Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Otelo
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Otelo » 03 feb 2025, 16:28

DamirT je napisao/la:
03 feb 2025, 16:15
U ove cifre prije bojkota i nakon bojkota samo debil moze povjerovati.
Pa kad je ubačeno sve u cifre. Svaka faktura šta je išla na taj dan. Jednostavno, nema nikakvih podataka osim konačnog broja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 feb 2025, 16:31

Je l ikad išta dobro donijelo zaključavanje cijena??
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2025, 16:49

Ko je isplacivao radniku do novembra 2024. platu 1000 KM sada mu moze za iste pare ispaltiti 1450. :opaopa:

Ko je imao po radniku profit do 6500 KM godisnje ima refundaciju.

U biti ko je bio posten nagradjen. Ko nije imao stvarno refundira mu se.

Ko je varao cuna mu tj. Imao velik profit, a malo davao.

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 03 feb 2025, 16:56

tuzlak1987 je napisao/la:
03 feb 2025, 16:49
Ko je isplacivao radniku do novembra 2024. platu 1000 KM sada mu moze za iste pare ispaltiti 1450. :opaopa:

Ko je imao po radniku profit do 6500 KM godisnje ima refundaciju.

U biti ko je bio posten nagradjen. Ko nije imao stvarno refundira mu se.

Ko je varao cuna mu tj. Imao velik profit, a malo davao.
Ako sam shvatio, radnik koji je u novembru 2024 imao platu 1000 KM neto ( sa doprinosima je kostao poslodavca 1730ak KM) ce sada ovom uredbom moci imati 1450 KM (tj 1000 KM+450KM) a poslodavca ce to kostati 1730+450=2180 KM. Po starom, na platu 1450KM, poslodavac bi dao 1.732*1450=2510 KM. Realno, ovo se ne cini lose :D

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 03 feb 2025, 17:16

Kajzer10 je napisao/la:
03 feb 2025, 16:02
RollingPaper je napisao/la:
03 feb 2025, 15:52
Kajzer10 je napisao/la:
03 feb 2025, 15:01
Isto prorusko smece. Osudjuju jer im se uklapa u pricu, ne jer im je stalo do nekog. Ne valja im Izrael, a dobri im Trump, Musk i Rusi. De saberi dva i dva.
Prorusko smece a vecina novinara Hrvati :urnebes:

Kritikovali su trampa bezbroj puta nemoj me tjerat da ti trazim clanke ali tebi je bitno da okreces na jednu stranu uvijek. Vjerovatno zalis za senilnim Bajdenom.
Mozda u kontekstu rijetkih trenutaka kad nije virio iz Putinovog anusa.
Eto svejedno, taj clanak o Usaidu im je smece. Samo kompletne i nezahvalne budale tu traze sta pozitivno.

Nije bitan ni Usaid. Bitno je da idiot za politiku vodi najmocniju drzavu svijeta i ponasa se ko deriste. Ja sam znao da ce biti lose, ali me debelo iznenadio.
Ponasa se Trump ko deriste jao jao. Makron kolonijalista je gospodin po tebi vjerovatno.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 feb 2025, 17:20

Prestajem pušit od danas. Da vidim jesam li karakter.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 03 feb 2025, 17:36

Marsal je napisao/la:
03 feb 2025, 17:20
Ja od sutra prestajem.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 03 feb 2025, 17:47

Pendulum je napisao/la:
03 feb 2025, 17:36
Marsal je napisao/la:
Ja od sutra prestajem.
Ma ko hoce prestati lahko je
Ja evo prestao preko 15ak puta

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 feb 2025, 17:55

relativizam je napisao/la:
03 feb 2025, 17:47
Pendulum je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Ja od sutra prestajem.
Ja čim pomislim na prestanak, hvata me anksioznost. Pušim od trećeg gimnazije, uz jedan prekid od 3 mjeseca čini mi se kad sam im'o neki baš belaj sa plućima, neku upalu.

Iako mi je to jedini porok, čini mi se da je najgori. Možda da je kocka opasnija "po okolinu". Ako neko ima neki metod da se sa nje malo skrene pažnja, platio bi mu vrlo rado za tu informaciju.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 feb 2025, 18:13

Shategabri je napisao/la:
03 feb 2025, 15:04
soko je napisao/la:
03 feb 2025, 14:01
Shategabri je napisao/la:
03 feb 2025, 09:30

Tipični hillbilly iz neke Minnesote.

Ispunjava se.
Pa dje ti nadje minesotu.
Proizvoljno lupio :mrgreen:

Eto nek bude Nebraska :D

Poenta je sorte kakva je ova hablećina, a ne odakle je.

To je ono, možeš se ti roditi na Sebilju, ako si papak - papak si.
Juznije dole😁
Alabama, Misisipi, Arkanzas
Nego dobar je taj film, to nekako pokazuje sliku Amerike. Tamo 80-90 godina su smanjili zanatlije ovdje po Americi. Korporacije i politika napravili da imas takve ljude gdje mnogobrojni poslovi mozes majmuna staviti da radi.
Da samo vidis varioca ovdje, ko da se ptica pokenj.ala.
Lik vari stainless cijevi, reko wtf kaze naucio u garazi. Al to je problem kad boljeg ne mozes naci

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 feb 2025, 18:20

Centre forward je napisao/la:
03 feb 2025, 17:55
relativizam je napisao/la:
03 feb 2025, 17:47
Pendulum je napisao/la:

Ja od sutra prestajem.
Ja čim pomislim na prestanak, hvata me anksioznost. Pušim od trećeg gimnazije, uz jedan prekid od 3 mjeseca čini mi se kad sam im'o neki baš belaj sa plućima, neku upalu.

Iako mi je to jedini porok, čini mi se da je najgori. Možda da je kocka opasnija "po okolinu". Ako neko ima neki metod da se sa nje malo skrene pažnja, platio bi mu vrlo rado za tu informaciju.
Sve je u glavi brate. Ja prestao kad mi je jedanput dijete imalo bronhitis i visoku temperaturu. I došlo iz svoje sobe, leglo mi na noge, a ja u tom momentu pušim. I kako sam povukao , pa ispuhnuo onaj dim, tako se dijete zakašlja i poče ono mahati da rastjera dim. Znaš šta sam uradio brate? Zguzvao fino onu kutiju, bacio je i nikad je više nisam zapalio.
Doduše, sad pomalo dudlam vape. Ali samo tobacco bez onih smekova, voćnih okusa i sl :D

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 03 feb 2025, 18:24

Kajzer10 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
03 feb 2025, 15:01
Isto prorusko smece. Osudjuju jer im se uklapa u pricu, ne jer im je stalo do nekog. Ne valja im Izrael, a dobri im Trump, Musk i Rusi. De saberi dva i dva.

Kritikovali su trampa bezbroj puta nemoj me tjerat da ti trazim clanke ali tebi je bitno da okreces na jednu stranu uvijek. Vjerovatno zalis za senilnim Bajdenom.
Eto svejedno, taj clanak o Usaidu im je smece. Samo kompletne i nezahvalne budale tu traze sta pozitivno.

Nije bitan ni Usaid. Bitno je da idiot za politiku vodi najmocniju drzavu svijeta i ponasa se ko deriste. Ja sam znao da ce biti lose, ali me debelo iznenadio.
Eto on je idiot a Bajden je prosperitetni politicar, za vrijeme njegovog mandata svi zivi ratovi su poceli, al on je bolji izbor jel? Vidi se da nikad u zivotu nisi nista citao osim zvanicnog narativa. Pretpostavljam da sve sto procitas na N1, klixu itd; za tebe je apsolutna istina. Vjerovatno si i 4 vakcine primio :D

Cuj ponasa se kao deriste, eto Makron se ponasa kao gospodin, pa ne odustaje od kolonizacije Afrike al bitno je da lijepo prica kao i obična marioneta Bajden.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2025, 18:30

Sad procita od budzeta TK-a koji iznosi 800 miliona,66% ide uhljebima,ostalo ako se sta uradi :crazy:

Gdje SDA zavladala nema napredka narednih 10 godina.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 03 feb 2025, 18:34

Trenutno je Trump predsjednik USA, i republikanci kontrolišu sve nivoe vlasti + imaju većinu na vrhovnom sudu.
Njihov FOX je već dugo najgledaniji u Americi.
"Nezavisni" mediji ala Joe Rogan, koji ima najslušaniji podcast u državi, podržava Trumpa.
Najbogatiji čovjek na svijetu, Musk, mu je desna ruka, i kontroliše jednu od najvećih socijalnih mreža.
Na inaguraciji u prvom redu sjedi Zuck koji kontroliše druge dvije socijalne mreže i Bezos koji pored Amazona drži i Washington post

a ovi njegovi pušku.rci i dalje pišu o nekom deep stateu i borbi protiv elite, medija i mainstream narativa :rol: :bow:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 03 feb 2025, 18:35

03 feb 2025, 18:24
Kajzer10 je napisao/la:

Eto on je idiot a Bajden je prosperitetni politicar, za vrijeme njegovog mandata svi zivi ratovi su poceli, al on je bolji izbor jel? Vidi se da nikad u zivotu nisi nista citao osim zvanicnog narativa. Pretpostavljam da sve sto procitas na N1, klixu itd; za tebe je apsolutna istina. Vjerovatno si i 4 vakcine primio :D

Cuj ponasa se kao deriste, eto Makron se ponasa kao gospodin, pa ne odustaje od kolonizacije Afrike al bitno je da lijepo prica kao i obična marioneta Bajden.
Ja citam samo twitter, otkako su vratili slobodu govora.

Ne bi sa cenzurom cuo da je Biden poslao Hamasu 50 miliona u kondomima i ovi napravili bombe.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2025, 18:40

Jabroni je napisao/la:
03 feb 2025, 18:34
Trenutno je Trump predsjednik USA, i republikanci kontrolišu sve nivoe vlasti + imaju većinu na vrhovnom sudu.
Njihov FOX je već dugo najgledaniji u Americi.
"Nezavisni" mediji ala Joe Rogan, koji ima najslušaniji podcast u državi, podržava Trumpa.
Najbogatiji čovjek na svijetu, Musk, mu je desna ruka, i kontroliše jednu od najvećih socijalnih mreža.
Na inaguraciji u prvom redu sjedi Zuck koji kontroliše druge dvije socijalne mreže i Bezos koji pored Amazona drži i Washington post

a ovi njegovi pušku.rci i dalje pišu o nekom deep stateu i borbi protiv elite, medija i mainstream narativa :rol: :bow:
Nabroja sve jake/sposobne ljude i ljude s parama. Bit ce znaci za svakog :kafa:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2025, 18:43

Kajzer10 je napisao/la:
03 feb 2025, 18:35
03 feb 2025, 18:24
Kajzer10 je napisao/la:

Ja citam samo twitter, otkako su vratili slobodu govora.

Ne bi sa cenzurom cuo da je Biden poslao Hamasu 50 miliona u kondomima i ovi napravili bombe.
Poslali za Gazu u Mozambiku ovi skontali da je rijec o Gazi u Palestini, biseri :crazy:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2025, 18:44

Da ali je poslao te pare u kondomima u Gazu, koja je na kraju ispala Gaza iz Mozambika tj. neka druga Gaza.
Ali je Trump cuo da su poslali u Gazu i izmislio pricu da je Hamas od toga napravio bombe. Lik je bukvalno izmislio pricu.

I ako je on idiot, okupio oko sebe jos vece. Milijardera Muska koji pored svih para ne zna sta hoce od zivota pa je dosao na ideju da lijeci komplekse kroz politiku.

On ne zapocinje ratove, samo vrsi isporuku Rusiji.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2025, 18:47

03 feb 2025, 18:44
Da ali je poslao te pare u kondomima u Gazu, koja je na kraju ispala Gaza iz Mozambika tj. neka druga Gaza.
Ali je Trump cuo da su poslali u Gazu i izmislio pricu da je Hamas od toga napravio bombe. Lik je bukvalno izmislio pricu.

I ako je on idiot, okupio oko sebe jos vece. Milijardera Muska koji pored svih para ne zna sta hoce od zivota pa je dosao na ideju da lijeci komplekse kroz politiku.

Demokrate bili na vlasti 12 od zadnjih 16 godina. Us.rali i sefa i stanicu, lik tek sjeo i odma kmecanje. :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2025, 18:51

alemsa je napisao/la:
03 feb 2025, 18:47
03 feb 2025, 18:44

Demokrate bili na vlasti 12 od zadnjih 16 godina. Us.rali i sefa i stanicu, lik tek sjeo i odma kmecanje. :kafa:
Nisu ni oni dobri. Zadnji dobar je bio Reagan. Trump se lozi na Reagana, samo sto ovaj nije isporucivao vec preuzeo komplet planetu kao sto treba da radi svjetski policajac.

Trump ne vidi dalje od nosa. Meksiko, Panama, Kanada, Aljaska, Venecuela. Pokucati ce mu Rusi i Kinezi kad tad na vrata kao sto su Japanci na Pearl Harbour.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.