Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo o Željezničaru pišu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Magazin DANI > službena presuda.
Rek'o crnogorac.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
Odmah nakon okončanja igračke karijere započeo je onu trenersku, u Željezničaru 1978. godine. Na Olimpijskim igrama 1984. bio je asistent Ivana Toplaka u jugoslavenskoj olimpijskoj reprezentaciji koja je osvojila brončanu medalju. Od 1986. je izbornik jugoslavenske reprezentacije s kojom je nastupao na Svjetskom prvenstvu 1990. u Italiji. Od 1991. do 1992. usporedno s reprezentacijom vodi i beogradski Partizan. U svibnju 1992. daje ostavku na mjesto izbornika jugoslavenske reprezentacije.
Nakon toga odlazi u Grčku gdje u dvije godine s Panathinaikosom osvaja po jedan grčki kup i superkup. Između 1994. i 2002. bio je trener Sturma iz Graza. Sa Sturmom osvaja u dva navrata Bundesligu i superkup te jedan kup. Od 2003. radi u Japanu gdje preuzima JEF United s kojim 2005. osvaja japansku ligu. U JEF Unitedu radi do 2006. godine kada preuzima japansku reprezentaciju. Reprezentaciju je vodio na Azijskom kupu 2007. godine. 16. studenog 2007. doživio je moždani udar,[2] te se nakon oporavka više nije bavio trenerskim poslom.
Dajte ljudi
Da je pravo snažno onda ne bih bio selektor te yuge
Pa to je čista logika
Eto kriminalac pa postaje selektor

Nakon toga odlazi u Grčku gdje u dvije godine s Panathinaikosom osvaja po jedan grčki kup i superkup. Između 1994. i 2002. bio je trener Sturma iz Graza. Sa Sturmom osvaja u dva navrata Bundesligu i superkup te jedan kup. Od 2003. radi u Japanu gdje preuzima JEF United s kojim 2005. osvaja japansku ligu. U JEF Unitedu radi do 2006. godine kada preuzima japansku reprezentaciju. Reprezentaciju je vodio na Azijskom kupu 2007. godine. 16. studenog 2007. doživio je moždani udar,[2] te se nakon oporavka više nije bavio trenerskim poslom.
Dajte ljudi
Da je pravo snažno onda ne bih bio selektor te yuge
Pa to je čista logika
Eto kriminalac pa postaje selektor
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Njima je jednostavno navika da ponavljanjem pokusavaju stvoriti mitove. Tako su stvorili mit i o periodu 2010-2013, kada Zeljo nije imao pravu konkurenciju.godrina je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:26Ne ulazim u to sto te virto baca na usta ali ova izjava je tako jasna da ne razumijem kako je mozes postavljat u svrhu toga cemu slutis. Nigdje ni slova o tome nema, bukvalno.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 00:19Sta bi u Engleskoj ili Njemačkoj uradili da predsjednik kluba javno optuži bivšeg trenera tog istog kluba da se bavio nečasnim radnjama ?
“Razgovarali smo, ali se moraju poklopiti ambicije trenera i kluba. Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena. Vi znate da uvijek imamo u takmičenju radnje koje se događaju van terena i bitno je da znamo ko se ne bavi tim. Ako se ambicije Amara Osima poklope sa klupskim, ne postoji osoba koja nije dobrodošla u klub.”
Ne moze bolan 1000 puta ponovljena laz postat istina, ne moze.
Zamislite nacin razmisljanja gdje izjavu ‘Ovaj klub se nikada nece baviti radnjama van terena’, koja se odnosila na jos svjeze kradje iz tadasnje i prethodne sezone, oni danas tumace ovako kako njima odgovara.
Iskreno, tesko je razumjeti toliku dozu kompleksa. Ne znam kako im ne padne na pamet da se ovim ponasanjem samo blamiraju, i da im nijedna grupa na telegramu il viberu tu ne moze pomoci

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
“Razgovarali smo, ali se moraju poklopiti ambicije trenera i kluba. Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena. Vi znate da uvijek imamo u takmičenju radnje koje se događaju van terena i bitno je da znamo ko se ne bavi tim. Ako se ambicije Amara Osima poklope sa klupskim, ne postoji osoba koja nije dobrodošla u klub. Interes kluba je iznad svakog drugog interesa”
Ne odnosi se ovo na Amara Osima iako je pitanje o Amaru Osimu
Ovo se odnosi na nešto drugo iako to drugo niko ne zna šta je nit je spomenuto u ovoj izjavi
Naravno plavi mozak je izuzeo rečenicu jednu iz konteksta i zaključio da se tu radi o drugim klubovima, nisu oni
Presuda ima, nisu
Nema presude , svi jesu
Vi ste u suprotnosti sa svakom vrstom zdravog razuma
Jedini klub u bih presuđen pravosnazno za namještanje i jedini klub u bih gdje predsjednik na pitanje o bivšem treneru počne pricat o ambicijama klupskim i njegovim i kaže da se neće bavit namjestanjima, misleći na druge klubove ha ha ha.
I ove gluposti sto pisete “samo o zelji pišu” ovo je odgovor na neosnovane insinuacije vašeg kolege, koji klub koji nije sudski procesuiran nikad dovodi u kontekst namještanja a njegov klub sudski presuđen za isto. Ko o čemu **** o poštenju sto bi rekao nas narod.
Teško je prihvatiti da ti je klub namještao utakmice i ligu jbga. I teško je sebi reci da se jedini klub kojeg je sud osudio i klub i članove uprave i igrače za isto. Ali šta je tu je.
Ne odnosi se ovo na Amara Osima iako je pitanje o Amaru Osimu
Ovo se odnosi na nešto drugo iako to drugo niko ne zna šta je nit je spomenuto u ovoj izjavi
Naravno plavi mozak je izuzeo rečenicu jednu iz konteksta i zaključio da se tu radi o drugim klubovima, nisu oni
Presuda ima, nisu
Nema presude , svi jesu
Vi ste u suprotnosti sa svakom vrstom zdravog razuma
Jedini klub u bih presuđen pravosnazno za namještanje i jedini klub u bih gdje predsjednik na pitanje o bivšem treneru počne pricat o ambicijama klupskim i njegovim i kaže da se neće bavit namjestanjima, misleći na druge klubove ha ha ha.
I ove gluposti sto pisete “samo o zelji pišu” ovo je odgovor na neosnovane insinuacije vašeg kolege, koji klub koji nije sudski procesuiran nikad dovodi u kontekst namještanja a njegov klub sudski presuđen za isto. Ko o čemu **** o poštenju sto bi rekao nas narod.
Teško je prihvatiti da ti je klub namještao utakmice i ligu jbga. I teško je sebi reci da se jedini klub kojeg je sud osudio i klub i članove uprave i igrače za isto. Ali šta je tu je.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Shategabri
- Kontakt:
Dosadni ste vala, i vi komšije, a i moji.
Iz dana u dan ista prepucavanja, iste gluposti, pretresli ste istu priču brat bratu 1 000 000 puta.
I ok, da ima neke koristi od toga, da je neko nešto nekog ubijedio, pa hajde.
Jok, isto pokvarene ploče. Ja tebi aga, ti meni serdare.
Dajte ljudi šta konkretno ili se izlogujte.
Ovako, ispade nemate života nikako.
Za neke vjerujem da i jeste tako.
Iz dana u dan ista prepucavanja, iste gluposti, pretresli ste istu priču brat bratu 1 000 000 puta.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
“Razgovarali smo, ali se moraju poklopiti ambicije trenera i kluba. Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena. Vi znate da uvijek imamo u takmičenju radnje koje se događaju van terena i bitno je da znamo ko se ne bavi tim. Ako se ambicije Amara Osima poklope sa klupskim, ne postoji osoba koja nije dobrodošla u klub. Interes kluba je iznad svakog drugog interesa”
Ovo Vam je forumski puk po Pitarskom zdravom razumu - ako se Amar odrekne radnji van terena on može bit trener Želje jer su se njegove ambicije sa klubom poklopite

Ovo Vam je forumski puk po Pitarskom zdravom razumu - ako se Amar odrekne radnji van terena on može bit trener Želje jer su se njegove ambicije sa klubom poklopite
-
- Kontakt:
A ovo sto vi pričate bi bilo ko da ja npr postavim ovo
“Fudbalski savez Bosne i Hercegovine primio je od Evropske fudbalske unije (UEFA) nekoliko izvještaja koji se odnose na sumnju regularnosti utakmica u domaćim takmičenjima.
U pitanju su navodno tri utakmice, sva tri je sudio Tomislav Čuić iz Tomislav Grada, i svi su došli iz "dvojke u keca", a na dva susreta akteri su bili fudbaleri sarajevskih plavih.”
Dakle iako je UEFA dostavila da se provjeri , nije dokazano (ne znaci da se nije desilo, jest garant čim ste vi u pitanju jer ste poznati po tom ) , nije procesuirano pa vam niko to ne lijepi.
I ovo kud bas vi u 2 od 3 namještene utakmice s prelazima s istim sudijom ? Kako uvijek vi ? Sto UEFA nije dostavila utakmicu Sarajeva pod sumnjom da je namještena ?
“Fudbalski savez Bosne i Hercegovine primio je od Evropske fudbalske unije (UEFA) nekoliko izvještaja koji se odnose na sumnju regularnosti utakmica u domaćim takmičenjima.
U pitanju su navodno tri utakmice, sva tri je sudio Tomislav Čuić iz Tomislav Grada, i svi su došli iz "dvojke u keca", a na dva susreta akteri su bili fudbaleri sarajevskih plavih.”
Dakle iako je UEFA dostavila da se provjeri , nije dokazano (ne znaci da se nije desilo, jest garant čim ste vi u pitanju jer ste poznati po tom ) , nije procesuirano pa vam niko to ne lijepi.
I ovo kud bas vi u 2 od 3 namještene utakmice s prelazima s istim sudijom ? Kako uvijek vi ? Sto UEFA nije dostavila utakmicu Sarajeva pod sumnjom da je namještena ?
- svrakino1921
- Kontakt:
UEFA sve prati i provjerava
I treba tako
Da smo krivi bili bi kažnjeni
LOGIKA
I treba tako
LOGIKA
Ma milion posto si u pravu. Ja sam se nadovezao na pricu gdje lik postavi tekst od 2-3-4 recenice i onda nam preprica kako u tom tekstu pise nesto sasvim drugo.Shategabri je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:41Dosadni ste vala, i vi komšije, a i moji.
Forum je svakako odavno skup besposlicara gdje vazi samo pravilo kako sto vise nekoga uvrijedit i lagat.
Ukusne rasprave ni na mapi. Stanje drzave jbg.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Shategabri je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:41Dosadni ste vala, i vi komšije, a i moji.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Bravo majstore.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:52UEFA sve prati i provjerava
I treba tako
LOGIKA
To je najbolji mogući odgovor koji u potpunosti zaključuje ovu priču.
Mi nismo nikad ni za šta kažnjeni dakle nismo ni krivi.
Vi jednom jeste dakle krivi ste i kraj price.
Sve ostalo su insinuacije
- luckystrike
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
To je tojurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:55Bravo majstore.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:52UEFA sve prati i provjerava
I treba tako
LOGIKA
To je najbolji mogući odgovor koji u potpunosti zaključuje ovu priču.
Mi nismo nikad ni za šta kažnjeni dakle nismo ni krivi.
Vi jednom jeste dakle krivi ste i kraj price.
Sve ostalo su insinuacije
Mi smo kažnjeni od yu - saveza jer smo protiv režima od kako znamo za sebe
Kako ce Vas kaznit savez koji vas je preko režimske vlasti osnovao
Samo nastavi pisat majstore
Al' ga usra kinoŠvra, da valja.
Vi isto srbi - cijeli svijet protiv vas jel? Kažnjeni ste jer ste bili krivi - sam si rekao i to je to.
Vi isto srbi - cijeli svijet protiv vas jel? Kažnjeni ste jer ste bili krivi - sam si rekao i to je to.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Lijepo je vidjeti da Virtualovo ludilo za Sarajevom ne jenjava ni najmanje čak i za vrijeme pauze. Šta učinio si ti od života moooooooog 

- robertkosar
- Kontakt:
Virtual alijas Amar Osim grad Trebinje

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Nevjerovatno.
Nisu bili krivi onako ih kaznilo. Valjda su i ova dva druga kluba s njima isto kontra režima pa ih sve skupa kaznilo.
Ustvari mi smo namještali ali njih je kažnjavalo u Yugi
U Bosni je UEFA slala naše utakmice ali je savez njihove provjeravao
Šta ćeš ti tu pričati dalje.
-
- Kontakt:
Od 2:11:20 pa pogledajte,cak i u HR znaju ono sto mi ovdje pricamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.