Ispustenih 13 bodova nam je znacilo vise od same titule samo kad se sjetim zgadi mi se svebordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2025, 23:00Ja iskreno ne razumijem . Naravno da voilim kad smo prvaci al ja cu biti clan i da se borimo za opstanak .Lucas je napisao/la: ↑05 jan 2025, 22:55I takve razumijem, šta su nam sve priredili zadnje četiri godine. Znam 3-4 ljudi, što su se odrekli članarine, nakon ispuštenih +13.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2025, 22:47Clanstvo nema veze s tabelom i stanjem u klubu . To treba da bude vid pripadnosti i odanosti klubu . Kod nas se to gleda malo nakaradno pa imali smo situscija gdje ljudi nece da budu clanovi zbog trenera ili losih rezultata sto je smiješno.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
100 %mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 23:36Bilo bi kod nas vise igraca iz Afrike,Brazila,Gruzije da nema ovog Vico pravila. Inace Istra ima odlicnih igraca,trebalo ih je ganjat prije,sad im je dosao investitor pa 8h je tesko dovest.
Traze se igraci na one pozicije koje su nam svima ovdje poznate. Nista nije jos konkretizovano.
Glupo je licitirati ovdje s imenima dok se pregovara ili dok se traze igraci,pa cu se i ja suzdrzati.
Ima ovdje prisutnih koji su jako dobro upuceni pa bih i njih takodje zamolio da se ne izlazi s imenima,zaista je to bzvz dok se tamo neko trudi da nesto dobro napravi i ispregovara.
Koliko god to nekome zvucalo besmisleno,nije svejedno,i ima veze.
Ovako baciti neku siru asocijaciju je ok,i malo ce nam svima zagolicati mastu.

Ali ljudi,ako ova crna mamba dodje..,ja vec prokapo

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma Nedo Turkovic rekao da trazimo spica, stopera i lijevog beka. A da je spic neki Brazilac koji igra u top ligi, igra Evropsku ligu al trsba otkupit ugovor, et.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Karte za derbi su se prodavale samo članovima, tu je masovno ljudi došlo da se učlani.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
Nismo mi zeljkan pa da hoce da raskinu,kod nas ih puskom neces othersti,imas primjere Trake,Balte,Serbecica itd radje im pare uzimat i ici na posudbe nego da raskinu,eto tolike su to igracine i lafo neko ih priziva i nada se da ce nam unaprijediti igru.Lucas je napisao/la: ↑06 jan 2025, 00:22Sa Trakom, Mehmedovicem i Kapetanovicem treba raskinuti ugovore do kraja sedmice i ostaviti im vremena da nađu sebi nove angažmane.luckystrike je napisao/la: ↑06 jan 2025, 00:17Trako i jeste bio posuđen "do kraja tekuće godine".
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lecler, mnon46, OzmoodPinglewood, riki46, supervizor, UltraNorth, Venom i 61 gost.