Meni je neregularna ta sezona, ali fkt.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:40Zato što je Argentina jedan od normalnih forumaša sa njihove strane.Beli98 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:35Ne znam zasto se uopste trudis.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:19
Kako saučesništvo brate dragi?
Šta smo trebali? Reći "Evo nećemo mi titulu, dajte je Želji" ili "Evo nećemo titulu, nećemo da igramo Evropu ove godine jer ne želimo da učestvujemo" u štimanju borcu? Jel to realno?
Opet kažem, ako ste vi igrali Evropu te godine, zar i to nije (polu)sučesništvo?![]()
Pošto vidim da preskaćeš dio vezan za namještanje te sezone i onog što borac radi ove sezone - predpostavit' ću da se slažeš da to nije ni ni u snovima isto.![]()
![]()
Da je 20 bodova ispred neko bio, jer 1/3 nije osigrana. Plus na to kup dodas da je prekinut totalno.
Ponavljam po 100x, mi bi vjerovatno uradili isto i imali glupe argumente kao vi sada. To je pokazatelj da ni Zeljo ni Sarajevo nisu dovoljno jaki i posteni da mogu voditi bilo kakav proces, jer nisu cisti. Jedan od pokazatelja je titula u koroni, pokazatelj je prodavanje tekme Igmanu zadnje kolo, kradje Sarajeva protiv Tuzle i slicno. S druge strane, Zeljo kao moj tim nije cist za proslu sezonu, sada hoce da se opere, a ne moze itd.
Problem je sto svako svoje brani i kad su zajebali, skoro niko da kaze, jesmo, zajebali smo, napravili smo to i to, ****. Nova struktura je sada, sad bi da popravimo, ali niko to da uradi.