U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la baboedindzeko09 » 30 jan 2025, 06:53

Sheyi je napisao/la:
30 jan 2025, 06:45
Sta igra ovaj Malic, beka ili stopera, na rezultatima pise veznjak :lolno:
Primarno štopera, po potrebi desnog beka. Igrao je par utakmica za Sturm u prijateljskim zadnjeg veznog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 jan 2025, 09:49

kempes je napisao/la:
29 jan 2025, 21:33
Auu jest brigada ljubomoran, jbte tri posta ljudi pisali o tracevom talentu ovaj se trese.
To je nažalost to. Nevjerovatno.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 30 jan 2025, 11:26

Dajte djecaci uozbiljite se kakva ljubomora, šta, zbog cegaa :urnebes:

Samo uvijek sam stava da je bolje ne pisati nista nego pisati gluposti i trolati sto dosta vas radi...ocito iz nekog ocaja, beskorisnosti i hujhudluka.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 30 jan 2025, 12:23

Tracy3McGrady je napisao/la:
29 jan 2025, 21:39
RajvoSA03 je napisao/la:
29 jan 2025, 18:11
29 jan 2025, 17:44

Da živim ovdje, i evo upravo sam pričao sa njegovim ocem. Ima svakakvih novosti, ali uskoro ću detaljno dok budem smio iznositi detalje. Uglavnom nije dobro po nas a nije francuska u pitanju, slična stvar je bila sa mladim košarkašima iz BiH 🙄
Dok mi pokušavamo stupiti u kontakt sa nekim, da se dijete pogleda pa ako ne vrijedi nek ide gdje god hoće barem su ga pogledali, drugi dolaze njegovom ocu i već nude velike stvari ali o tom potom, moja nada zadnja umire da će zaigrati za nas, jer ja ovo prije svega patriotski radim i pokušavam stupiti u kontakt sa Spahom ali lakše je doći do Trumpa imam osjećaj 😁
Razumijem ja i njih, jer sigurno svaki dan ljudi/menadžeri zovu i nude, zašto bi ja bio poseban ali opet se ne predajem pa valjda negdje upali, i ako sve bude uzalud ko ga yebe barem sam pokušao.

I ovdje sa foruma su se ljudi javili i pokušali pomoći ali ništa specijalno, sve ostalo na obećanjima. Belmina sam takođe kontaktirao, i on nije pokazao veliki interes, sad imamo nekog čovjeka sa Sergejove strane, i ako ni to ne prođe ostaje mi jos jedan kontakt koji ću pokušati, ali njega čuvam za kraj.

Uglavnom svaka napisana riječ sa moje strane ovdje je 100% istinita i provjerena, i svi koji me znaju sa foruma a ima ih par, znaju da sam obični kamiondžija i nikakav menadžer 😅 stim da ima desetine menadžera koji se javljaju, jedan menadžer sa FIFA licencom je najviše zagrijan ali otac za sada ne želi. Vidjet ćemo 👍
Drug ti i ja smo privatno pricali oko malog i rekao sam tebi i njegovom ocu isto sto je i meni receno, a to je da savez zna za njega i da ga prate. Poziv ce doci kad bude vrijeme.
Jesmo drug pričali, ali isto tako je ostalo samo na priči, valjda bi se neko trebao javiti i da pita kako sta, ubijeđen sam da niko neće dobiti poziv samo sto neko, u mom slučaju, fudbalski nebitan preporuči. Evo ti si gledao snimke, objasni ovome gore da nije šuplja meni se iskreno neda. Mogu ja pričati da je novi Ronaldo ali ljudi imaju pravo da vjeruju ili ne vjeruju. Isto tako ne poznajem kvalitet trenutnih omladinaca koji već igraju za u17 i nmg reci da je bolji ili lošiji od njih, ja sta potenciram da se dijete pogleda jer ovo što radi je meni impresivno i to na najvećem mogućem nivou u Francuskoj. Brojke ne lažu, i ja kao laik mislim da zaslužuje da ga se pogleda, a kako ce to oni napraviti nije do mene, ja samo prenosim sto smijem ovdje ako je to problem ne moram, ali radim to čisto da ne bi izgubili eventualno nekog dobrog napadača za budućnost.

Ovaj iznad sto govori da vas ja levatim, ja se ne sjecam da sam osim Ajdina nekog drugog gurao osim što sam spomenuo ovu ostalu djecu koja igraju na tom nivou, nesto slično i nodi radi i svaka mu čast na tome, ako ispadnu dvojica da valjaju nama dobro.
Pa kazem, u savezu znaju za njega. Ne mozemo ni ja, ni Belmin, ni Spaha nista garantovati i dalje dogovarati ako selektor nece da uputi poziv. Sve je do Muhameda Dzakmica, nije do Spahe.

A sto se tice malog, stvarno jeste talenat i jako mi se svidjelo ono sto sam vidio na snimcima. Dosta profilom lici na Bristrica iz proslih kvalifikacija U21 reprezentacije. Grize, radi, dosta je agresivan u pozitivnom smislu. Mislim da bi mu odlicno bilo kada bi jos malo izrastao i nabio mase, ali to sve zavisi od njegovog daljeg razvoja, sto fudbalskog, sto fizickog.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 jan 2025, 17:45

29 jan 2025, 17:44
NoDi80 je napisao/la:
28 jan 2025, 18:42
Tracy gdje nafatas i pratis te Francuze
Zivis tamo ili?
Da živim ovdje, i evo upravo sam pričao sa njegovim ocem. Ima svakakvih novosti, ali uskoro ću detaljno dok budem smio iznositi detalje. Uglavnom nije dobro po nas a nije francuska u pitanju, slična stvar je bila sa mladim košarkašima iz BiH 🙄
Dok mi pokušavamo stupiti u kontakt sa nekim, da se dijete pogleda pa ako ne vrijedi nek ide gdje god hoće barem su ga pogledali, drugi dolaze njegovom ocu i već nude velike stvari ali o tom potom, moja nada zadnja umire da će zaigrati za nas, jer ja ovo prije svega patriotski radim i pokušavam stupiti u kontakt sa Spahom ali lakše je doći do Trumpa imam osjećaj 😁
Razumijem ja i njih, jer sigurno svaki dan ljudi/menadžeri zovu i nude, zašto bi ja bio poseban ali opet se ne predajem pa valjda negdje upali, i ako sve bude uzalud ko ga yebe barem sam pokušao.

I ovdje sa foruma su se ljudi javili i pokušali pomoći ali ništa specijalno, sve ostalo na obećanjima. Belmina sam takođe kontaktirao, i on nije pokazao veliki interes, sad imamo nekog čovjeka sa Sergejove strane, i ako ni to ne prođe ostaje mi jos jedan kontakt koji ću pokušati, ali njega čuvam za kraj.

Uglavnom svaka napisana riječ sa moje strane ovdje je 100% istinita i provjerena, i svi koji me znaju sa foruma a ima ih par, znaju da sam obični kamiondžija i nikakav menadžer 😅 stim da ima desetine menadžera koji se javljaju, jedan menadžer sa FIFA licencom je najviše zagrijan ali otac za sada ne želi. Vidjet ćemo 👍
Znas li Kenana Sehica golmana Chambly U19 presau iz EA Guingamp
Kapa dole majstore, hvala na informacijama
Samo nastavi i nadam se da ces biti naš prvi skaut u Francuskoj :bih: :salut:

Cuo sam da Malica drze na beku dok malog Mustafica ne spreme za prvi tim
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 31 jan 2025, 21:25

Kenan Jusic (20) i Sanel Saljic (19) prikljucili se Austria Wien iz fijale Stripfing
Armin Midzic (18) za njega se ocekuje da bude standardan u prvom timu Laska
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 feb 2025, 15:36

Novi pogodak Dine Mehica (21) za Virtus Veronu
1:0 vode protiv Padove koja je lider bez poraza u Serie C grupe A
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 01 feb 2025, 16:59

Neko je vec pisao ovdje da ga je selektor prozivao pred ostatkom ekipe a zadnje 2 recenice su to potvrdile. Potpuno razumijem dijete koje je zrtva uhljeba i poltrona na selektorskim pozicijama.

Matej je kao kapiten U15 reprezentacije imao veoma zapažene nastupe, u U-17 BiH Matej ima jedan gol u dva meča, ali nema veliku minutažu iako je nedostižno najbolji strijelac U17 Premijer ligi BiH.

“Već sam igrao za U-15 reprezentaciju BiH gdje sam bio kapiten, dao sam 6 golova na 7 utakmica. Što se tiče U-17 bio sam na spisku selektora za kvalifikacioni turnir u Portugalu, gdje sam za onoliko minuta koliko sam imao dao gol. Naravno da sam očekivao više minuta iz razloga što sam najbolji strijelac lige i ulazni sam kadet gdje je moja ekipa prva na tabeli. Malo je specifično to da niko iz Borca nije bio starter u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, ali nije moje da komentarišem odluke selektora. Žao mi je jer smatram da je moj doprinos mogao biti mnogo veći da sam dobio više minuta. Ali šta je, tu je, moje je da nastavim da radim i da se dokazujem na terenu. Naravno da bih volio ponovo zaigrati za reprezentaciju BiH, ali to je do selektora, da li će me pozvati ili ne” – iskren je bio mladi igrač.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 feb 2025, 22:05

90 minuta za Seana Dulica (20) stoper
Victoria Koln - Munchen 1:2
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 feb 2025, 14:49

Beganovic (20) zabio protiv Rukh Lviva
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 03 feb 2025, 15:57

Ajdin Muminović ponovo strijelac, u pobjedi svoje ekipe od 2:1, Ajdin je postigao pogodak za 2:1 za FC Annecy u18.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 feb 2025, 17:57

Sveti je napisao/la:
29 jan 2025, 19:08
Brigadna picajzla nastavlja sa svojom ulogom forumskog klauna
Udaraju mu na ego ipak samo on moze otkriti talenta...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 05 feb 2025, 19:42

U21 BiH će u četvrtak (6. februar) saznati protivnike u kvalifikacijama za EURO 2027 koje se igra u Srbiji i Albaniji.

Prvi šešir: Španija, Engleska, Portugal, Nizozemska, Njemačka, Francuska, Ukrajina, Italija, Danska

Drugi šešir: Rumunija, Švicarska, Hrvatska, Češka, Poljska, Norveška, Belgija, Gruzija, Republika Irska

Treći šešir: Slovenija, Finska, Švedska, Austrija, Slovačka, Grčka, Island, Mađarska, Bugarska

Četvrti šešir: Škotska, Wales, Izrael, Sjeverna Makedonija, Turska, Kosovo, Sjeverna Irska, Farski Otoci, Moldavija

Peti šešir Bjelorusija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Kipar, Latvija, Litvanija, Kazahstan, Azerbejdžan, Luksemburg

Šesti šešir: Estonija, Malta, Armenija, Andora, Gibraltar, San Marino

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 06 feb 2025, 09:40

Grupa G: Nizozemska, Norveška, Slovenija, Izrael, Bosna i Hercegovina

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 06 feb 2025, 09:46

Ovi potovi su dokaz kvaliteta domacih snaga bh. fudbala.

TOP 10 najgorih ekipa Evrope, ukoliko izuzmemo mikro drzave Andoru, Gibraltar i San Marino.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 06 feb 2025, 09:46

BigZlatan je napisao/la:
06 feb 2025, 09:40
Grupa G: Nizozemska, Norveška, Slovenija, Izrael, Bosna i Hercegovina
Ako u ovoj grupi ne možemo biti prvi, onda ne trebamo ni igrati fudbal
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 06 feb 2025, 09:48

**** te... Bit cemo zadnji😂 :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 feb 2025, 10:22

Bit ce svakako menadzerskih poziva. Laganini zadnje mjesto sa mozda 3 boda na kontu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 feb 2025, 12:17

Može se biti drugi u ovoj grupi pod vodstvom Marinovica on zna na rezultat, naravno ukoliko neki igraci iz u21 bez potrebe ne budu pozivani za A tim gdje ne bi imali neku značajniju ulogu svakako.

I ako se uspije dogovorit prelazak jos 2 ili 3 igraca koji igraju trenutno za druge države onda bi to bila sasvim respektabilna ekipa.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 06 feb 2025, 13:21

Wanderson je napisao/la:
06 feb 2025, 09:46
Ovi potovi su dokaz kvaliteta domacih snaga bh. fudbala.

TOP 10 najgorih ekipa Evrope, ukoliko izuzmemo mikro drzave Andoru, Gibraltar i San Marino.
Malic, Celik, Bajraktarevic, Bazdar, Alajbegovic, svi on mogu igrat za u21. Samim tim bi bili 10 puta jaci. Od navedeni ce jedino Alajbegovic igrat za u21, ostali ce najvjerovatnije biti sa A-repkom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Skojevska i 9 gostiju.