FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 11 jan 2025, 18:12

Nirton je napisao/la:
11 jan 2025, 18:05
Lucas je napisao/la:
11 jan 2025, 17:06
SamoDaKazeem je napisao/la:
11 jan 2025, 14:59
Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Sad čekam da i on počne sa izmišljanjem pozicija kad mu zafali stoper.
Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.
Sad da mi neko ponudi da li da Sarajevo osvoji duplu krunu ove sezone ili tebi da dozivotno iskljuce pristup internetu, dobro bih se zamislio.
Bas. Kakvi moroni majko mila. E cuj zbog njegovih izmišljanja. Hahaha

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 11 jan 2025, 18:14

Nemojte Historičara. Nije on kriv, bolest ne bira.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 11 jan 2025, 18:18

SARAJEVO će biti sve drugo će proći....💪🇱🇻

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 jan 2025, 18:23

Nirton je napisao/la:
11 jan 2025, 18:05
Lucas je napisao/la:
11 jan 2025, 17:06
SamoDaKazeem je napisao/la:
11 jan 2025, 14:59
Glupani.Plate obeštećenje pa onda raskinu ugovor.Tačno se vidi da u klubu nema niko ko bi radio domačinski.
Sad čekam da i on počne sa izmišljanjem pozicija kad mu zafali stoper.
Izmišljat ce svakako, to je kod nas jedino sigurno. Zbog njegovih izmišljanja podzemnih voda, ostali smo bez 7 bodova sa kojima bi danas bili prvi (kone i Zrinjski na Koševu i Posušje u gostima). Ne osvojimo li bar jedan trofej ove sezone, nadam se da ce nogu dobiti. 3/4 na tabeli uz izborenu Evropu, ostvarili bi i sa Osmom Bajricem iz Travnika, uz platu od 500 KM.
Sad da mi neko ponudi da li da Sarajevo osvoji duplu krunu ove sezone ili tebi da dozivotno iskljuce pristup internetu, dobro bih se zamislio.
Nemoj zezat :rol: Znaš koliko mi je bitno mišljenje mongoloida i papka poput tebe. Sto se mene tice, idi u pi.čku materinu i reci mami da ti nađe veceras crtani prije spavanja :rol:

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 11 jan 2025, 18:27

visokohz je napisao/la:
11 jan 2025, 18:11
Koja negativa na forumu NEVJEROVATNO.
Svakako je tisina bila zadnjih dana mora malo

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 jan 2025, 18:28

Ne obazirite se ljudi šta plava šuga piše,molim moderaciju da ove fekalije ukloni sa teme

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 11 jan 2025, 19:02

Kol'ko mi je drago bilo vidjeti leđa Durakoviću, toliko mi je žao što Đuričković ide. Međutim, vjerujem struci i nadam se da ćemo biti bolji u zadnjoj liniji na proljeće.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 jan 2025, 19:08

Odbrana nam je najslabiji dio ekipe, uljučujući i golamana, previše primljenih golova za jednu ozbiljnu ekipu koja ima za cilj osvajenje tofeja.
Što se tiče Đuričkovića na momente je bio dobar te neke nedostatke je nadokađivao borbenošču ali nismo u ratu ili neki bokserki Klub da nam trebaju neki borci ili fajteri. Hvala mu na svemu.
Kritike prema Klubu trebaju biti onog momenta kad dođu novi igrači ukoliko ne pokažu da su napredak u odnosu na dosadašnje sve do tad bezveze je i pomalo licmjerno kritikovati njihov rad.
Uostalom kao što sam i napisao na početku 99% nas je uvidjelo da nam je odbrana odron i ja se nadam da ovim potezima Klub i SŠ radi na tom polju da se poboljša i taj segment.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 11 jan 2025, 19:16

luckystrike je napisao/la:
11 jan 2025, 19:02
Kol'ko mi je drago bilo vidjeti leđa Durakoviću, toliko mi je žao što Đuričković ide. Međutim, vjerujem struci i nadam se da ćemo biti bolji u zadnjoj liniji na proljeće.
Zašto ti je žao što Đuri ide? Borben i otresit igrač ali ne baš kvalitetan. Ukoliko napraviš jkomparaciju igre Đuričkovića i Balte dok je igrao, Balta je dao mnogo više.

Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 11 jan 2025, 19:20

Amcho1 je napisao/la:
11 jan 2025, 19:16
Zašto ti je žao što Đuri ide? Borben i otresit igrač ali ne baš kvalitetan. Ukoliko napraviš jkomparaciju igre Đuričkovića i Balte dok je igrao, Balta je dao mnogo više.

Pozz
Napisao sam već ranije, kad se spominjala mogućnost odlaska;
Zahvalan je igrač ako ništa za rotacije, relativno mlad, a osim štoperske pozicije može odigrati i na zadnjem veznom. Ja bih njega još neko vrijeme zadržao.

Ne ukivam ga ni ja u zvijezde, već mislim da unatoč padu forme trenutnom timu još uvijek može doprinijeti. U odbrani je znao zakazati ali je isto tako prema naprijed znao doprinijeti. Protiv Aktobea na Koševu on je izbio loptu za Gulija i gol. Protiv Posušja kući je proigrao Pavičića, protiv kona spustio loptu Soldi kod gola. Na kraju krajeva, kažem ako ništa uvijek se trudio.
Nešto je meni drag, ali će se brzo preboliti ako novajlije budu bolje :D

Pozz

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 11 jan 2025, 19:22

11 jan 2025, 19:20
Amcho1 je napisao/la:
11 jan 2025, 19:16

Pozz
Napisao sam već ranije, kad se spominjala mogućnost odlaska;
Zahvalan je igrač ako ništa za rotacije, relativno mlad, a osim štoperske pozicije može odigrati i na zadnjem veznom. Ja bih njega još neko vrijeme zadržao.

Ne ukivam ga ni ja u zvijezde, već mislim da unatoč padu forme trenutnom timu još uvijek može doprinijeti. U odbrani je znao zakazati ali je isto tako prema naprijed znao doprinijeti. Protiv Aktobea na Koševu on je izbio loptu za Gulija i gol. Protiv Posušja kući je proigrao Pavičića, protiv kona spustio loptu Soldi kod gola. Na kraju krajeva, kažem ako ništa uvijek se trudio.
Nešto je meni drag, ali će se brzo preboliti ako novajlije budu bolje :D

Pozz
Samo vjeruj struci i ne sikiraj se, sve će biti uredu i najbolje za interese kluba. :)

Živ mi bio.

Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 jan 2025, 19:25

Ma korektan igrac, mogao je ostati bar zbog rotacije, igramo na dva fronta, on vec poznaje ekipu, dugo je tu.Ne kazem da je trebao biti standardan, ali sasvim ok i zahvalan igrac, da uđe u drugom poluvremenu po potrebi, al hajd.Koji vec po redu igrac, kojeg platiš pristojne pare za naše uslove i onda poslije sezone i po - dvije, samo raskineš ugovor :facepalm:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2025, 19:40

Trebaju nam malo pokretniji stoperi.
Mujakic bi bio idealan za ovo sto mi igramo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 jan 2025, 19:49

jurisicduska je napisao/la:
11 jan 2025, 19:40
Možda postane slobodan ubrzo, čeka se da novi trener Partizana presječe u Antaliji.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jan 2025, 19:52

Lucas je napisao/la:
11 jan 2025, 19:49
jurisicduska je napisao/la:
11 jan 2025, 19:40
Možda postane slobodan ubrzo, čeka se da novi trener Partizana presječe u Antaliji.
Ne mora to nužno biti Mujakic nego igrač tih karakteristika. Malo brzi i pokretljiviji. I dorbe obje noge, mislim solidne. Mujakic je na konto toga i napravio karijeru. Da me se pogrešno ne shvati. Ali vjerujem da će tražiti jednog visokog stopera i jednog pokretnog. 2 da će doći. Osim ako ne konta koristiti Mujkica za tog pokretljivijeg.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 jan 2025, 20:02

visokohz je napisao/la:
11 jan 2025, 16:13
ado-hz je napisao/la:
11 jan 2025, 15:59
Nema Anđušića ni spisku prioreme, nema ni da je povrijeđen(a nije) niti da je dobio par dana zbog Bozica...sta je sa njim
OTPISAN....
Na kafi sa Đidićem iz sindikata eto kako rješava svoj status.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 11 jan 2025, 20:15

Kakav Mujakić, jeste li vi normalni? Ljudi prave sprdnju od njega u Partizanu, u Hajduku ga ismijavali i treba ga vratiti po treći put? Svašta..

Ovi što serru kako se stalno nešto mijenja isto su analfabete teške. Došao trener, vidio za pola godine da ne može računati na neke i otpisao ih. Doći će novi, ovi su završili. Đuričković je znao biti dobar, ali imao je kikseva. Anđušić nije za FKS, Šerbečić smiješan, Renan istrošio davno sav kredit, Balta ako ostane, biće tu samo kao rezerva Bubanji.

Nije krivo mijenjanje igrača nego trenera. Svaki trener koji dođe hoće igrače po svom ukusu, filozofiji igre i po zalaganju. Nije isto viđenje Zekića, Rožmana, Varešanovića itd. Kad budemo napravili konstantu što se tiče trenera (nadam se da će to biti Zekić), tad i neće biti pretjeranog mijenjanja već samo nadograđivanja ekipe.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 11 jan 2025, 20:24

GalileoGalilei je napisao/la:
11 jan 2025, 20:15
Kakav Mujakić, jeste li vi normalni? Ljudi prave sprdnju od njega u Partizanu, u Hajduku ga ismijavali i treba ga vratiti po treći put? Svašta..

Ovi što serru kako se stalno nešto mijenja isto su analfabete teške. Došao trener, vidio za pola godine da ne može računati na neke i otpisao ih. Doći će novi, ovi su završili. Đuričković je znao biti dobar, ali imao je kikseva. Anđušić nije za FKS, Šerbečić smiješan, Renan istrošio davno sav kredit, Balta ako ostane, biće tu samo kao rezerva Bubanji.

Nije krivo mijenjanje igrača nego trenera. Svaki trener koji dođe hoće igrače po svom ukusu, filozofiji igre i po zalaganju. Nije isto viđenje Zekića, Rožmana, Varešanovića itd. Kad budemo napravili konstantu što se tiče trenera (nadam se da će to biti Zekić), tad i neće biti pretjeranog mijenjanja već samo nadograđivanja ekipe.
Dzaba objasnjavati.

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 11 jan 2025, 20:28

Spremi se kroz par postova da ces naletiti na neki tipa "do kada vise tjeranja igraca, mi uvijek isto"

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 11 jan 2025, 20:32

JuricaSpindl je napisao/la:
11 jan 2025, 20:28

Spremi se kroz par postova da ces naletiti na neki tipa "do kada vise tjeranja igraca, mi uvijek isto"
Ma spreman sam, navikao sam na debilane. Imam osjećaj kao da je Benko otišao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, Haksss, Pena, riki46, TETRAPAK i 42 gosta.