FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igramo bez vara citavu polusezonu ljudi.
- luckystrike
- Kontakt:
pa što su onda određivali VAR i AVAR sudije?
usput, mogu li Konjičani iznenaditi?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mogu ako ne izadjuluckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:32pa što su onda određivali VAR i AVAR sudije?
-
- Kontakt:
Nama je var nanio vise stete nego sudije u polju .Sufleri iz var sobe su nam uzeli 5-6 bodova . Da li i jedan novajlija ima pravo igrati u nedjelju ??
- JavierBosnia
- Kontakt:
Planirano je bilo da na šest od osam utakmica bude prisutan VAR sistem.
Jasno, zbog nedostatka uslova, VAR sistem nije bilo moguće postaviti na stadione u Mostaru gdje Kruševo dočekuje Zvijezdu iz Gradačca, te u Vojkovićima gdje Famos čeka Posušja
Savez je delegirao VAR i AVAR sudije za preostalih šest utakmica, ali VAR sistema ni na njima neće biti, a to je potvrđeno i u direktnom prenosu TV Arena Sport.
Sudije su danas došle u Konjic, no tamo ih je sačekalo neugodno iznenađenje kada im je rečeno da VAR-a nema, tako da su oni mogli samo ostati i sa tribina posmatrati utakmicu.
I sam komentator u prenosu TV Arena Sport je istakako kako VAR sudija u osmini finala Kupa BiH nema, iako su oni uredno delegirani od strane N/FS BiH.
Ko je kriv za ovaj propust i nesporazum, nadamo se, saznaćemo uskoro.
Jasno, zbog nedostatka uslova, VAR sistem nije bilo moguće postaviti na stadione u Mostaru gdje Kruševo dočekuje Zvijezdu iz Gradačca, te u Vojkovićima gdje Famos čeka Posušja
Savez je delegirao VAR i AVAR sudije za preostalih šest utakmica, ali VAR sistema ni na njima neće biti, a to je potvrđeno i u direktnom prenosu TV Arena Sport.
Sudije su danas došle u Konjic, no tamo ih je sačekalo neugodno iznenađenje kada im je rečeno da VAR-a nema, tako da su oni mogli samo ostati i sa tribina posmatrati utakmicu.
I sam komentator u prenosu TV Arena Sport je istakako kako VAR sudija u osmini finala Kupa BiH nema, iako su oni uredno delegirani od strane N/FS BiH.
Ko je kriv za ovaj propust i nesporazum, nadamo se, saznaćemo uskoro.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Delegirali sudije za VAR u osmini finala a "po pravilima" tek od 1/4 finala važi VAR?
Pa u kakvom mi cirkusu igramo i nadamo se tituli - to nema u Ruandi.
Pa u kakvom mi cirkusu igramo i nadamo se tituli - to nema u Ruandi.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Na čemu zasnivate te tvrdnje da je rok odrađen loše?
Evo po pozicijama:
Rogić je igrama u zadnje vrijeme zaslužio jedinicu, Rockov kao drugi golman je sasvim solidna opcija.
U odbrani su otišli užasni Ðuričković i neiskusni Čelik, došli su Gojković, Paskalov i Ðurić. Tu si jači
Vezni red je povratkom Krdžalića dobio još jednog kvalitetnog igrača, a otišao je Anđušić koji svakako ne bi imao mjesto tu.
Na desnom beku ostaje Beganović uz Unušića i Hamzića koji je na pripremama na toj poziciji odigrao sasvim solidno, na lijevom beku nema više katasrofe Durakovića, ostaje Kuprešak, Kyeremeh i Jović koji će sigurno više igrati na prirodnoj poziciji.
U napadu je otišao Renan koji se ne uklapa nikako u sistem koji igramo, ostaje Turkeš a došli su Gordeziani i Botić, tako da sad imaš 3 napadača različitog kalibra koje možeš rotirati u zavisnoati od protivnika.
Znači kad smo u fullu trebali bi izgledati ovako:
Rogić
Jović-Soldo-Gojković-Paskalev-Beganović
Bubanja-Krdžalić
Lulić
Guliashvili-Botić/Turkeš
Na klupi Rockov, Kuprešak, Unušić, Ðurić, Hamzić, Ðorđević, Pavičić, Mustafić, Mehmedović, Kyeremeh, Gordeziani
Ne kontam po čemu loše? Je l po tome što ste balavili na Prevljaka i Koljića, za koje se u startu znalo da su teško ostvarivi? Izgleda da ste zaboravili na Penarandu, Sušića i slične, Ðorđević se nametnuo ispred Pavičića koji je puno veće ime. Ko vam garantuje da će Gojković biti dobar, a ovaj Butić loš? Možda bude obrnuto.
I nemojte one priče kasno su došli, pregovaralo se sa boljim igračima i kad oni nisu došli posegnulo se za Butićem, da su znali da neće biti ništa od Prevljaka, Koljića i Perice doveli bi ih i ranije. Svakako nas iole dobri igrači zavlače do samog kraja ne bi li im ispalo nešto bolje, kao što je bio slučaj sa Vukotićem.
Evo po pozicijama:
Rogić je igrama u zadnje vrijeme zaslužio jedinicu, Rockov kao drugi golman je sasvim solidna opcija.
U odbrani su otišli užasni Ðuričković i neiskusni Čelik, došli su Gojković, Paskalov i Ðurić. Tu si jači
Vezni red je povratkom Krdžalića dobio još jednog kvalitetnog igrača, a otišao je Anđušić koji svakako ne bi imao mjesto tu.
Na desnom beku ostaje Beganović uz Unušića i Hamzića koji je na pripremama na toj poziciji odigrao sasvim solidno, na lijevom beku nema više katasrofe Durakovića, ostaje Kuprešak, Kyeremeh i Jović koji će sigurno više igrati na prirodnoj poziciji.
U napadu je otišao Renan koji se ne uklapa nikako u sistem koji igramo, ostaje Turkeš a došli su Gordeziani i Botić, tako da sad imaš 3 napadača različitog kalibra koje možeš rotirati u zavisnoati od protivnika.
Znači kad smo u fullu trebali bi izgledati ovako:
Rogić
Jović-Soldo-Gojković-Paskalev-Beganović
Bubanja-Krdžalić
Lulić
Guliashvili-Botić/Turkeš
Na klupi Rockov, Kuprešak, Unušić, Ðurić, Hamzić, Ðorđević, Pavičić, Mustafić, Mehmedović, Kyeremeh, Gordeziani
Ne kontam po čemu loše? Je l po tome što ste balavili na Prevljaka i Koljića, za koje se u startu znalo da su teško ostvarivi? Izgleda da ste zaboravili na Penarandu, Sušića i slične, Ðorđević se nametnuo ispred Pavičića koji je puno veće ime. Ko vam garantuje da će Gojković biti dobar, a ovaj Butić loš? Možda bude obrnuto.
I nemojte one priče kasno su došli, pregovaralo se sa boljim igračima i kad oni nisu došli posegnulo se za Butićem, da su znali da neće biti ništa od Prevljaka, Koljića i Perice doveli bi ih i ranije. Svakako nas iole dobri igrači zavlače do samog kraja ne bi li im ispalo nešto bolje, kao što je bio slučaj sa Vukotićem.
Standardno nase, treba ti 5 papira za registraciju. Za svaki po danluckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:27Ne znam za Velež, al' neki dan J. Felix dođe u Milan ujutro, navečer igrao. Kakav je to kod nas sistem 5 dana treba da se potvrdi registracija prije pasoš možeš izvaditi.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:22A postoji li kakva mogucnost da se to ubrza do Sloge , znam da je Velez kad je doveo onog stopera fazon potpisao ga dan prije tekme i mogao je igrati?

tesko, slabi su strasnoluckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:32pa što su onda određivali VAR i AVAR sudije?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- luckystrike
- Kontakt:
jesi li gledao utakmicu? kako je igrao zrinjski? rezultatski gledano ne djeluje da su ih pretjerano nadigrali.plisek je napisao/la: ↑07 feb 2025, 14:18tesko, slabi su strasnoluckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:32pa što su onda određivali VAR i AVAR sudije?
Gledao sam ja, nista specijalno. Zrinjski odigrao koliko mu treba, da nisu dali gol na startu dali bi nekad poslije i to je to,a da se igralo do sutra Igman ne bi zabio gol.luckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 14:57jesi li gledao utakmicu? kako je igrao zrinjski? rezultatski gledano ne djeluje da su ih pretjerano nadigrali.plisek je napisao/la: ↑07 feb 2025, 14:18tesko, slabi su strasnoluckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:32pa što su onda određivali VAR i AVAR sudije?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Slicno na kao na kosevu . Kontrola zrinjskog zabili i onda lagano sacuvali to do kraja . Kad gledas nista specijalno al rutinski.luckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 14:57jesi li gledao utakmicu? kako je igrao zrinjski? rezultatski gledano ne djeluje da su ih pretjerano nadigrali.plisek je napisao/la: ↑07 feb 2025, 14:18tesko, slabi su strasnoluckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:32pa što su onda određivali VAR i AVAR sudije?
gledao sam citavu tekmu, zrinjski igrao koliko im treba, onako pomalo bezidejno. Igman loos. Zrinjski doveo ozbiljnog igraca, nekakav Pranjic, lijevo krilo, probio je 15 puta i zabio za pobjedu. Nardin los. Ne mogu sad tacno reci jesu li bolji ili gori od jeseni, tekma je bila nikakvabordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:00Slicno na kao na kosevu . Kontrola zrinjskog zabili i onda lagano sacuvali to do kraja . Kad gledas nista specijalno al rutinski.luckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 14:57jesi li gledao utakmicu? kako je igrao zrinjski? rezultatski gledano ne djeluje da su ih pretjerano nadigrali.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Odgodjena sa borcem
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Oh ne, kakvo iznenadjenje
Po meni ova odgoda protiv Borca ide vise nama u korist. Da se malo uigramo i oporavimo od ozlijeda.
You are someone else I am still right here
I ja sam mišljenja da je u ovoj trenutnoj situaciji odgoda bolja opcija.
Kad bi se do derbija vratili Đorđević i Beganović to bi bilo elham.
Kad bi se do derbija vratili Đorđević i Beganović to bi bilo elham.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 07 feb 2025, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo je svakako samo pitanje dana.