Pa kad je ubačeno sve u cifre. Svaka faktura šta je išla na taj dan. Jednostavno, nema nikakvih podataka osim konačnog broja.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ikad išta dobro donijelo zaključavanje cijena??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je isplacivao radniku do novembra 2024. platu 1000 KM sada mu moze za iste pare ispaltiti 1450.
Ko je imao po radniku profit do 6500 KM godisnje ima refundaciju.
U biti ko je bio posten nagradjen. Ko nije imao stvarno refundira mu se.
Ko je varao cuna mu tj. Imao velik profit, a malo davao.

Ako sam shvatio, radnik koji je u novembru 2024 imao platu 1000 KM neto ( sa doprinosima je kostao poslodavca 1730ak KM) ce sada ovom uredbom moci imati 1450 KM (tj 1000 KM+450KM) a poslodavca ce to kostati 1730+450=2180 KM. Po starom, na platu 1450KM, poslodavac bi dao 1.732*1450=2510 KM. Realno, ovo se ne cini losetuzlak1987 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:49Ko je isplacivao radniku do novembra 2024. platu 1000 KM sada mu moze za iste pare ispaltiti 1450.![]()

- RollingPaper
- Kontakt:
Ponasa se Trump ko deriste jao jao. Makron kolonijalista je gospodin po tebi vjerovatno.Kajzer10 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:02Mozda u kontekstu rijetkih trenutaka kad nije virio iz Putinovog anusa.RollingPaper je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:52Prorusko smece a vecina novinara Hrvati![]()
Kritikovali su trampa bezbroj puta nemoj me tjerat da ti trazim clanke ali tebi je bitno da okreces na jednu stranu uvijek. Vjerovatno zalis za senilnim Bajdenom.
Eto svejedno, taj clanak o Usaidu im je smece. Samo kompletne i nezahvalne budale tu traze sta pozitivno.
Nije bitan ni Usaid. Bitno je da idiot za politiku vodi najmocniju drzavu svijeta i ponasa se ko deriste. Ja sam znao da ce biti lose, ali me debelo iznenadio.
- Marsal
- Kontakt:
Prestajem pušit od danas. Da vidim jesam li karakter.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja od sutra prestajem.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- relativizam
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Ja čim pomislim na prestanak, hvata me anksioznost. Pušim od trećeg gimnazije, uz jedan prekid od 3 mjeseca čini mi se kad sam im'o neki baš belaj sa plućima, neku upalu.
Iako mi je to jedini porok, čini mi se da je najgori. Možda da je kocka opasnija "po okolinu". Ako neko ima neki metod da se sa nje malo skrene pažnja, platio bi mu vrlo rado za tu informaciju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Juznije doleShategabri je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:04Proizvoljno lupio![]()
Eto nek bude Nebraska![]()
Poenta je sorte kakva je ova hablećina, a ne odakle je.
To je ono, možeš se ti roditi na Sebilju, ako si papak - papak si.
Alabama, Misisipi, Arkanzas
Nego dobar je taj film, to nekako pokazuje sliku Amerike. Tamo 80-90 godina su smanjili zanatlije ovdje po Americi. Korporacije i politika napravili da imas takve ljude gdje mnogobrojni poslovi mozes majmuna staviti da radi.
Da samo vidis varioca ovdje, ko da se ptica pokenj.ala.
Lik vari stainless cijevi, reko wtf kaze naucio u garazi. Al to je problem kad boljeg ne mozes naci
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve je u glavi brate. Ja prestao kad mi je jedanput dijete imalo bronhitis i visoku temperaturu. I došlo iz svoje sobe, leglo mi na noge, a ja u tom momentu pušim. I kako sam povukao , pa ispuhnuo onaj dim, tako se dijete zakašlja i poče ono mahati da rastjera dim. Znaš šta sam uradio brate? Zguzvao fino onu kutiju, bacio je i nikad je više nisam zapalio.Centre forward je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:55Ja čim pomislim na prestanak, hvata me anksioznost. Pušim od trećeg gimnazije, uz jedan prekid od 3 mjeseca čini mi se kad sam im'o neki baš belaj sa plućima, neku upalu.relativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:47Ma ko hoce prestati lahko je
Ja evo prestao preko 15ak puta
Iako mi je to jedini porok, čini mi se da je najgori. Možda da je kocka opasnija "po okolinu". Ako neko ima neki metod da se sa nje malo skrene pažnja, platio bi mu vrlo rado za tu informaciju.
- RollingPaper
- Kontakt:
Eto on je idiot a Bajden je prosperitetni politicar, za vrijeme njegovog mandata svi zivi ratovi su poceli, al on je bolji izbor jel? Vidi se da nikad u zivotu nisi nista citao osim zvanicnog narativa. Pretpostavljam da sve sto procitas na N1, klixu itd; za tebe je apsolutna istina. Vjerovatno si i 4 vakcine primioKajzer10 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:02Mozda u kontekstu rijetkih trenutaka kad nije virio iz Putinovog anusa.RollingPaper je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:52Prorusko smece a vecina novinara Hrvati![]()
Kritikovali su trampa bezbroj puta nemoj me tjerat da ti trazim clanke ali tebi je bitno da okreces na jednu stranu uvijek. Vjerovatno zalis za senilnim Bajdenom.
Eto svejedno, taj clanak o Usaidu im je smece. Samo kompletne i nezahvalne budale tu traze sta pozitivno.
Nije bitan ni Usaid. Bitno je da idiot za politiku vodi najmocniju drzavu svijeta i ponasa se ko deriste. Ja sam znao da ce biti lose, ali me debelo iznenadio.

Cuj ponasa se kao deriste, eto Makron se ponasa kao gospodin, pa ne odustaje od kolonizacije Afrike al bitno je da lijepo prica kao i obična marioneta Bajden.
Sad procita od budzeta TK-a koji iznosi 800 miliona,66% ide uhljebima,ostalo ako se sta uradi
Gdje SDA zavladala nema napredka narednih 10 godina.

Gdje SDA zavladala nema napredka narednih 10 godina.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno je Trump predsjednik USA, i republikanci kontrolišu sve nivoe vlasti + imaju većinu na vrhovnom sudu.
Njihov FOX je već dugo najgledaniji u Americi.
"Nezavisni" mediji ala Joe Rogan, koji ima najslušaniji podcast u državi, podržava Trumpa.
Najbogatiji čovjek na svijetu, Musk, mu je desna ruka, i kontroliše jednu od najvećih socijalnih mreža.
Na inaguraciji u prvom redu sjedi Zuck koji kontroliše druge dvije socijalne mreže i Bezos koji pored Amazona drži i Washington post
a ovi njegovi pušku.rci i dalje pišu o nekom deep stateu i borbi protiv elite, medija i mainstream narativa

"Nezavisni" mediji ala Joe Rogan, koji ima najslušaniji podcast u državi, podržava Trumpa.
Najbogatiji čovjek na svijetu, Musk, mu je desna ruka, i kontroliše jednu od najvećih socijalnih mreža.
Na inaguraciji u prvom redu sjedi Zuck koji kontroliše druge dvije socijalne mreže i Bezos koji pored Amazona drži i Washington post
a ovi njegovi pušku.rci i dalje pišu o nekom deep stateu i borbi protiv elite, medija i mainstream narativa

Ja citam samo twitter, otkako su vratili slobodu govora.RollingPaper je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:24Eto on je idiot a Bajden je prosperitetni politicar, za vrijeme njegovog mandata svi zivi ratovi su poceli, al on je bolji izbor jel? Vidi se da nikad u zivotu nisi nista citao osim zvanicnog narativa. Pretpostavljam da sve sto procitas na N1, klixu itd; za tebe je apsolutna istina. Vjerovatno si i 4 vakcine primioKajzer10 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:02Mozda u kontekstu rijetkih trenutaka kad nije virio iz Putinovog anusa.RollingPaper je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:52
Prorusko smece a vecina novinara Hrvati![]()
Nije bitan ni Usaid. Bitno je da idiot za politiku vodi najmocniju drzavu svijeta i ponasa se ko deriste. Ja sam znao da ce biti lose, ali me debelo iznenadio.![]()
Cuj ponasa se kao deriste, eto Makron se ponasa kao gospodin, pa ne odustaje od kolonizacije Afrike al bitno je da lijepo prica kao i obična marioneta Bajden.
Ne bi sa cenzurom cuo da je Biden poslao Hamasu 50 miliona u kondomima i ovi napravili bombe.
Nabroja sve jake/sposobne ljude i ljude s parama. Bit ce znaci za svakogJabroni je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:34Trenutno je Trump predsjednik USA, i republikanci kontrolišu sve nivoe vlasti + imaju većinu na vrhovnom sudu.
a ovi njegovi pušku.rci i dalje pišu o nekom deep stateu i borbi protiv elite, medija i mainstream narativa![]()
![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Poslali za Gazu u Mozambiku ovi skontali da je rijec o Gazi u Palestini, biseriKajzer10 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:35Ja citam samo twitter, otkako su vratili slobodu govora.RollingPaper je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:24Eto on je idiot a Bajden je prosperitetni politicar, za vrijeme njegovog mandata svi zivi ratovi su poceli, al on je bolji izbor jel? Vidi se da nikad u zivotu nisi nista citao osim zvanicnog narativa. Pretpostavljam da sve sto procitas na N1, klixu itd; za tebe je apsolutna istina. Vjerovatno si i 4 vakcine primioKajzer10 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:02
Mozda u kontekstu rijetkih trenutaka kad nije virio iz Putinovog anusa.
Nije bitan ni Usaid. Bitno je da idiot za politiku vodi najmocniju drzavu svijeta i ponasa se ko deriste. Ja sam znao da ce biti lose, ali me debelo iznenadio.![]()
Ne bi sa cenzurom cuo da je Biden poslao Hamasu 50 miliona u kondomima i ovi napravili bombe.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da ali je poslao te pare u kondomima u Gazu, koja je na kraju ispala Gaza iz Mozambika tj. neka druga Gaza.
Ali je Trump cuo da su poslali u Gazu i izmislio pricu da je Hamas od toga napravio bombe. Lik je bukvalno izmislio pricu.
I ako je on idiot, okupio oko sebe jos vece. Milijardera Muska koji pored svih para ne zna sta hoce od zivota pa je dosao na ideju da lijeci komplekse kroz politiku.
On ne zapocinje ratove, samo vrsi isporuku Rusiji.
Ali je Trump cuo da su poslali u Gazu i izmislio pricu da je Hamas od toga napravio bombe. Lik je bukvalno izmislio pricu.
I ako je on idiot, okupio oko sebe jos vece. Milijardera Muska koji pored svih para ne zna sta hoce od zivota pa je dosao na ideju da lijeci komplekse kroz politiku.
Demokrate bili na vlasti 12 od zadnjih 16 godina. Us.rali i sefa i stanicu, lik tek sjeo i odma kmecanje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:44Da ali je poslao te pare u kondomima u Gazu, koja je na kraju ispala Gaza iz Mozambika tj. neka druga Gaza.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu ni oni dobri. Zadnji dobar je bio Reagan. Trump se lozi na Reagana, samo sto ovaj nije isporucivao vec preuzeo komplet planetu kao sto treba da radi svjetski policajac.alemsa je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:47Demokrate bili na vlasti 12 od zadnjih 16 godina. Us.rali i sefa i stanicu, lik tek sjeo i odma kmecanje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:44Da ali je poslao te pare u kondomima u Gazu, koja je na kraju ispala Gaza iz Mozambika tj. neka druga Gaza.
On ne zapocinje ratove, samo vrsi isporuku Rusiji.![]()
Trump ne vidi dalje od nosa. Meksiko, Panama, Kanada, Aljaska, Venecuela. Pokucati ce mu Rusi i Kinezi kad tad na vrata kao sto su Japanci na Pearl Harbour.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.