Ajde strucnjak daj nam cinjenice,fakte a ne da lupas? Informac8ja za Francisa mu je lik u chatu? Inace,od kad pratis Sarajevo,sjecas li se ti uopste ovog smrada dok je nosio dres gurbeta,sta je pricao protiv Sarajeva? Jel to isti onaj sto zivotom radi protiv Sarajeva gdje god stigne? Inace nemoras hinjski provocirat ako neko ima razlicito misljenje od tebe "strucnjace". Evo opet ti kazem,gledaj nesto gdje ces imat sta normalno cuti a ne ovog mahalasa,njegov domet je reci top,top igrac, igracina,neka analiza je visa matematika za doticnog. Eto nas veliki "strucnjace" pa nas ti uputi,hocemol zapratiti Done Tureta?
Skini mi se sručnjak ćao
Podrzi plavog gurbeta strucnjak,vjerovatno si ko Jadovac,cao,cao,vozdrica.
Znas li ti sta radi Ibrak na aerodromu sa jos 2 momka osim sto pije kafu i pored sebe ima kesu iz koje viri nesto BORDO
Turkish Airlines TK1025
Istambul - Sarajevo
Vrijeme slijetanja 19:25
Ado je li sletio?
Jest brate, došle 2 crnke, uhvati to Ibrak ispod ruke u auto i gas.
A ono u kesi su bile ipak bordo zenske tangice...veceras Ibrak pravi bunga bunga zabavu
Znas li ti sta radi Ibrak na aerodromu sa jos 2 momka osim sto pije kafu i pored sebe ima kesu iz koje viri nesto BORDO
Turkish Airlines TK1025
Istambul - Sarajevo
Ado je li sletio?
A ono u kesi su bile ipak bordo zenske tangice...veceras Ibrak pravi bunga bunga zabavu
Turkish Airlines TK1025
Istambul - Sarajevo
Ado je li sletio?
Malo uprati letove Hrvatskog Ratnog Zrakoplovstva...
A nemamo ti mi te satelite za lociranje i pracenje ratnih zrakoplova
A nemamo ti mi te satelite za lociranje i pracenje ratnih zrakoplova
Reci mi je li najmladji pitar savladao vec sve radare...?
Sto se tiče Barisica ja sam u ljetnom prelaznom roku rekao da bi on mogao potpisati i tad je Zekic ga želio , međutim nismo se mogli nositi s ugovorom i ovaj put smo daleko od dogovora jer je taj igrač poskup. On je igrao 120 minuta u finalu Europa Lige , prije 2 godine. Nije to mala stvar.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC