Bah nije njihov igrac, prije ce uigravati/forsirati našeg Celikamosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:05Kao sto sam najavio dok su drugi govorili posudba. Umjesto ovog Gradita ce uskociti uskoro u prvih 11 Bah a Celik ce biti prva rezerva.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nema to veze,posude igraca sa uslovom da igra.Pitaristok je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:57Bah nije njihov igrac, prije ce uigravati/forsirati našeg Celikamosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:05Kao sto sam najavio dok su drugi govorili posudba. Umjesto ovog Gradita ce uskociti uskoro u prvih 11 Bah a Celik ce biti prva rezerva.
-
- Kontakt:
Bravo Ivane!
I drugi isjecak jako dobar.Igrac koji nikada jednu losu rijec nije rekao za Sarajevo i BiH a znamo u kakvom okruzenju je odrastao i cemu se djeca uce od malena
Uz to svima poznata izjava
"Ne, nije u pitanju uopšte to. Više sam ponudu odbio zbog poštovanja. I prije su igrači pravili takve transfere, pa su prolazili živi i zdravi. Ni u jednom trenutku se nisam bojao nečega, već isključivo imam prijatelje koji mnogo vole Sarajevo i iz poštovanja prema njima nisam želio napraviti takav potez. Sebi sam obećao da ih neću razočarati", dodao je Sesar.
Primjer za mnoge Radovce,Zeke Turkovice,Hadzibegice i ostale smradove koje treba izbrisati iz svake klupske arhive
Obavezno pozvati nekada covjeka da bude gost na utakmici ako vec nisu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Primi ga lens.
Nije celik jos spreman za ovaj nivo. Tanak je on u duelima, pogotovo u zracnim. Ali siguran sam da ce on to popraviti. Znaju ovi sta rade.
PS var ponistio gol. Da hoce povesti 2-3 razlike pa da ga uvede desetak minuta nek se kali.
Nije celik jos spreman za ovaj nivo. Tanak je on u duelima, pogotovo u zracnim. Ali siguran sam da ce on to popraviti. Znaju ovi sta rade.
PS var ponistio gol. Da hoce povesti 2-3 razlike pa da ga uvede desetak minuta nek se kali.
Sesar je odbio Želju, jer je igrao kod nas, da sam na mjestu Radovca, bilo bi me sramota do kraja života. I malo je pretjerano da Sesara stavljas ispred Hadzibegica, unatoc nekim lošim potezima, Hadžija je sigurno među 10 najvecih legendi u historiji Sarajeva. Mislim da je jedini od ovih starijih generacija, koji svaki put po dolasku u Sarajevo iz Pariza, obavezno svrati u klub i fan shop. Izjavio je svojevremeno, da želi da ga sahrane u našem dresu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 feb 2025, 17:06Bravo Ivane!
I drugi isjecak jako dobar.Igrac koji nikada jednu losu rijec nije rekao za Sarajevo i BiH a znamo u kakvom okruzenju je odrastao i cemu se djeca uce od malena
"Ne, nije u pitanju uopšte to. Više sam ponudu odbio zbog poštovanja. I prije su igrači pravili takve transfere, pa su prolazili živi i zdravi. Ni u jednom trenutku se nisam bojao nečega, već isključivo imam prijatelje koji mnogo vole Sarajevo i iz poštovanja prema njima nisam želio napraviti takav potez. Sebi sam obećao da ih neću razočarati", dodao je Sesar.
Primjer za mnoge Radovce,Zeke Turkovice,Hadzibegice i ostale smradove koje treba izbrisati iz svake klupske arhive
Gledam ovaj Nidalov Lens, ja odavno nisam vidio goru skupinu stopera na jednom mjestu. Svaki napad je sansa za go, suplji su na sve strane. Ovdje Nidal moze hladno biti prvotimac ako ga uporedim sa ovim ostalim rupama.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
I ja ne mogu da vjerujem sta gledam.
Kako je moguce da se ovi bore za nesto?
-
- Kontakt:
Dva glavna stopera otisli za preko 70 mil
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dali nam ljudi 5 miliona, a ti navijas da im uvale jos 2-3 komada

Mislio sam da lens ovima uvali 2-3 ali su skroz losi.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:41Dali nam ljudi 5 miliona, a ti navijas da im uvale jos 2-3 komada![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Celik ce dobiti sansu kad budu mislili da treba, ja ih postujem i da mu minutu ne daju, dovoljno je sto su ga doveli i hvala im.
Francuzi su jako spremni fizicki zbog velikog broja afrikanaca i celik, iako je ogroman za svoje godine, nije jos na tom nivou, sto ne znaci da za koji mjesec nece biti. Nadam se da ce vrlo uskoro dobiti priliku da pokaze sta zna, pogotovo ako krenu losi rezultati. Nije lose ni potajno nadati se losim rezultatima.
Francuzi su jako spremni fizicki zbog velikog broja afrikanaca i celik, iako je ogroman za svoje godine, nije jos na tom nivou, sto ne znaci da za koji mjesec nece biti. Nadam se da ce vrlo uskoro dobiti priliku da pokaze sta zna, pogotovo ako krenu losi rezultati. Nije lose ni potajno nadati se losim rezultatima.
-
- Kontakt:
Ma jok, doso iz city na 6mjeseci u sklopu kupovine onog uzbekistanca, doveli ga samo da imaju dovoljan broj stopera.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 17:04Nema to veze,posude igraca sa uslovom da igra.Pitaristok je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:57Bah nije njihov igrac, prije ce uigravati/forsirati našeg Celikamosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 16:05
Kao sto sam najavio dok su drugi govorili posudba. Umjesto ovog Gradita ce uskociti uskoro u prvih 11 Bah a Celik ce biti prva rezerva.
Širite ovo onima koji se nisu učlanili, a doći će sutra. Nemoj da bude nismo znali, nemam vremena do grada, itd.

- luckystrike
- Kontakt:
Na utakmici Igmana i zrinjskog nije bilo Vara, ali je izgleda bio danas na utakmici sb i Goska, ako je vjerovati pisanju portala.
Pretpostavljam da je moguce da ce i sutra biti Var na Koševu.
Bio je VAR, poništen gol Goska.luckystrike je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:37Na utakmici Igmana i zrinjskog nije bilo Vara, ali je izgleda bio danas na utakmici sb i Goska, ako je vjerovati pisanju portala.
-
- Kontakt:
Kakav cirkus ovo je za HaagaMorpheus je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:07Bio je VAR, poništen gol Goska.luckystrike je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:37Na utakmici Igmana i zrinjskog nije bilo Vara, ali je izgleda bio danas na utakmici sb i Goska, ako je vjerovati pisanju portala.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Veliki Ivan Sesar!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 feb 2025, 17:06Bravo Ivane!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ma Sarajevo je brend, ali džaba nam sve to ako ne osvajamo trofeje. Moramo poraditi na sportskom dijelu, mi moramo biti šampioni na 10 sezona makar 7 puta ako hoćemo da budemo izrazito dominantni.
bošnjanin
- luckystrike
- Kontakt:
Pravi cirkus, ali bolje je da bude Var da nam ne bude slučajno k'o Leicesteru jučer.pjankesarajevo je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:27Kakav cirkus ovo je za HaagaMorpheus je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:07Bio je VAR, poništen gol Goska.luckystrike je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:37Na utakmici Igmana i zrinjskog nije bilo Vara, ali je izgleda bio danas na utakmici sb i Goska, ako je vjerovati pisanju portala.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], mnon46, Pena, pjankesarajevo, plisek, Rajvosa4ever, Rule_hz i 73 gosta.