Nisu oni, svakako ne smiju preko granice .VivaLaStella je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:48A jes nam dijaspora pokupila cigare dan te yebo.. Marlboro gold ne možeš nać nigdje na kantonu![]()
Negdje sam cuo hoce poskupit pa sklonili do tad.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisu oni, svakako ne smiju preko granice .VivaLaStella je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:48A jes nam dijaspora pokupila cigare dan te yebo.. Marlboro gold ne možeš nać nigdje na kantonu![]()
VensanKasel je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:47Imam osjećaj da je neko @adminu dojavio da je bot , ko god da je pojma nema koliko sam mu zahvalan![]()
Moj post prije 2 mjeseca.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑01 nov 2024, 12:21Ono sto ovaj @numa radi predstavlja nekakvu vrstu parcanja individua koje nose nekakvu vrstu istog identiteta i razara, makar na forumu nekakvu vrstu bliskosti koja bi trebala da postoji izmedju ljudi koji na neki nacin pripadaju istoj grupi neovisno o tome gdje se nalazili. Svako ima pravo da bira svoje mjesto zivljenja i nacin na koji ce voditi svoj zivot.
Covjek sa saobracajnim fakultetom je prije godinu dana bio prijavljen na minimalac i takav staz skupljao vec nekih 8 godina unazad.avenija je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:36Obrnula se prica, iako su bili bas robovlasnici sada je drugačija prica. Čak su prije 15 dana svim radnicima isplatili i onih 1000 KM što se neoporezuje. Imaju i dosta posla i sigurno tržište zbog koridora koji se gradi od Zenice do Doboja i treba im svaki radnik pa su im kamiondžije i slicna radna snaga došla do 1500 KM u prosjeku. I Almy sada ima 8-9 svojih sestrinskih kompanija jer su se podijelili unutar familije tako da nije svugdje isto. Imaju od benzinskih, gradjevine, preko transporta, prevoza do travel agencija, bau tržni centri itd itd. Imperija baš.JohnCleese je napisao/la: ↑07 jan 2025, 11:57Almy, sa velikim muslimanom i hadzijom na celu kompanijefeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2025, 10:33Znaci u Gracanici zasad najgore. Očekivano, očekujem i Tešanj u toj prici.
Uvijek se hvalili s puno firmi i zaposleni oba grada a uslovi bili rinaka.
Poslodavci svi u dogovoru majku im i nema sanse da ti negdje predjes da ti kao bude bolje nego je to sve u 5g.![]()
dakle muminom-patriJotom, svom je cak i visokobrazovanom kadru isplacivao plate u kovertama.
Imam provjerene info da ne kazem dokaze.
Sad od prica rekla kazala ta ista kompanija prva pocinje da urucuje otkaze pa to bi se moglo ispratiti![]()
Mogu jednu šteku, uz jednu otvorenu kutiju cigara.feniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:58Nisu oni, svakako ne smiju preko granice .VivaLaStella je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:48A jes nam dijaspora pokupila cigare dan te yebo.. Marlboro gold ne možeš nać nigdje na kantonu![]()
Nisam siguran, ali mislim da moze dvije kutije samo plus jedna otvorena.VivaLaStella je napisao/la: ↑07 jan 2025, 13:26Mogu jednu šteku, uz jednu otvorenu kutiju cigara.feniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:58Nisu oni, svakako ne smiju preko granice .VivaLaStella je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:48A jes nam dijaspora pokupila cigare dan te yebo.. Marlboro gold ne možeš nać nigdje na kantonu![]()
Meni rekoše da je rasprodano. Uspio sam jedino naći Marlboro na Hifi u Gradačcu, a i oni kažu da su morali tražiti sa druge Hife da im pošalju jer je sve otišlo.. Marlboro Red, Gold i sedmica opuhani, ostalo je uglavnom tu..
Pa to kao dzevad poturak allahanje u klipovima, dzuma ovo ono moj sin babino zlato i onda ta ista sincina sa sinom od Mirze hatica i jos trojicom debila ubije boga u brazilskoj prostitutki hej njih petorica opljačkaju i ubiju boga u ženi pa da ih se napravi invalidima za citav zivot, babo dzevdo kumio i molio boga oca povlacio veze i vezice da ne zaglave pritvora više jer su je bas prebili zaglavila bolnice curamma_hz je napisao/la: ↑07 jan 2025, 11:41Kad ubije ljude kaze nema svrhe 2 zivota unistavati.Malo ga naruzi daj mu malo nanogicu u kuci da sjedi i razmisli o tome sta je uradio.Shategabri je napisao/la: ↑07 jan 2025, 11:29Jest i sutra kad mu ljubimac zgazi nečije dijete, nije htio, eto malo nadrogiran bio, šta ćeš, daj advokate, traži rupe u zakonu da se ćaćina sinčina spasi zatvora.mma_hz je napisao/la: ↑07 jan 2025, 10:30Problem je sto vlada mora privatnika natjerati da ti digne platu.Pa da je minimalac 450 i dalje Allaha mi oni bi davali minimalac taj hladno.
U tome je stvar,kakvi doprinosi p icke materine.Danas ti plata od 1 500 nije dovoljna,pa hebemu majku moraju i radnicka djeca izaci nekad na planinu,nekad otici na more,nekad mesa jesti...Daj mu uglja i nek mu djeca sjede kuci ko ga j ebe.
Jok njima djeca na ST Moritz idu da skijaju kakva Bjelasnica,Jahorina pi cke materine,more Maldivi,Havaji,Kanarski otoci hebo Neum,Ulcinj,Makarsku.![]()
Nisu komercijalisti radili prošlu sedmicu radi nove godine, a nije bilo ni dostave.VivaLaStella je napisao/la: ↑07 jan 2025, 13:26Mogu jednu šteku, uz jednu otvorenu kutiju cigara.feniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:58Nisu oni, svakako ne smiju preko granice .VivaLaStella je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:48A jes nam dijaspora pokupila cigare dan te yebo.. Marlboro gold ne možeš nać nigdje na kantonu![]()
Meni rekoše da je rasprodano. Uspio sam jedino naći Marlboro na Hifi u Gradačcu, a i oni kažu da su morali tražiti sa druge Hife da im pošalju jer je sve otišlo.. Marlboro Red, Gold i sedmica opuhani, ostalo je uglavnom tu..
Upravo takoMilanMladenovic je napisao/la: ↑07 jan 2025, 13:28Nisam siguran, ali mislim da moze dvije kutije samo plus jedna otvorena.VivaLaStella je napisao/la: ↑07 jan 2025, 13:26Mogu jednu šteku, uz jednu otvorenu kutiju cigara.feniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:58
Nisu oni, svakako ne smiju preko granice .
Zar nije priča Tuzla i Zenica rade, a Sarajevo se gradi. Odakle ovoliko fiskalnog prometa u Sarajevu? Ne kuca Elektorprivreda izvoz struje valja u svakoj općini, inače je sjedište u Novom Sarajevu.
jbg rothmans sarajevo je liga za sebePopravnaToljaga je napisao/la: ↑07 jan 2025, 14:10Ovo je nemoguće da je stvarna slika samo zbog nekucanja računa. Realnost je Mostar, Tuzla pa sarajevske opštine pa dalje
Trenutno korisnika/ca: alemsa, VivaLaStella i 3 gosta.