Ado je li sletio?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Podrzi plavog gurbeta strucnjak,vjerovatno si ko Jadovac,cao,cao,vozdrica.visokohz je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:30Skini mi se sručnjak ćaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:13Ajde strucnjak daj nam cinjenice,fakte a ne da lupas? Informac8ja za Francisa mu je lik u chatu? Inace,od kad pratis Sarajevo,sjecas li se ti uopste ovog smrada dok je nosio dres gurbeta,sta je pricao protiv Sarajeva? Jel to isti onaj sto zivotom radi protiv Sarajeva gdje god stigne? Inace nemoras hinjski provocirat ako neko ima razlicito misljenje od tebe "strucnjace". Evo opet ti kazem,gledaj nesto gdje ces imat sta normalno cuti a ne ovog mahalasa,njegov domet je reci top,top igrac, igracina,neka analiza je visa matematika za doticnog. Eto nas veliki "strucnjace" pa nas ti uputi,hocemol zapratiti Done Tureta?
Kakav on, bolji Beganovicfks74 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:47Amar DedićOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:19Da li ce Ibrak povuci nekoga iz Austrije ka nama?![]()
Jest brate, došle 2 crnke, uhvati to Ibrak ispod ruke u auto i gas.
To je bila varka za novinare da se zamaskira ko nam je dosao vozom iz Podlugova, opmaetili se i mi...
Samo što vise djece iz Akademije odmah gurnuti u prvi tim, to je put do trofeja i uspjeha.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jan 2025, 21:15nema dovodjenja kapitalaca ove zime
ako se sta dovede to ce biti nesto skromno
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, nedimmmm1337, Seipronto, Semper i 99 gostiju.