Bice bas tesko odrediti ko ce igrat u veznom redu jer se evo i Jatta polako namece,tu je jos i Balta.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Iskoristili su sve odgode preko saveza, naredne odgode mogu biti samo uz pristanak drugog kluba. Obzirom da je sama liga neregularna i igra se van svih zakona i statuta, ne bi me cudilo da samo jave da je odgodjeno.propoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:54Mislim da se ne moze odgoditi bez pristanka Sarajeva..luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:52Mene su dojmili samo Pavičić i Jatta, ostali mrtvi prosjek. Nadam se nešto konkretnijem drugom poluvremenu.
U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova. Također, mislim da nije baš najpametnije stavljati ovdje prepiske s Predsjednikom.
@SaZg hajde kad si već na licu mjesta ispitaj šta je s Lulićem i Turkešom, kao i o potencijalnim novim imenima. Predstavi se slobodno kao izaslanik koševskog Istoka.
Mislim da je pravilo, ukoliko jedan klub 7 dana prije utakmice zatraži odgodu drugi klub se ništa ne pita. Sad su okolnosti gdje se neće moći liga nastaviti, jer sve utakmice trebaju biti odigrane (22. kola) prije 23. kola, ako ne budu odigrane 23. kolo se neće moći odigrati ako se ne varam.propoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:54Mislim da se ne moze odgoditi bez pristanka Sarajeva..luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:52Mene su dojmili samo Pavičić i Jatta, ostali mrtvi prosjek. Nadam se nešto konkretnijem drugom poluvremenu.
U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova. Također, mislim da nije baš najpametnije stavljati ovdje prepiske s Predsjednikom.
@SaZg hajde kad si već na licu mjesta ispitaj šta je s Lulićem i Turkešom, kao i o potencijalnim novim imenima. Predstavi se slobodno kao izaslanik koševskog Istoka.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ja se nadam Đorđeviću i Bubanji, treći nek' bude bilo ko osim Mustafića. Zamisli Đorđević izvodi slobodni a tamo ti skaču Čelik, Bubanja, Gojković, Balta i Turkeš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:55Bice bas tesko odrediti ko ce igrat u veznom redu jer se evo i Jatta polako namece,tu je jos i Balta.
- luckystrike
- Kontakt:
prva jača kiša a da ne kažem bilo kakav snijeg u narednih mjesec dana i eto odgode cijelog kola, koje će na kraju ostaviti za kraj drugog dijela.H8Z7 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:00Mislim da je pravilo, ukoliko jedan klub 7 dana prije utakmice zatraži odgodu drugi klub se ništa ne pita. Sad su okolnosti gdje se neće moći liga nastaviti, jer sve utakmice trebaju biti odigrane (22. kola) prije 23. kola, ako ne budu odigrane 23. kolo se neće moći odigrati ako se ne varam.propoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:54Mislim da se ne moze odgoditi bez pristanka Sarajeva..luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:52U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova. Također, mislim da nije baš najpametnije stavljati ovdje prepiske s Predsjednikom.
- relativizam
- Kontakt:
Zar vam je bitna ta odgoda
Mi ako nismo proradili sa odgovarajucim institucijama u drzavi
Nama je onda svejedno kadnce se igrati utakmica
Mi ako nismo proradili sa odgovarajucim institucijama u drzavi
Nama je onda svejedno kadnce se igrati utakmica
Ma dobri ovi dječaci bogami.
- jurisicduska
- Kontakt:
Kako volim Jelic Baltu
Kakav mesar života mi
Bezopasno na centru on s dvije noge ulijeće
Radit će Var u našoj ligi malo malo
Kakav mesar života mi
Bezopasno na centru on s dvije noge ulijeće
Radit će Var u našoj ligi malo malo
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 jan 2025, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Sastav u drugom poluvremenu je:
Rogić
Kuprešak
Jović
Jelić-Balta
Ignatkov
Hamzić
Bubanja
Krdžalić
Vrban
Guliashvili
Ristić
Rogić
Kuprešak
Jović
Jelić-Balta
Ignatkov
Hamzić
Bubanja
Krdžalić
Vrban
Guliashvili
Ristić
Dok se u bosni igralo na oranicama mi se pripremali u antaliji na tepisima, sad kad su tereni u bih popravljeni nasi se pripremaju na livadama. Zasto????
Da ovi podvrijdjenim nije mozda mrsko trenirat jako, vec daj sta na guzove..
Previse igraca da se povrijedi za dan.. NEMOGUCE I TO DA SU SVE STARCI I TAKO RECI DOKAZANI IGRACI
CRNAC i kad je igrao onu jednu utakmicu na kosevu cinimi se nije bio los imo je oni glupi crnacki faza gdje bi ispado al za prvi put bio dobar
Previse igraca da se povrijedi za dan.. NEMOGUCE I TO DA SU SVE STARCI I TAKO RECI DOKAZANI IGRACI
CRNAC i kad je igrao onu jednu utakmicu na kosevu cinimi se nije bio los imo je oni glupi crnacki faza gdje bi ispado al za prvi put bio dobar
- jurisicduska
- Kontakt:
Ristic fin isto
Danas ovi mladi zasjenili ove prvotimce
Danas ovi mladi zasjenili ove prvotimce
- JuricaSpindl
- Kontakt:
A ima li neki poseban razlog što je Turkeš danas mimo planova ili?
- MokraKifla
- Kontakt:
Hronicna povreda tetiveJuricaSpindl je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:19A ima li neki poseban razlog što je Turkeš danas mimo planova ili?
Lulic bubamja turcin nece p i c k u da oznojeumorili se makon jednog dana treniranjaJuricaSpindl je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:19A ima li neki poseban razlog što je Turkeš danas mimo planova ili?
J*** li ti sestru rusku zabiga
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 21 jan 2025, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
propoklopac
- Kontakt:
Ma to su sitne stvari zbog kojih se igrac ne gura u ove pripremne..Lulic-Turkeš-Djordjevic-BeganovićJuricaSpindl je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:19A ima li neki poseban razlog što je Turkeš danas mimo planova ili?
- jurisicduska
- Kontakt:
Kakva igracina.
Naravno guliiii 

Zadnja izmjena: 4life, dana/u 21 jan 2025, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍
- luckystrike
- Kontakt:
Guliashvili 
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 9 gostiju.