+1Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:43ovakvi te potezi Mustaficu kucaju za klupu 100% a ti kako hoces
Jatta, Pavičić

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+1Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:43ovakvi te potezi Mustaficu kucaju za klupu 100% a ti kako hoces
Mislim da se ne moze odgoditi bez pristanka Sarajeva..luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:52Mene su dojmili samo Pavičić i Jatta, ostali mrtvi prosjek. Nadam se nešto konkretnijem drugom poluvremenu.
U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova. Također, mislim da nije baš najpametnije stavljati ovdje prepiske s Predsjednikom.
@SaZg hajde kad si već na licu mjesta ispitaj šta je s Lulićem i Turkešom, kao i o potencijalnim novim imenima. Predstavi se slobodno kao izaslanik koševskog Istoka.
Iskoristili su sve odgode preko saveza, naredne odgode mogu biti samo uz pristanak drugog kluba. Obzirom da je sama liga neregularna i igra se van svih zakona i statuta, ne bi me cudilo da samo jave da je odgodjeno.propoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:54Mislim da se ne moze odgoditi bez pristanka Sarajeva..luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:52Mene su dojmili samo Pavičić i Jatta, ostali mrtvi prosjek. Nadam se nešto konkretnijem drugom poluvremenu.
U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova. Također, mislim da nije baš najpametnije stavljati ovdje prepiske s Predsjednikom.
@SaZg hajde kad si već na licu mjesta ispitaj šta je s Lulićem i Turkešom, kao i o potencijalnim novim imenima. Predstavi se slobodno kao izaslanik koševskog Istoka.
Mislim da je pravilo, ukoliko jedan klub 7 dana prije utakmice zatraži odgodu drugi klub se ništa ne pita. Sad su okolnosti gdje se neće moći liga nastaviti, jer sve utakmice trebaju biti odigrane (22. kola) prije 23. kola, ako ne budu odigrane 23. kolo se neće moći odigrati ako se ne varam.propoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:54Mislim da se ne moze odgoditi bez pristanka Sarajeva..luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:52Mene su dojmili samo Pavičić i Jatta, ostali mrtvi prosjek. Nadam se nešto konkretnijem drugom poluvremenu.
Ja se nadam Đorđeviću i Bubanji, treći nek' bude bilo ko osim Mustafića. Zamisli Đorđević izvodi slobodni a tamo ti skaču Čelik, Bubanja, Gojković, Balta i Turkeš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:55Bice bas tesko odrediti ko ce igrat u veznom redu jer se evo i Jatta polako namece,tu je jos i Balta.
prva jača kiša a da ne kažem bilo kakav snijeg u narednih mjesec dana i eto odgode cijelog kola, koje će na kraju ostaviti za kraj drugog dijela.H8Z7 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:00Mislim da je pravilo, ukoliko jedan klub 7 dana prije utakmice zatraži odgodu drugi klub se ništa ne pita. Sad su okolnosti gdje se neće moći liga nastaviti, jer sve utakmice trebaju biti odigrane (22. kola) prije 23. kola, ako ne budu odigrane 23. kolo se neće moći odigrati ako se ne varam.propoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:54Mislim da se ne moze odgoditi bez pristanka Sarajeva..luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:52U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova. Također, mislim da nije baš najpametnije stavljati ovdje prepiske s Predsjednikom.
Hronicna povreda tetiveJuricaSpindl je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:19A ima li neki poseban razlog što je Turkeš danas mimo planova ili?
Lulic bubamja turcin nece p i c k u da oznojeumorili se makon jednog dana treniranjaJuricaSpindl je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:19A ima li neki poseban razlog što je Turkeš danas mimo planova ili?
Ma to su sitne stvari zbog kojih se igrac ne gura u ove pripremne..Lulic-Turkeš-Djordjevic-BeganovićJuricaSpindl je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:19A ima li neki poseban razlog što je Turkeš danas mimo planova ili?
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, enzo1, juka55, jurisicduska, OsmanhodzicBuco, pjankesarajevo, Rajvosa4ever, Rule_hz i 91 gost.