Znas li Kenana Sehica golmana Chambly U19 presau iz EA GuingampTracy3McGrady je napisao/la: ↑29 jan 2025, 17:44Da živim ovdje, i evo upravo sam pričao sa njegovim ocem. Ima svakakvih novosti, ali uskoro ću detaljno dok budem smio iznositi detalje. Uglavnom nije dobro po nas a nije francuska u pitanju, slična stvar je bila sa mladim košarkašima iz BiH
Dok mi pokušavamo stupiti u kontakt sa nekim, da se dijete pogleda pa ako ne vrijedi nek ide gdje god hoće barem su ga pogledali, drugi dolaze njegovom ocu i već nude velike stvari ali o tom potom, moja nada zadnja umire da će zaigrati za nas, jer ja ovo prije svega patriotski radim i pokušavam stupiti u kontakt sa Spahom ali lakše je doći do Trumpa imam osjećaj
Razumijem ja i njih, jer sigurno svaki dan ljudi/menadžeri zovu i nude, zašto bi ja bio poseban ali opet se ne predajem pa valjda negdje upali, i ako sve bude uzalud ko ga yebe barem sam pokušao.
I ovdje sa foruma su se ljudi javili i pokušali pomoći ali ništa specijalno, sve ostalo na obećanjima. Belmina sam takođe kontaktirao, i on nije pokazao veliki interes, sad imamo nekog čovjeka sa Sergejove strane, i ako ni to ne prođe ostaje mi jos jedan kontakt koji ću pokušati, ali njega čuvam za kraj.
Uglavnom svaka napisana riječ sa moje strane ovdje je 100% istinita i provjerena, i svi koji me znaju sa foruma a ima ih par, znaju da sam obični kamiondžija i nikakav menadžerstim da ima desetine menadžera koji se javljaju, jedan menadžer sa FIFA licencom je najviše zagrijan ali otac za sada ne želi. Vidjet ćemo
![]()
Kapa dole majstore, hvala na informacijama
Samo nastavi i nadam se da ces biti naš prvi skaut u Francuskoj
Cuo sam da Malica drze na beku dok malog Mustafica ne spreme za prvi tim