FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Inace sto se pojacanja tice prije sam spominjao isto,Gagua iz Istre igracina,gruzijac,Lawal,Filet sa bilo kojim od pvih igraca nebi pogrijesili,steta sto im sad dodje investitor.
Nema imena, ali trebala bi biti zanimljiva sedmica. :kokice:
Jel neko pominjao Brankovića, evo nije potpisao za klub iz Španijel( nisu se dogovorili oko plate) da neće sada kod nas ?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
pocelo bombanje za dobrojutro. 
inace ni ja se nisam jos uclanio, sa jos dva clana familije koje uclanim. nisam stigao ali hocu aBda u ovoj sedmici. posto sam daleko, online cu...sta ima veze jel danas il sutra.

inace ni ja se nisam jos uclanio, sa jos dva clana familije koje uclanim. nisam stigao ali hocu aBda u ovoj sedmici. posto sam daleko, online cu...sta ima veze jel danas il sutra.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja se nadam da je ZEKIC odlucio sta ce sa GOLMANSKOM POZICIJOM. Ako to rijesi toce bit 60% posla.
Jer tu vidim bas veliki problem. Rockov je pokaza da nema kvalitet. Rogic je bio dobar, al neznam posle onih kikseva kad je tek dosao neulijeva sigurnost, posebno onda kad he pogrijesio kad je velez dao go SRECA PA OFFSID BJESE. Al takodje treba reci da nije kriv nizajedan go i da je bio dobar al jednostavno onda je mene iztraumiro nemam unjeg povjerenje, takodje on ima jos 6 mjeseci ugovor. Takodje treba imat na umu da imamo dobrog trenera koji je od ojebine matanovica napravio 30% rahmanovica pa valjda bude mogo i od rogica prosjecnog golmana.
Druga pozicija je spic. Ja mislim da nama spic treba poput Benke ili neka brza verzija NERMINA bilbije koji zna zabit go a i podvalit loptu.
Vratit serbedzica i dovest jos jednog stopera. Takodje dat nesto minutaze i onom malom sto muje babo prijetio pistoljem trenerima
Raskinut sa mehmedovicem u slucaju dovodjenje VRHUNSKIG GOLMANA otjerat rockova posteno receno i Djurickovic je ispucao sve kredite, nadat se da cemo Renans prodat, Andjusic mi je nekako 50/50 al voliobi da ostane nekako ima nesto drugacije od ostali kreativan je i nebi ga otjero unusic mi je ok, e onog iz sb sto smo doveli bi natjerao da igra u hadzicima kad nije u protokolu, durakovic nazalost nazad kod Hebibovica
Imam osjecaj da Krdzalic nece bit od neke koristi do ljeta, jer straha ce bit jer to je bas **** povreda a i poziciju koju igra ima bas puno kontakta
Jer tu vidim bas veliki problem. Rockov je pokaza da nema kvalitet. Rogic je bio dobar, al neznam posle onih kikseva kad je tek dosao neulijeva sigurnost, posebno onda kad he pogrijesio kad je velez dao go SRECA PA OFFSID BJESE. Al takodje treba reci da nije kriv nizajedan go i da je bio dobar al jednostavno onda je mene iztraumiro nemam unjeg povjerenje, takodje on ima jos 6 mjeseci ugovor. Takodje treba imat na umu da imamo dobrog trenera koji je od ojebine matanovica napravio 30% rahmanovica pa valjda bude mogo i od rogica prosjecnog golmana.
Druga pozicija je spic. Ja mislim da nama spic treba poput Benke ili neka brza verzija NERMINA bilbije koji zna zabit go a i podvalit loptu.
Vratit serbedzica i dovest jos jednog stopera. Takodje dat nesto minutaze i onom malom sto muje babo prijetio pistoljem trenerima
Raskinut sa mehmedovicem u slucaju dovodjenje VRHUNSKIG GOLMANA otjerat rockova posteno receno i Djurickovic je ispucao sve kredite, nadat se da cemo Renans prodat, Andjusic mi je nekako 50/50 al voliobi da ostane nekako ima nesto drugacije od ostali kreativan je i nebi ga otjero unusic mi je ok, e onog iz sb sto smo doveli bi natjerao da igra u hadzicima kad nije u protokolu, durakovic nazalost nazad kod Hebibovica
Imam osjecaj da Krdzalic nece bit od neke koristi do ljeta, jer straha ce bit jer to je bas **** povreda a i poziciju koju igra ima bas puno kontakta
- luckystrike
- Kontakt:
Slažem se osim za Tarika, ne znam dokle je s oporavkom ali ja bih njega radije gledao u drugom dijelu u kombinacijama nego Durakovića.Lucas je napisao/la: ↑06 jan 2025, 00:22Sa Trakom, Mehmedovicem i Kapetanovicem treba raskinuti ugovore do kraja sedmice i ostaviti im vremena da nađu sebi nove angažmane.luckystrike je napisao/la: ↑06 jan 2025, 00:17Trako i jeste bio posuđen "do kraja tekuće godine".
Iskreno ne vidim prostora za njega ni u trenutnom rosteru a pogotovo ako bi se pojačali.
Nema od njega ništa. Standard Liege navodno mu ponudio ugovor, dok Rijeka prati šta će se desiti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jebbo pojacanja, dokle je ministrica (ne)pravde i jel ga glabala vicku skorije ili to idalje samo skretnicari rade?
Nesto kontam da bi lijevi bek mogao biti Petar Bočkaj, nije nesto previše u planovima Dinama, a čini mi se da je najbolji fudbal igrao kad je Zekic bio trener.
djeluje onako problematičan tip, ponekad ležerno, bez volje... da u njemu se krije najbolji lijevi bek na ovim prostorima, to je istina, ali haj mu ga znaj...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- egocentrik
- Kontakt:
Serbecic sa dobrim stoperom bi bio pouzdan za nazad iako djeluje ko picicmosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 04:10Nismo mi zeljkan pa da hoce da raskinu,kod nas ih puskom neces othersti,imas primjere Trake,Balte,Serbecica itd radje im pare uzimat i ici na posudbe nego da raskinu,eto tolike su to igracine i lafo neko ih priziva i nada se da ce nam unaprijediti igru.Lucas je napisao/la: ↑06 jan 2025, 00:22Sa Trakom, Mehmedovicem i Kapetanovicem treba raskinuti ugovore do kraja sedmice i ostaviti im vremena da nađu sebi nove angažmane.luckystrike je napisao/la: ↑06 jan 2025, 00:17Trako i jeste bio posuđen "do kraja tekuće godine".
Iskreno ne vidim prostora za njega ni u trenutnom rosteru a pogotovo ako bi se pojačali.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- belosevic23
- Kontakt:
Mateo Barac slobodan igrač

Ma lik nije dobar u glavu, nikako.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Hvala. Ne pratim Nedu pa ne znam hahaha
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Recimo u tandemu sa Baraćem ili nekim drugim kapitalcem, mislim da bi bio na nivou, ali džaba sve kad Čelik mora igrati, to sve remeti. Uglavnom, u srijedu, par sati nakon prozivke, očekujem vijest da klub (Zekić) ne računa na Šerbečića i Baltu i da mogu tražiti novi klub.egocentrik je napisao/la: ↑06 jan 2025, 10:46Serbecic sa dobrim stoperom bi bio pouzdan za nazad iako djeluje ko picicmosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 04:10Nismo mi zeljkan pa da hoce da raskinu,kod nas ih puskom neces othersti,imas primjere Trake,Balte,Serbecica itd radje im pare uzimat i ici na posudbe nego da raskinu,eto tolike su to igracine i lafo neko ih priziva i nada se da ce nam unaprijediti igru.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, MSOZ101 i 45 gostiju.