Bas. Kakvi moroni majko mila. E cuj zbog njegovih izmišljanja. HahahaNirton je napisao/la: ↑11 jan 2025, 18:05Sad da mi neko ponudi da li da Sarajevo osvoji duplu krunu ove sezone ili tebi da dozivotno iskljuce pristup internetu, dobro bih se zamislio.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 17:06Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Sad čekam da i on počne sa izmišljanjem pozicija kad mu zafali stoper.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemojte Historičara. Nije on kriv, bolest ne bira.
SARAJEVO će biti sve drugo će proći....

Nemoj zezatNirton je napisao/la: ↑11 jan 2025, 18:05Sad da mi neko ponudi da li da Sarajevo osvoji duplu krunu ove sezone ili tebi da dozivotno iskljuce pristup internetu, dobro bih se zamislio.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 17:06Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:59Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Sad čekam da i on počne sa izmišljanjem pozicija kad mu zafali stoper.

- MokraKifla
- Kontakt:
Ne obazirite se ljudi šta plava šuga piše,molim moderaciju da ove fekalije ukloni sa teme
- luckystrike
- Kontakt:
Kol'ko mi je drago bilo vidjeti leđa Durakoviću, toliko mi je žao što Đuričković ide. Međutim, vjerujem struci i nadam se da ćemo biti bolji u zadnjoj liniji na proljeće.
Odbrana nam je najslabiji dio ekipe, uljučujući i golamana, previše primljenih golova za jednu ozbiljnu ekipu koja ima za cilj osvajenje tofeja.
Što se tiče Đuričkovića na momente je bio dobar te neke nedostatke je nadokađivao borbenošču ali nismo u ratu ili neki bokserki Klub da nam trebaju neki borci ili fajteri. Hvala mu na svemu.
Kritike prema Klubu trebaju biti onog momenta kad dođu novi igrači ukoliko ne pokažu da su napredak u odnosu na dosadašnje sve do tad bezveze je i pomalo licmjerno kritikovati njihov rad.
Uostalom kao što sam i napisao na početku 99% nas je uvidjelo da nam je odbrana odron i ja se nadam da ovim potezima Klub i SŠ radi na tom polju da se poboljša i taj segment.
Što se tiče Đuričkovića na momente je bio dobar te neke nedostatke je nadokađivao borbenošču ali nismo u ratu ili neki bokserki Klub da nam trebaju neki borci ili fajteri. Hvala mu na svemu.
Kritike prema Klubu trebaju biti onog momenta kad dođu novi igrači ukoliko ne pokažu da su napredak u odnosu na dosadašnje sve do tad bezveze je i pomalo licmjerno kritikovati njihov rad.
Uostalom kao što sam i napisao na početku 99% nas je uvidjelo da nam je odbrana odron i ja se nadam da ovim potezima Klub i SŠ radi na tom polju da se poboljša i taj segment.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Zašto ti je žao što Đuri ide? Borben i otresit igrač ali ne baš kvalitetan. Ukoliko napraviš jkomparaciju igre Đuričkovića i Balte dok je igrao, Balta je dao mnogo više.luckystrike je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:02Kol'ko mi je drago bilo vidjeti leđa Durakoviću, toliko mi je žao što Đuričković ide. Međutim, vjerujem struci i nadam se da ćemo biti bolji u zadnjoj liniji na proljeće.
Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- luckystrike
- Kontakt:
Napisao sam već ranije, kad se spominjala mogućnost odlaska;Amcho1 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:16Zašto ti je žao što Đuri ide? Borben i otresit igrač ali ne baš kvalitetan. Ukoliko napraviš jkomparaciju igre Đuričkovića i Balte dok je igrao, Balta je dao mnogo više.luckystrike je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:02Kol'ko mi je drago bilo vidjeti leđa Durakoviću, toliko mi je žao što Đuričković ide. Međutim, vjerujem struci i nadam se da ćemo biti bolji u zadnjoj liniji na proljeće.
Pozz
Nešto je meni drag, ali će se brzo preboliti ako novajlije budu boljeZahvalan je igrač ako ništa za rotacije, relativno mlad, a osim štoperske pozicije može odigrati i na zadnjem veznom. Ja bih njega još neko vrijeme zadržao.
Ne ukivam ga ni ja u zvijezde, već mislim da unatoč padu forme trenutnom timu još uvijek može doprinijeti. U odbrani je znao zakazati ali je isto tako prema naprijed znao doprinijeti. Protiv Aktobea na Koševu on je izbio loptu za Gulija i gol. Protiv Posušja kući je proigrao Pavičića, protiv kona spustio loptu Soldi kod gola. Na kraju krajeva, kažem ako ništa uvijek se trudio.

Pozz
Samo vjeruj struci i ne sikiraj se, sve će biti uredu i najbolje za interese kluba.luckystrike je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:20Napisao sam već ranije, kad se spominjala mogućnost odlaska;Amcho1 je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:16Zašto ti je žao što Đuri ide? Borben i otresit igrač ali ne baš kvalitetan. Ukoliko napraviš jkomparaciju igre Đuričkovića i Balte dok je igrao, Balta je dao mnogo više.luckystrike je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:02Kol'ko mi je drago bilo vidjeti leđa Durakoviću, toliko mi je žao što Đuričković ide. Međutim, vjerujem struci i nadam se da ćemo biti bolji u zadnjoj liniji na proljeće.
Pozz
Nešto je meni drag, ali će se brzo preboliti ako novajlije budu boljeZahvalan je igrač ako ništa za rotacije, relativno mlad, a osim štoperske pozicije može odigrati i na zadnjem veznom. Ja bih njega još neko vrijeme zadržao.
Ne ukivam ga ni ja u zvijezde, već mislim da unatoč padu forme trenutnom timu još uvijek može doprinijeti. U odbrani je znao zakazati ali je isto tako prema naprijed znao doprinijeti. Protiv Aktobea na Koševu on je izbio loptu za Gulija i gol. Protiv Posušja kući je proigrao Pavičića, protiv kona spustio loptu Soldi kod gola. Na kraju krajeva, kažem ako ništa uvijek se trudio.
Pozz

Živ mi bio.
Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ma korektan igrac, mogao je ostati bar zbog rotacije, igramo na dva fronta, on vec poznaje ekipu, dugo je tu.Ne kazem da je trebao biti standardan, ali sasvim ok i zahvalan igrac, da uđe u drugom poluvremenu po potrebi, al hajd.Koji vec po redu igrac, kojeg platiš pristojne pare za naše uslove i onda poslije sezone i po - dvije, samo raskineš ugovorluckystrike je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:02Kol'ko mi je drago bilo vidjeti leđa Durakoviću, toliko mi je žao što Đuričković ide. Međutim, vjerujem struci i nadam se da ćemo biti bolji u zadnjoj liniji na proljeće.

-
- Kontakt:
Trebaju nam malo pokretniji stoperi.
Mujakic bi bio idealan za ovo sto mi igramo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Možda postane slobodan ubrzo, čeka se da novi trener Partizana presječe u Antaliji.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:40Trebaju nam malo pokretniji stoperi.
-
- Kontakt:
Ne mora to nužno biti Mujakic nego igrač tih karakteristika. Malo brzi i pokretljiviji. I dorbe obje noge, mislim solidne. Mujakic je na konto toga i napravio karijeru. Da me se pogrešno ne shvati. Ali vjerujem da će tražiti jednog visokog stopera i jednog pokretnog. 2 da će doći. Osim ako ne konta koristiti Mujkica za tog pokretljivijeg.Lucas je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:49Možda postane slobodan ubrzo, čeka se da novi trener Partizana presječe u Antaliji.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2025, 19:40Trebaju nam malo pokretniji stoperi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakav Mujakić, jeste li vi normalni? Ljudi prave sprdnju od njega u Partizanu, u Hajduku ga ismijavali i treba ga vratiti po treći put? Svašta..
Ovi što serru kako se stalno nešto mijenja isto su analfabete teške. Došao trener, vidio za pola godine da ne može računati na neke i otpisao ih. Doći će novi, ovi su završili. Đuričković je znao biti dobar, ali imao je kikseva. Anđušić nije za FKS, Šerbečić smiješan, Renan istrošio davno sav kredit, Balta ako ostane, biće tu samo kao rezerva Bubanji.
Nije krivo mijenjanje igrača nego trenera. Svaki trener koji dođe hoće igrače po svom ukusu, filozofiji igre i po zalaganju. Nije isto viđenje Zekića, Rožmana, Varešanovića itd. Kad budemo napravili konstantu što se tiče trenera (nadam se da će to biti Zekić), tad i neće biti pretjeranog mijenjanja već samo nadograđivanja ekipe.
Ovi što serru kako se stalno nešto mijenja isto su analfabete teške. Došao trener, vidio za pola godine da ne može računati na neke i otpisao ih. Doći će novi, ovi su završili. Đuričković je znao biti dobar, ali imao je kikseva. Anđušić nije za FKS, Šerbečić smiješan, Renan istrošio davno sav kredit, Balta ako ostane, biće tu samo kao rezerva Bubanji.
Nije krivo mijenjanje igrača nego trenera. Svaki trener koji dođe hoće igrače po svom ukusu, filozofiji igre i po zalaganju. Nije isto viđenje Zekića, Rožmana, Varešanovića itd. Kad budemo napravili konstantu što se tiče trenera (nadam se da će to biti Zekić), tad i neće biti pretjeranog mijenjanja već samo nadograđivanja ekipe.
Dzaba objasnjavati.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:15Kakav Mujakić, jeste li vi normalni? Ljudi prave sprdnju od njega u Partizanu, u Hajduku ga ismijavali i treba ga vratiti po treći put? Svašta..
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Spremi se kroz par postova da ces naletiti na neki tipa "do kada vise tjeranja igraca, mi uvijek isto"GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:15Kakav Mujakić, jeste li vi normalni? Ljudi prave sprdnju od njega u Partizanu, u Hajduku ga ismijavali i treba ga vratiti po treći put? Svašta..
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma spreman sam, navikao sam na debilane. Imam osjećaj kao da je Benko otišao.JuricaSpindl je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:28Spremi se kroz par postova da ces naletiti na neki tipa "do kada vise tjeranja igraca, mi uvijek isto"GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jan 2025, 20:15Kakav Mujakić, jeste li vi normalni? Ljudi prave sprdnju od njega u Partizanu, u Hajduku ga ismijavali i treba ga vratiti po treći put? Svašta..