FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
53%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 158

Torino
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Torino » 27 jan 2025, 16:30

Haj ovako. Raja iz Travnika, Breze, Olova, Ilijaša, Hrasnice, Vogošće... Imamo ljude iz Tešnja, moraju maksuz potegnuti iz grada da kupe kartu ili online da kupe. Informatički smo neobrazovan svijet.
Dosta raje iz inostranstva vidimo na zapadu, šta da mu kažem kad me pita gdje da kupi kartu?
Užasan potez.

Druga stvar, klub koji ima pare, koji treba da privuče navijače stavlja članku 25KM plus su mu artikli preskupi, ne prati se finansijska mogućnost ljudi, klub koji se bazirao samo na centar grada gdje ima dva fan shopa i jedan na aerodromu, toliko praznih prostora na Ilidži, da ni jedan nije zakupljen. Otoka isto tako.
Klub kojem izgleda nije u interesu privući navijače. Sa ovakvim idejama 3500 članova je puno. Puno mu je i 5000 ljudi na utakmici. Selam.
🇵🇸

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 27 jan 2025, 16:35

MaroonBjelave je napisao/la:
27 jan 2025, 16:15
Da treba ovako nešto uraditi - treba.
Da je malo preuranjeno - jeste.
Moze li obrazlozenje? Zasto tako mislis?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 27 jan 2025, 16:38

GLUPANI!!!

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 27 jan 2025, 16:40

Ko hoće nađe način to stoji, ali najgluplji potez godinama unazad, pametnije je bilo hiljadu puta da samo uz pokaz članske možeš kupiti ulaznicu npr ili nešto na taj fazon.
Ovako haj ti objasni penzioneru 60+ da kupi ulaznicu online i da je ne može kupiti pred stadionom a on je kupuje 45-50 godina tako.

Dno dna.
MNON

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2025, 16:41

Ma nema niti jedan razlog da se ovo uradi.
Glupost i ne može se opravdavati niti na jedan način
Jedino da je taj koji je donio ov odluku imao moždani udar jutros pa kad se dozove da kaže Izvinite nisam bio sav svoj
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 27 jan 2025, 16:41

Beli98 je napisao/la:
27 jan 2025, 16:35
Naravno.
Prodaja karata u onim kontejnerima gdje ja ne bih pašče zatvorio, a ne stavio nekoga da prodaje karte.

Preuranjeno, evo vidiš i sam na temi koliko ima ljudi što se bune, rade taj dan do pred utakmicu itd.

E sad, da se kontejneri ukinu, a naprave biletarnice koje liče na nešto, to je druga priča i ne znam koliko bi bila isplativa ljudima koji vode klub.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 27 jan 2025, 16:42

Općina Ilidža uvela elektronsku razmjenu CIPS-a, što će smanjiti gužve na šalterima
Piše: D. Dž.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 27 jan 2025, 16:43

Torino je napisao/la:
27 jan 2025, 16:30
Haj ovako. Raja iz Travnika, Breze, Olova, Ilijaša, Hrasnice, Vogošće... Imamo ljude iz Tešnja, moraju maksuz potegnuti iz grada da kupe kartu ili online da kupe. Informatički smo neobrazovan svijet.
Dosta raje iz inostranstva vidimo na zapadu, šta da mu kažem kad me pita gdje da kupi kartu?
Užasan potez.

Druga stvar, klub koji ima pare, koji treba da privuče navijače stavlja članku 25KM plus su mu artikli preskupi, ne prati se finansijska mogućnost ljudi, klub koji se bazirao samo na centar grada gdje ima dva fan shopa i jedan na aerodromu, toliko praznih prostora na Ilidži, da ni jedan nije zakupljen. Otoka isto tako.
Klub kojem izgleda nije u interesu privući navijače. Sa ovakvim idejama 3500 članova je puno. Puno mu je i 5000 ljudi na utakmici. Selam.
:salut: :thumbup:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 jan 2025, 16:44

Kad vide kriticno losu posjetu dvije tri tekme vratit ce oni to opet ispred stadiona.

Samo se brukamo sa ovakvim potezima.Haj ti sad objasni Bosnji koji ima preko 50 godina da mora uzeti kartu online haha bit ce svega ovdje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 jan 2025, 16:45

Sve mogu nekako razumijeti i diskutovati ali cijene u shopu su im stvarno bezobrazne sto jest jest.Za clansku ne trazim nikakve pogodnosti jer gledam to na svoj neki nacin odanosti klubu i mojoj obavezi,ovo iako mislim da je glupost opet moze se doci do karte jer svi danas imaju racun bankovni

Ali druze ne moze mene niko ubjediti da sorc najobicniji treba da kosta 100 maraka,kacket najobicniji 40,majica petoba,jakna 180km.Ne znam ko pravi ove cijene u shopu ali opasno budalese i opasno su bezobrazni.Uzimao sam neke prozivode i stvarno meni kvalitet nije prva klasa kako mu cijema diktira.A sve i da jeste ne mozes ti ovdje lupati raji te cijene ala Milano,London,Minhen

Volim klub ko zivot svoj,mogu dati koliko treba za clansku,halal im bilo najmanje sto mogu uraditi je uclanit se i dolazit na utakmice medjutim ako dajem pare za neku garderobu hocu da znam za sta dajem.Omjer cijena-kvalitet je vec odavno daleko od prihvatljivog.Razumijem da fataju turiste pogotovo u sezoni medjutim izuzev dresove nesto ne vidim narod tako cesto sa ostalim proizvodima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 27 jan 2025, 16:47

27 jan 2025, 16:41
Beli98 je napisao/la:
Naravno.
Prodaja karata u onim kontejnerima gdje ja ne bih pašče zatvorio, a ne stavio nekoga da prodaje karte.

Preuranjeno, evo vidiš i sam na temi koliko ima ljudi što se bune, rade taj dan do pred utakmicu itd.

E sad, da se kontejneri ukinu, a naprave biletarnice koje liče na nešto, to je druga priča i ne znam koliko bi bila isplativa ljudima koji vode klub.
Pa najmanji je problem kupiti jedan ili dva normalna moderna kontenjera. U njemu bi se mogli kupovati i rekviziti i karte. Od bilo kakve gradnje na Koševu nema ništa niti je ikad očekujem.

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 27 jan 2025, 16:48

Torino je napisao/la:
27 jan 2025, 16:30
Informatički smo neobrazovan svijet.

stavlja članku 25KM plus su mu artikli preskupi,
Nije toliko komplikovano. Jedino je mozda penzionerima malo teze.

https://fanshop.fksarajevo.ba/karte/pojedinacne-karte

Konama je clanska 25, Zrinjskom 30, Hajduku i Dinamu 20 eura, Zvezdi 30KM ne cini mi se preskupo s tim da imas i mnoge pogodnosti?

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 27 jan 2025, 16:49

Beli98 je napisao/la:
Naravno.

Okej, znaci nisi striktno za ukidanje kupovine na stadionu kao takve. Vec vise do nacina na koji se to radi trenutno.

Slazem se da treba napraviti nesto bolje od kontejnera, jer ono stvarno izgleda ruzno. Mislio sam da si protiv kupovine na stadionu generalno, mozda zbog guzve i sl pa sam zato pitao da obrazlozis.

Treba uzeti u obzir i nas iz drugih gradova. Recimo, ja u zadnje vrijeme kupujem samo online, i meni to nije problem. Ali kako forumasi iznad napisase, imamo masu ljudi koji to ne znaju/ne mogu uraditi. A imamo i onih koji jednostavno vole sakupljati karte, sto im se ne bi trebalo uskracivati.

Nadam se da klub radi na nekom boljem rjesenju i da je ova odluka privremena.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 27 jan 2025, 16:50

Stvarno je tesko naci i parking kad se ide u fan shop. Jos ako me uhvati guzva. Zakomplikovali su nam da valja
Sve jw dobro kad je tekma nedjeljom ali ostali termini...

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 27 jan 2025, 16:52

Tatamata1946 je napisao/la:
27 jan 2025, 16:50
Stvarno je tesko naci i parking kad se ide u fan shop. Jos ako me uhvati guzva. Zakomplikovali su nam da valja
Sve jw dobro kad je tekma nedjeljom ali ostali termini...
Pa i nedjeljom moraš dan ranije kupit jer shop ne radi nedjeljom. Jedino aerodrom, a to je rijetkima na ruku.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 27 jan 2025, 16:56

Beli98 je napisao/la:
27 jan 2025, 16:49
Beli98 je napisao/la:

Naravno.

Okej, znaci nisi striktno za ukidanje kupovine na stadionu kao takve. Vec vise do nacina na koji se to radi trenutno.

Slazem se da treba napraviti nesto bolje od kontejnera, jer ono stvarno izgleda ruzno. Mislio sam da si protiv kupovine na stadionu generalno, mozda zbog guzve i sl pa sam zato pitao da obrazlozis.

Treba uzeti u obzir i nas iz drugih gradova. Recimo, ja u zadnje vrijeme kupujem samo online, i meni to nije problem. Ali kako forumasi iznad napisase, imamo masu ljudi koji to ne znaju/ne mogu uraditi. A imamo i onih koji jednostavno vole sakupljati karte, sto im se ne bi trebalo uskracivati.

Nadam se da klub radi na nekom boljem rjesenju i da je ova odluka privremena.
Pa ne može odmah u kost jbg. Zato sam i napisao da je preuranjeno. E sad, dobro je neko iznad napisao da se zamisli stariji čovjek od 50+ (mada je to i meni mlado jer guram ka 50 :D) za kupovinu online. Evo ja kažem, zamisli starijeg čovjeka iz drugog grada, šta će on. Ovom prvom bar neko može kupiti. Šta će ovaj drugi?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 jan 2025, 16:57

Ja kad kazem hajmo ljudi PROTESTI !!! vi necete.

Nadam se ste se sad opametili. Bokserice obuc pa aBd u nedjelju ispred prostorija kluba na mirnne a ako bude potrebe i nasilne prosteste !!

DOSTA JE BILO.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 jan 2025, 16:58

Prvo, sustina marketinga je da pridjes musteriji, da mu olaksas, da ga privuces na sve nacine da odvoji dva sata svog zivota i dodje tebi na utakmicu - i kad dodje kupit ce karte, mozda i neke grickalice na stadionu, pa mozda mu se djetetu svidi pa dodje i naredni put itd. Ides na to da privuces musteriju. Ne vidim nijednu svijetlu stranu ovog poteza, sve i da je 25. vijek i da imas krevet s grijacima na stadionu, ovo furanje elitizma i ogranicavanje ne moze donijet nista dobro.

Zamisli nekog prosjecnog 60togodisnjeg navijaca s Otoke npr. Uzmimo u obzir da ne zna kupit kartu online (a ne zna, osobe od 50+ u mom okruzenju mene zovu da im sliku na viber nekom posaljem). Da bi otisao na utakmicu mora otici ili autom na aerodrom, platit parking 3.5 marke, kupit kartu pa s aerodroma kroz grad na tekmu. Ili isto to u Ferhadiji gdje je jos gore za parking. Znaci takav ce odustat cim skonta broj koraka koji mu trebaju da pogleda yebenu utakmicu Sarajevo - Sloga u petak u 18:00.

Nije Kosevo BKC pa da ti stavis event, karte 50 KM i kupovina iskljucivo online. Yebe se njima, kapacitet od 800 stolica ce napunit svakako, Enis ga puni 15 puta zaredom. Imas ruglo od stadiona koje zjapi prazno i ti ga jos dodatno ogranicis i postavis neke uslove da pola raje dobro prokonta da li da dodje. Eto Mirvic ce informaticki opismenit raju u BiH i naucit ih kako se koristi online prodaja. Hoce al u q.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 27 jan 2025, 16:59

À sta je problem naručiti online?
Uostalom, ovo je možda način da raja više uzme godišnjih
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 27 jan 2025, 17:00

MIRVICU GLUPANE, BOSNA NIJE AMERIKA **** TI SAM SEBI MATER GLAVATU!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bordobijeli, johntravolta123 i 68 gostiju.