znaće se skoro pa sve u toku ove sedmice tj. do odlaska u Rovinj, tri igrača tu su - gdje su.
šta očekujete od prijateljske danas?
Pobjeda bez povreda, ekipa je bila dugo na odmoru. Ne očekujem neku viktoriju, 3:0 u našu korist i lagano paljenje motora. Bitno je proći pripreme bez povreda.
znaće se skoro pa sve u toku ove sedmice tj. do odlaska u Rovinj, tri igrača tu su - gdje su.
Pobjeda bez povreda, ekipa je bila dugo na odmoru. Ne očekujem neku viktoriju, 3:0 u našu korist i lagano paljenje motora. Bitno je proći pripreme bez povreda.
zamalo
Pa tu je to negdje, 2-3 gola gore-dole.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kyeremech da je svaku utakmicu od dolaska u Sarajevo odigrao na desnom krilu, danas bi o njemu pričali kao o Guliju. Kanga bi u ovoj ligi i sa jednom nogom bio najbolji vezni lige, doduše bio bi tempirana bomba u svlačionici, ali ne mrda on nigdje iz Zvezde. Ali ovo ne mogu da vjerujem, da ce Boači možda doci u Slogu, pa lik je za Turkeša Van Basten i Ševčenko u jednom, bez obzira na godine i slabiju efikasnost zadnjih sezona.
Ikicu, Kukicu, Cosicu, Rezace, Miraleme...yebo te boaČi , pa frajer godinu dana bez kluba hahahahahahahah
Kakvi mongoloidi imaju pristup internetu !!!
Zar ti u Čuništu kod Olova, imas pristup internetu, te selendre ni na vojnoj karti nema
Ima komsija Miralem pa od njega karadem.
I nisam iz Cunista, nego jedno selo iznad, pidno planine, Sarici se zove.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
zamalo
Dobro je za sad, ekipa se istrčala i osjetila teren. Dva poluvremena dvije različite ekipe od kojih je svaka imala 4 do 5 igrača koji su prije igrali. Prva utakmica nakon pauze pa se ništa drugo nije ni moglo očekivati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zar ti u Čuništu kod Olova, imas pristup internetu, te selendre ni na vojnoj karti nema
Ima komsija Miralem pa od njega karadem.
I nisam iz Cunista, nego jedno selo iznad, pidno planine, Sarici se zove.
Kako bi to nas Miralem u 4-2-3-1 slozio, samo njega niko ne slusa nazalost
Dobar je Miki hahaha
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC