Peticija za uklanjanje Zuke sa TM

Pendulum
Kontakt:

Re: Peticija za uklanjanje Zuke sa TM

Post Postao/la Pendulum » 20 jan 2025, 15:50

Jel ga "uklonilo", znal' se šta? :kafa:
:nene:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 jan 2025, 16:15

Pendulum je napisao/la:
20 jan 2025, 15:50
Jel ga "uklonilo", znal' se šta? :kafa:
:nene:
Samo što nije :rol:
Jbt,skupljanje para da Esmeralda progleda i ova tema :mrgreen:
Super je nama i vlast i poslodavci i qurac-palac.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 jan 2025, 18:34

DaVinci je napisao/la:
19 jan 2025, 20:20
Skoro 10 stranica i Zuka jos uvjek jase ... ne da Zukson da ga forumska raja k'o Colpu chera s dozivotne pozicije ... prvo rjesit' Putina, Lukashenka & Vucica pa tek onda Zuku ... :salut:
Priča se da kad se dođe do 13. stranice Zuka diktator daje otkaz, kaže puno pritiska. Yebo te suncokret od ovih 10 stranica, na najmanje 7 se ova tema ismijava.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 20 jan 2025, 19:22

Pa kad je autor mozak vendetta, normalno da ce se ismijavat :urnebes:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 22 jan 2025, 23:51

Evo ja dugo godina tvrdim da se zuka treba ukinuti sa tm. Znaci cijene koje se postavljaju su smijesne . Trenutno po tabeli mi imamo situaciju
1. Zrinjski 44
2. Borac 41
3. Sarajevo 38
4. Zeljeznicar 35
5. Velez 23
6. Siroki brijeg 22
7. Radnik 22
8. Posusje 21
9. Sloga 21
10. Igman konjic 14
11. GOSK 7
12. Sloboda 2
Sad mi kad pogledamo imamo takozvanu veliku cetvorku i onda sve ostale. Kad pogledamo ovaj uspjeh pretpostavili bi da je zrinjski najskuplji klub pa borac pa sarajevo pa zeljeznicar ili ako nije takva situacija da su onda bar u blizu sa cijenama. Ali po transfermarketu klubovi vrijede
1. Sarajevo 11.45
2. Borac 9.8
3. Zrinjski 9.45
4. Zeljeznicar 6.45
5. Velez 4.83
6. Siroki brijeg 4.6
7. Sloga 4.25
8. Radnik 3.65
9. Posusje 3.6
10. Igman 3.0
11. GOSK 2.06
12. Sloboda 1.88
(Ovo se treba pomnozit sa milion da bi se dobija cijena i euro je valuta koja se koristi) .
Po ovome vidimo da Sarajevo koje je 3 na tabeli ima skuplju ekipu od borca i zrinjskog i to od borca 1.65 miliona eura a od zrinjskog 2 miliona eura. Ali veci je problem sto je sarajevo 3 boda ispred zeljeznicara ali je vrijednije za 5 miliona eura. Kada pogledamo pojedinacne igrače primjetimo da su top 4 najskuplja igraca svi igraci sarajeva to jest
1. Giorgi guliashvili 1.5
2. Vladan bubanja 1.2
3. Nidal celik 1.0
4. Aleksandar djordjevic 1.0
( takodjer mora se pomnozit sa milion i u euro valuti je ) ovo su velike cijene igraca pogotovu ako pogledamo ostale klubove gdje su najskuplji igraci najvise 800 hiljada eura i tu titulu dijeli 5 igraca 2 igraca borca , 2 igraca zrinjskog i 1 igrac sarajeva. Ovdje takodjer igraci zeljeznicara imaju ispod ocekivane vrijednosti sa slucajem da je najskuplji igrac madzid sosic 750 hiljada eura ( tek je dosao iz druge lige i jos nema nastupa u premijer ligi bh ) i odmah poslije njega su al jaber i vedad muftic sa cijenama od 500 hiljada eura. Naravno nisu ni to male cijene ali sa slucajem da je muftic mladi golman i vjerovatno najbolji u ligi i al jaber koji je mladi talenat koji mozda bude imao najveci izlazni transfer ovo je stvarno mala cijena. A ovo su samo 2 najskuplja pojedinca dalje u roster necu ni ulazit . I naravno ovo je samo trenutna sezona. Ako neko zeli nek ode na transfermarkt i pretrazuje zadnjih par godina koliko koja ekipa vrijedi a koja je na tabeli i koliko su zapravo dobri ti igraci . Vidjet cete patern oko kojeg se citava ova tema i otvorila.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 23 jan 2025, 00:53

Je li moguce da ste toliko glupi? Ili ste bas svi siftari???

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 23 jan 2025, 03:22

Pact1921 je napisao/la:
22 jan 2025, 23:51
Evo ja dugo godina tvrdim da se zuka treba ukinuti sa tm. Znaci cijene koje se postavljaju su smijesne . Trenutno po tabeli mi imamo situaciju
1. Zrinjski 44
2. Borac 41
3. Sarajevo 38
4. Zeljeznicar 35
5. Velez 23
6. Siroki brijeg 22
7. Radnik 22
8. Posusje 21
9. Sloga 21
10. Igman konjic 14
11. GOSK 7
12. Sloboda 2
Sad mi kad pogledamo imamo takozvanu veliku cetvorku i onda sve ostale. Kad pogledamo ovaj uspjeh pretpostavili bi da je zrinjski najskuplji klub pa borac pa sarajevo pa zeljeznicar ili ako nije takva situacija da su onda bar u blizu sa cijenama. Ali po transfermarketu klubovi vrijede
1. Sarajevo 11.45
2. Borac 9.8
3. Zrinjski 9.45
4. Zeljeznicar 6.45
5. Velez 4.83
6. Siroki brijeg 4.6
7. Sloga 4.25
8. Radnik 3.65
9. Posusje 3.6
10. Igman 3.0
11. GOSK 2.06
12. Sloboda 1.88
(Ovo se treba pomnozit sa milion da bi se dobija cijena i euro je valuta koja se koristi) .
Po ovome vidimo da Sarajevo koje je 3 na tabeli ima skuplju ekipu od borca i zrinjskog i to od borca 1.65 miliona eura a od zrinjskog 2 miliona eura. Ali veci je problem sto je sarajevo 3 boda ispred zeljeznicara ali je vrijednije za 5 miliona eura. Kada pogledamo pojedinacne igrače primjetimo da su top 4 najskuplja igraca svi igraci sarajeva to jest
2. Vladan bubanja 1.2
3. Nidal celik 1.0
( takodjer mora se pomnozit sa milion i u euro valuti je ) ovo su velike cijene igraca pogotovu ako pogledamo ostale klubove gdje su najskuplji igraci najvise 800 hiljada eura i tu titulu dijeli 5 igraca 2 igraca borca , 2 igraca zrinjskog i 1 igrac sarajeva. Ovdje takodjer igraci zeljeznicara imaju ispod ocekivane vrijednosti sa slucajem da je najskuplji igrac madzid sosic 750 hiljada eura ( tek je dosao iz druge lige i jos nema nastupa u premijer ligi bh ) i odmah poslije njega su al jaber i vedad muftic sa cijenama od 500 hiljada eura. Naravno nisu ni to male cijene ali sa slucajem da je muftic mladi golman i vjerovatno najbolji u ligi i al jaber koji je mladi talenat koji mozda bude imao najveci izlazni transfer ovo je stvarno mala cijena. A ovo su samo 2 najskuplja pojedinca dalje u roster necu ni ulazit . I naravno ovo je samo trenutna sezona. Ako neko zeli nek ode na transfermarkt i pretrazuje zadnjih par godina koliko koja ekipa vrijedi a koja je na tabeli i koliko su zapravo dobri ti igraci . Vidjet cete patern oko kojeg se citava ova tema i otvorila.
Kako je Manchester United skuplji od Nottinghama 350m a ovi 10 mjesta iznad, od Fulhama 450m a Fulham 3 mjesta iznad, odmah poslije Zukanovića krenuti dalje tjerati po TM-u krenuvši od Engleza :crazy:

Bubanja i Đorđević došli u Sarajevo sa tim cijenama i igraju odličnu sezonu, na listu tjeranja dodati i ljude zadužene za Srbiju i Hrvatsku.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 23 jan 2025, 18:00

Jedan od najglupljih postova na forumu @pact1921
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 jan 2025, 18:01

Pact1921 je napisao/la:
22 jan 2025, 23:51
1. Zrinjski 44
2. Borac 41
3. Sarajevo 38
4. Zeljeznicar 35
5. Velez 23
6. Siroki brijeg 22
7. Radnik 22
8. Posusje 21
9. Sloga 21
10. Igman konjic 14
11. GOSK 7
12. Sloboda 2
1. Sarajevo 11.45
2. Borac 9.8
3. Zrinjski 9.45
4. Zeljeznicar 6.45
5. Velez 4.83
6. Siroki brijeg 4.6
7. Sloga 4.25
8. Radnik 3.65
9. Posusje 3.6
10. Igman 3.0
11. GOSK 2.06
12. Sloboda 1.88
2. Vladan bubanja 1.2
3. Nidal celik 1.0
Svaka cast za ovu doktorsku disertaciju :salut:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 23 jan 2025, 18:05

36-ti dan, a Zuka jos egzistira.. Ako nismo u stanju napraviti promjene na Transfermarktu, kako cemo tek nesto krupnije u drzavi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jan 2025, 23:36

Ovo treba uci u rubriku najgluplji postovi foruma. Stvarno kralju nemoj ništa pisati ako ćeš to pisati.

Samo par činjenica :

Italija
Inter 675 miliona
Juventus 646
Milan 533
Atalanta 477
Napoli 346

Recimo Napoli bježi Juventusu od kojeg je jeftiniji 300 miliona 13 bodova a Milanu od kojeg je jeftiniji 200 miliona 19 bodova.
Dovoljno je to da ne kažem da je i Atalanta ispred i Juventusa i Milana

Engleska
City 1.29 milijardi
Arsenal 1.15 milijardi
Celzi 1.03 milijardi
Liverpol 967 miliona

Forest 442 miliona

Liverpool bježi Cityu 12(15) bodova , Forest bježi Cityu 6 bodova

U svakoj ligi svijeta tabela ne odgovara vrijednostima igrača.

Kad se raspravljaju kako smo mi uložili vise od njih 3 puta onda im je taj argument ok. Pa valjda ti igrači nešto vrijede ako im daš vise para bolje ugovore etc. Kod vas SMS pošalješ da nećeš doći i ideš iz kluba. Niste prodali igrača ne pamtite.

Sarajevu trebaju još veće cijene i još veća razlika biti s obzirom na transfere i uslove igrača mislim u odnosu na vas u odnosu na ove druge je korektno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 jan 2025, 23:46

ledesma je napisao/la:
23 jan 2025, 18:03
PeppermintSA je napisao/la:
23 jan 2025, 17:43
Nedo je dobar lik
Jest al za kurbana, yebem li ga u usta rahljava smrdljiva, yebo mu zeljo najmilije eto toliko je dobar
Anex je napisao/la:
22 jan 2025, 20:10
Gdje je Ture da nam kaže šta je još propalo turimo mu ga u labrnju plavu
EastMadness je napisao/la:
23 jan 2025, 14:36
samo prijaviti uhljupu profil :D
Pitari kazu da smo mi budale sto smo protiv Zuke, a oni drvlje i kamenje opleli po Nedi, a frajer samo komentarise ligu i klubove na yt.
Pri tome, Nedo nikad nista ruzno nije rekao sa Sarajevo, dok ovaj narkoman iz Svedske gura svoj tim sa cijenama, i jos dodje na forum pa se cereka i hinjski podjebava
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 24 jan 2025, 19:56

Logicno bi bilo da Zuka prati tabele i svake sedmice mijenja cijene igracima po redoslijedu na istima.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jan 2025, 20:18

jurisicduska je napisao/la:
23 jan 2025, 23:36
Ovo treba uci u rubriku najgluplji postovi foruma. Stvarno kralju nemoj ništa pisati ako ćeš to pisati.

Samo par činjenica :

Italija
Inter 675 miliona
Juventus 646
Milan 533
Atalanta 477
Napoli 346

Recimo Napoli bježi Juventusu od kojeg je jeftiniji 300 miliona 13 bodova a Milanu od kojeg je jeftiniji 200 miliona 19 bodova.
Dovoljno je to da ne kažem da je i Atalanta ispred i Juventusa i Milana

Engleska
City 1.29 milijardi
Arsenal 1.15 milijardi
Celzi 1.03 milijardi
Liverpol 967 miliona

Forest 442 miliona

Liverpool bježi Cityu 12(15) bodova , Forest bježi Cityu 6 bodova

U svakoj ligi svijeta tabela ne odgovara vrijednostima igrača.

Kad se raspravljaju kako smo mi uložili vise od njih 3 puta onda im je taj argument ok. Pa valjda ti igrači nešto vrijede ako im daš vise para bolje ugovore etc. Kod vas SMS pošalješ da nećeš doći i ideš iz kluba. Niste prodali igrača ne pamtite.

Sarajevu trebaju još veće cijene i još veća razlika biti s obzirom na transfere i uslove igrača mislim u odnosu na vas u odnosu na ove druge je korektno.
Haj' sto nisu prodali igraca, nego nisu nikog ni kupili... :rol: :rol: :rol:
Oni bi sve djabalesku, ali da Zuka udara cijenu, kako vrijede...

Eto , upisao je covjek Al Jaberu nepostojecu asistenciju protiv Veleza i opet zainteresovanih za kupovinu saudijskog Gullita= 0 :urnebes:

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 24 jan 2025, 21:20

Ovdje pitari sa svojom forum masinerijom hoce da omalovaze stvari . Ja ne mogu da shvatim kako jednu ljudi mogu reci mi smo za spas bh fudbala a onda dodju kazu ma zuka je dobar treba da ostane moderator . Pazi znaci sad kad dodje neki klub npr turska liga madjarska bugarska rumunska poljska liga . To su sve lige gdje nasi igraci najcesce odlaze. Kad dodje neki skaut hajde da vidimo sta ima u bosanskoj ligi malo da dovedemo nekog kvalitetnog igraca prvo otvori transfermarkt da vidi ko uopce vrijedi . Ti da si neko ko ne prati bosansku ligu i otvoris transfermarkt . Ti mislis npr nidal celik sledeci ne znam ni ja kakav igrac znaci stijena u odbrani sa 18 godina potencijal ovakav onakav . Porasla mu cijena za pola miliona eura od sredine septembra. Gulishvili kad je bio na posudbi u velezu vrijedio 450 hiljada eura vratio se nazad u sarajevo odjednom 800 hiljada eura sad poslije polusezone 1.5 miliona eura . Jos udjete na njegov profil pise 65 posto sanse u lens a 63 posto u olimpiakos na transfermarktu . Jest gulishvili ima dobru sezonu i vjerovatno je najbolji igrac sarajeva ove sezone . Ali prvo u ligi nije najbolji ja bi rekao prije mulahusejnovic ili cuze iz zrinjskog ili bilbija ali bilbija je trenutno povrijedjen iz borca ne bi rekao niko da je imao bolju sezonu od njega ali eto despotovic je blizu njega i iz zeljeznicara najbolje ocijenjeni igrac boljevic . Evo aleksandar djordjevic jest imao dobru sezonu sa milion cijenom je i stigao u sarajevo iz zeleznicara pancevo tu necu komentarisati . Bubanja ista situacija kao sa djordjevicem jest da li je zasluzio da mu ostane ista cijena to je upitno . Naravno necemo zaboravit i neke stvari iz proslih godina dal varesanovic kao najbolji primjer igrac koji nista nije posebno pokazao je bio vrijedan milion eura u sarajevu prije nego sto je otisao u tursku ligu naravno njemu se digla cijena zbog nastupa u reprezentaciji gdje je kroz 2 utakmice to jest 2 poraza igrao 14 minuta sve ukupno . Prije toga buljubasic i djokanovic 2 igraca kojem su isto bile cijene milionske na transfermarketu koji su otisli za velike transfere u tursku i obojica se nisu naigrale nesto pogotovu buljubasic. Fanimo isto veliki primjer igrac koji je kostao na vrhuncu 700 hiljada eura a on je doveden iz velikog kluba zvani mladost doboj kakanj i u sarajevu je za 2 sezone zabio 10 golova kao spic . Naravno i u mladosti je imao samo 6 golova u 2 sezone ali kao sto su tada govorili bio je brz. I sada da se vratim na stvar koju sam na pocetku spomenuo navijaci sarajeva ne zele spas fudbala ne zele da bude nasa liga dobra nego da oni mogu sebi namjestati i osvajati neke trofeje. Sto bi rekli ako bi citava liga se pretvorila u pepeo oni htjeli da bidu vladari tog pepela. Takodjer jedna tema oko ove 2 skupstine u savezu kako je na jednu stranu samo zeljeznicar i el tarik pumpa a na drugoj strani 22 kluba i ta 22 kluba su SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica . Evo znaci sa citatelje foruma mene zanima koliko ljudi zna nabrojati u kojim ligama igraju ovi klubovi evo ja znam za sarajevo logicno premijer liga , radnik hadzici ( afilijala sarajeva ) prva federacijska i svi ostali klubovi su ili kantonalna ili nize. Gfc igraju futsal a sfk je zenski fudbal isto afilija fk sarajeva. Vidimo po ovoj listi da su se giganti bh fudbala suprostavili u savezu a da ne spominjemo da fk zeljeznicar ima vise gledanosti u prosjeku nego ova 22 kluba kad se skupe zajedno . Znaci poenta price nije ovdje do postenja i voljenja lige nego koliko mozemo mi profitirati a da drugog zakinemo . Mozda da je neko drugi umjesto zuke koji namjesta za zeljeznicar mozda i ja ne bi htio da ga smijene nego bi ga podrzavao , ali ako je tako onda nemojte govoriti i lagati da vi hocete da spasite ovo i ono nego hocete da vi vladate savezom i ako bi kako moglo da osvajate sve moguce titule koliko god bile zasluzene ili ne zasluzene
( korona titula )
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 24 jan 2025, 21:24

Pact1921 je napisao/la:
24 jan 2025, 21:20
Ovdje pitari sa svojom forum masinerijom hoce da omalovaze stvari . Ja ne mogu da shvatim kako jednu ljudi mogu reci mi smo za spas bh fudbala a onda dodju kazu ma zuka je dobar treba da ostane moderator . Pazi znaci sad kad dodje neki klub npr turska liga madjarska bugarska rumunska poljska liga . To su sve lige gdje nasi igraci najcesce odlaze. Kad dodje neki skaut hajde da vidimo sta ima u bosanskoj ligi malo da dovedemo nekog kvalitetnog igraca prvo otvori transfermarkt da vidi ko uopce vrijedi . Ti da si neko ko ne prati bosansku ligu i otvoris transfermarkt . Ti mislis npr nidal celik sledeci ne znam ni ja kakav igrac znaci stijena u odbrani sa 18 godina potencijal ovakav onakav . Porasla mu cijena za pola miliona eura od sredine septembra. Gulishvili kad je bio na posudbi u velezu vrijedio 450 hiljada eura vratio se nazad u sarajevo odjednom 800 hiljada eura sad poslije polusezone 1.5 miliona eura . Jos udjete na njegov profil pise 65 posto sanse u lens a 63 posto u olimpiakos na transfermarktu . Jest gulishvili ima dobru sezonu i vjerovatno je najbolji igrac sarajeva ove sezone . Ali prvo u ligi nije najbolji ja bi rekao prije mulahusejnovic ili cuze iz zrinjskog ili bilbija ali bilbija je trenutno povrijedjen iz borca ne bi rekao niko da je imao bolju sezonu od njega ali eto despotovic je blizu njega i iz zeljeznicara najbolje ocijenjeni igrac boljevic . Evo aleksandar djordjevic jest imao dobru sezonu sa milion cijenom je i stigao u sarajevo iz zeleznicara pancevo tu necu komentarisati . Bubanja ista situacija kao sa djordjevicem jest da li je zasluzio da mu ostane ista cijena to je upitno . Naravno necemo zaboravit i neke stvari iz proslih godina dal varesanovic kao najbolji primjer igrac koji nista nije posebno pokazao je bio vrijedan milion eura u sarajevu prije nego sto je otisao u tursku ligu naravno njemu se digla cijena zbog nastupa u reprezentaciji gdje je kroz 2 utakmice to jest 2 poraza igrao 14 minuta sve ukupno . Prije toga buljubasic i djokanovic 2 igraca kojem su isto bile cijene milionske na transfermarketu koji su otisli za velike transfere u tursku i obojica se nisu naigrale nesto pogotovu buljubasic. Fanimo isto veliki primjer igrac koji je kostao na vrhuncu 700 hiljada eura a on je doveden iz velikog kluba zvani mladost doboj kakanj i u sarajevu je za 2 sezone zabio 10 golova kao spic . Naravno i u mladosti je imao samo 6 golova u 2 sezone ali kao sto su tada govorili bio je brz. I sada da se vratim na stvar koju sam na pocetku spomenuo navijaci sarajeva ne zele spas fudbala ne zele da bude nasa liga dobra nego da oni mogu sebi namjestati i osvajati neke trofeje. Sto bi rekli ako bi citava liga se pretvorila u pepeo oni htjeli da bidu vladari tog pepela. Takodjer jedna tema oko ove 2 skupstine u savezu kako je na jednu stranu samo zeljeznicar i el tarik pumpa a na drugoj strani 22 kluba i ta 22 kluba su SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica . Evo znaci sa citatelje foruma mene zanima koliko ljudi zna nabrojati u kojim ligama igraju ovi klubovi evo ja znam za sarajevo logicno premijer liga , radnik hadzici ( afilijala sarajeva ) prva federacijska i svi ostali klubovi su ili kantonalna ili nize. Gfc igraju futsal a sfk je zenski fudbal isto afilija fk sarajeva. Vidimo po ovoj listi da su se giganti bh fudbala suprostavili u savezu a da ne spominjemo da fk zeljeznicar ima vise gledanosti u prosjeku nego ova 22 kluba kad se skupe zajedno . Znaci poenta price nije ovdje do postenja i voljenja lige nego koliko mozemo mi profitirati a da drugog zakinemo . Mozda da je neko drugi umjesto zuke koji namjesta za zeljeznicar mozda i ja ne bi htio da ga smijene nego bi ga podrzavao , ali ako je tako onda nemojte govoriti i lagati da vi hocete da spasite ovo i ono nego hocete da vi vladate savezom i ako bi kako moglo da osvajate sve moguce titule koliko god bile zasluzene ili ne zasluzene
( korona titula )
Dace ti dodik i bananu uz sendvic. Zaslusio si, trudis se vise od svih ostalih. Je li tata vico sastavljao referat ili si sam sve napisao?

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 jan 2025, 01:20

Cuze-vrijednost 800k,prodat 300k(navodno)
Skorup-vrijednost 450k,prodat 300-350k(navodno)

I sta je sad problem?Sporan Celik a on ce otici za u najmanju ruku istu cijenu koja stoji(vec je bilo ovu zimu takvih ponuda)
Ne zna niko prodat igraca jednom kako treba u zivotu a trce na cijene nesto,dajte molim vas manite budalasanja bolje otvarajte temu i diskutujte kako nijedan klub nije u stanju prodati igraca za vise od pisljivi 400k i to jednom u 3 godine.Ulozite nekad,platite odstetu,pomozite ligi,razvijte nekoga.I ovdje bi da nas kradete jelde?Malo li je?E nece moci.Ne moze na svim frontovima prolazit taj ciganluk i nesto na silu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 25 jan 2025, 04:36

I Želji vjerovatno Al Jaber vrijedi 5 miliona a Zuki 500k... a na kraju ako dobiju od nekog kluba 400k ima da se sutaju nogom u dupe...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 jan 2025, 05:20

Hudnjak je napisao/la:
23 jan 2025, 00:53
Je li moguce da ste toliko glupi? Ili ste bas svi siftari???
Siftari? Hmm znaci spoj Siptara i pitara? Hihihi

Cc naJ si gori od sva deca druze kutnjak.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.