Do transfera nista vise ne pisem
Citirajte me, vozdra

Haha u HR na podcastu ljudi kazu pa oni nikoga ne prodaju
Jok.
Sve nama ide, arape pare ne interesujumosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 14:51Haha u HR na podcastu ljudi kazu pa oni nikoga ne prodajuJaber moze otici i za 5 od toga ce zeljak vidjet 100k, znamo odavno da ste ograniceni i da ste branili Ceru Aferu,Osima koji vas je u crno zavio,nista cudno da vam i ovu pricaju prodaju.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 jan 2025, 10:44Na stranu sto potvrdjujes gore napisano, al evo pronadji jednu napisanu laz koje “cvrsto iznosim”![]()
Smeta vam duska jer vam zna sve u klubu, jer je Osimov drug, jer zna pola uprave, jer ima vise tekmi pogledanih vaših nego mnogi s ovog foruma. I jer vam govori istinu.MocMahale444 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:51Duskica je plave boje, isto kao sto je Sempa tarpi 100%. Nekad je zaVijao i za OlimpiC.
Pajdo od Manchinija.
Paša a zasto ti od 15 zadnjih postova u barem 10 pises o zakonu, kriminalu, osudjen ovaj onajjurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 17:41Smeta vam duska jer vam zna sve u klubu, jer je Osimov drug, jer zna pola uprave, jer ima vise tekmi pogledanih vaših nego mnogi s ovog foruma. I jer vam govori istinu.MocMahale444 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:51Duskica je plave boje, isto kao sto je Sempa tarpi 100%. Nekad je zaVijao i za OlimpiC.
Pajdo od Manchinija.
Hajd ti meni reci mogu li osuđeni kriminalci nevinom narodu pred zakonom drzati lekcije kako su nepošteni ? Gdje to ba ima ?
Tebe p.rcam samo iz razloga sto sebe predstavljas kao nekog patriotu a ovdje velicas Zrinjski i ismijavas nas Bošnjake u Mostaru i Velež... Ali ti nikad nisam opsovao ni majku niti bilo sta drugo... niti bilo kome ovdje... Zbog psovki i vrijeđanja nikad nisam banovan!Virtu4l je napisao/la: ↑20 jan 2025, 09:21
Ponovo lupaš gluposti, Harise.
Uzećemo tebe za primjer, ne pratiš našu ligu, ne navijaš ni za jedan klub, možda neke simpatišeš, ali ništa ozbiljno. Ne gledaš utakmice naše lige, osim možda poneku slučajno, ako potrefiš na Areni, za razliku od nas na ovoj temi koji uglavnom gledamo svaku.
Na ovu temu se javiš samo zbog mene, nikad ništa drugo ne prokomentarišeš, a ti i ja znamo zašto je to tako, zar ne? Zato jer sam te odučavao od života dok sam branio najuspješnijeg selektora naše reprezentacije i jednog od najboljih igrača koji se ikada pojavio na ovim prostorima - Safeta Sušića. Tada sam vam govorio da ćete se načekati na uspješnijeg, i evo prođe 11 godina i ponovo Virto bi u pravu? Zar ne?
Meni je žao što te traume traju evo preko 10 godina, ali nisam ti ja kriv što si nekulturan i neodgojen, što si vrijeđao jednu takvu legendu kao što je Safet Sušić, pa si onda dobijao ono što si zaslužio.
Bukvalno ih od 20 ovdje koji navijaju za FKS, 19 potkapacitirano i iskompleksirano. Jedini medju njima koji odskace kao regularan je stategabri.Virtu4l je napisao/la: ↑20 jan 2025, 16:26KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 jan 2025, 10:44Na stranu sto potvrdjujes gore napisano, al evo pronadji jednu napisanu laz koje “cvrsto iznosim”![]()
U tome je i najveći problem, što je sve brutalna istina od koje pokušavaju pobjeći pa im se na kraju sve svodi na lično prepucavanje i na vrijeđanje.
Prosto je fascinantno da je toliko ograničenih među njima, nekad se čak i ja iznenadim da ih ima toliko.
Virto počni veličat Zrinjski svakako, ne obaziri se na ovog ajvardžiju.Virtu4l je napisao/la: ↑20 jan 2025, 18:34
Ponovo lažeš Harise. Niti se predstavljam patriotom, niti veličam Zrinjski, a ponajmanje ismijavam Bošnjake. Dečko pogubio si se.
I da, ne prcaš ti mene - nemaš kapacitet za to, samo pokazuješ koliko sam ti ušao u glavu, kad me evo deset godina proganjaš po svim temama na forumu. Zamisli koliko si zastranio. Zabrinjavajuće.
Išli smo na kafu ljetos, momčina.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 jan 2025, 18:17Jedini medju njima koji odskace kao regularan je stategabri.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Grk1234, Lekqqq1921 i 21 gost.