tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 01:00
Na danasnje cijene ovo uopce nije sad neko pretjerivanje ako je tako kako kazes. Nisam bio, ali imam zelju jedno tjedan dana negdje tako otic..aerodrom, prijevoz od aerodroma na odrediste i onda mozak na pasu
Preko kojih agencija obicno trazis takvo nesto?
Ma za ovakav odmor mi nije žao dati koju god sumu novca treba, ako ih imam, samo eto da ne ispadne da sam bahat ili nešto
Ako si u mogućnosti, toplo ti preporučujem, odmorit ćeš se za godinu dana u tih 7 noći a i vratit se sa 10 kila dodatnih, gdje god se okreneš ima restoran u sklopu kompleksa da biraš kakvu god hranu možeš da zamisliš

Uvijek ima i raznoraznih aktivnosti tokom dana i navečer za sve uzraste, i za najmlađe i za najstarije, koncerti, predstave, filmovi na otvorenom, sportska takmičenja, turniri, društvene igre itd. Svaki hotel ima tim organizatora koji vode računa o tome da nije dosadno u resortu za nekoga koga zanima malo sporta ili razonode pa svaki dan ima nešto organizovano.
Ja sam oba puta išao preko beogradske A1Travel tada, sve preporuke, maksimalno korektni, rezervacije izvršene za par minuta preko e-maila, nakon toga telefonski poziv s njihove strane da potvrde, plaćeno karticom uredno i odma stigle potvrde, karte i sve što treba. Na svako pitanje su brzo odgovarali i izlazili u susret šta god je trebalo tokom cijelog procesa i za vrijeme ljetovanja. Gledao sam i naše agencije (u BiH) u to vrijeme, ali su sve bile skuplje za 250-300KM ukupno za aranžman, pa sam vidio da su ove u Bg. uglavnom jeftinije od njih za toliko, naletio na ove, pročitao dobre recenzije i eto odlučio se. Ne znam sad kakva je situacija i jesu li razlike tolike, ali možeš pretražiti jedan dan pa usporediti.
Ako se dobro sjećam, ti si vani, pa eto možeš pogledati i neke agencije tu pa usporediti cijene s našima (Fibula, Centrotours, čuo sam i za Kontiki ali ih nisam koristio, ovako iz glave neke) a i sa nekim iz Srbije, ako ti nije mrsko voziti do aerodroma u Bg. pa vidi gdje je najisplativije. Svi hoteli ovdje u tom dijelu Lare su uglavnom na bazi super-all-inclusive, dakle nema nikakvih drugih opcija za odlučiti se pa su ponude uglavnom jednostavne i lahko čitljive. Ni slučajno preko bookinga pa sam rezervisati avionske karte jer izađe uvijek za 1500-2000KM skuplje.