Jedino ako gnojna angina spada u prehladu, ali dobro. To je ono da mi vas komentarisemo, ali vas 5/10 sve zna sta se desava u klubu. Npr, osim standardnih ja ne znam da je ovdje neko komentarisao transfer celika i unazad neke igrace. Nego bolje spremajte jos parola za zemun za derbi mora se bar nesto dici, posto od silnih koreografija nemate nista drugo.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:38Dobro je da nije prehlada mjesec i po dana duga.Pablo11 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:36Jaber je zavrsio svoju karijeru, vrijedjao suigrace koji nisu muslimani. Imas dobre info istina je.jurisicduska je napisao/la: ↑10 feb 2025, 17:34Kone hoce li biti pojačanja u protokolu za Zrinjski ?
Mislim prevashodno na ove brazilce , Lagumdzija u kakvom je stanju i hoce li Al Jaber igrat. (Jedni kažu prehlada jedni kažu problemi u odnosima)
Ne pitam zbog vas nego zbog nas, lakše ćete do boda ako budu svi na raspolaganju.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dozvat cu ih ja uskoro, znam im bolnu tockuArgentina je napisao/la: ↑10 feb 2025, 21:59Da li je moguce da admin i ostali koji treba da uredjuju teme na forum se ponasaju da ignorisu i sve pustaju? Kakav nivo ametarizma i nerada, isto drzavna institucija i to nivo neke izmisljenje agencija/ministarstva.
Ja sam licno prijavio u zadnjih 4/5 dana sve postove u kojima se psuje drugim clanovima foruma i orgija sa nacionalno&faistickim izjavama. Hudnjaku samo sam prijavio 10tak postova. Cekamo admina, dolazi pjeske iz Sibira![]()

Pa dragi komsija ja sa tobom sve fino a ti meni prijavljujes postove. Pa dje to jos ima? Bas si me negativno iznenadio. Nadam se da si greskom napisao hudnjaku a mislio na nekog drugog forumasa.Argentina je napisao/la: ↑10 feb 2025, 21:59Da li je moguce da admin i ostali koji treba da uredjuju teme na forum se ponasaju da ignorisu i sve pustaju? Kakav nivo ametarizma i nerada, isto drzavna institucija i to nivo neke izmisljenje agencija/ministarstva.
Ja sam licno prijavio u zadnjih 4/5 dana sve postove u kojima se psuje drugim clanovima foruma i orgija sa nacionalno&faistickim izjavama. Hudnjaku samo sam prijavio 10tak postova. Cekamo admina, dolazi pjeske iz Sibira![]()
-
- Kontakt:
Da su kojim slucajem igrali protiv Varesa i pobijedili 6:0, a onaj novi Gruzijac 3 gola da je zabio, sad bi pisali da jos bolji od Gulija i da ce za 5 miliona se prodati

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Što nikad nisi poslao sliku članske (ili sliku karte sa neke utakmice Sarajeva) ako si pitar? Lažove.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sto ces ti bre ovde, ko ce da brani predsednika?19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 22:17Da su kojim slucajem igrali protiv Varesa i pobijedili 6:0, a onaj novi Gruzijac 3 gola da je zabio, sad bi pisali da jos bolji od Gulija i da ce za 5 miliona se prodati![]()
Evo za sutra i hajde sad na posao!

Kao što vi pišete za Madžida npr?19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 22:17Da su kojim slucajem igrali protiv Varesa i pobijedili 6:0, a onaj novi Gruzijac 3 gola da je zabio, sad bi pisali da jos bolji od Gulija i da ce za 5 miliona se prodati![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- FKSDoGroba
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 22:17Da su kojim slucajem igrali protiv Varesa i pobijedili 6:0, a onaj novi Gruzijac 3 gola da je zabio, sad bi pisali da jos bolji od Gulija i da ce za 5 miliona se prodati![]()
Musavi su ostali uskraceni za slavlje.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 16:16Ovcina, Mekic, Veselinovic, Kvesic - idemo momci, imate ih, vasi su

- Riquelme1921
- Kontakt:
Čitaju oni forum svakodnevno, samo im odgovara držati bolesnike koji će svaki dan spominjati četnike, psihologa itd. kako bi dobili postove...bolesnici.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 21:10Da odmah unaprijed pozdravim i admine koji ce za mjesec dana nakon prvih nasih objava, provokacija i "svadja" podijelit 20 banova normalnim likovima koji vole zajebanciju, a ostavit ce debileHudnjak je napisao/la: ↑10 feb 2025, 21:03Imao sam nekih obaveza pa sam bio zaboravio na forum i eto pretvorise ga u najvece smece.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 20:59
Cekamo derbi, pa da vratimo ovaj forum na stare staze slave. Ovo sto se desava zadnjih par mjeseci je dovelo ovaj forum do statusa najveceg smeca na internetu
Grupa iznad svakog pojedinca.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ako cekas admina opsuj banjaluku i eto ih dvojiceArgentina je napisao/la: ↑10 feb 2025, 21:59Da li je moguce da admin i ostali koji treba da uredjuju teme na forum se ponasaju da ignorisu i sve pustaju? Kakav nivo ametarizma i nerada, isto drzavna institucija i to nivo neke izmisljenje agencija/ministarstva.
-
- Kontakt:
Respektujem zrinjski ali u nedjelju me samo tri boda zanimaju !
Crni Cerak 🐦⬛
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jedva cekam pocetak. Moji dragi pitari po komentarima vec u grupama europa lige s pola gasa, a u ligi ih nitko ne moze nadigrat 

-
- Kontakt:
Sta ces jbga kad si ogranicen pa ti je komentar pojedinca,forumasa nekakvo mjerilo,citaj malo predhodne komentare. Sto se lige tice svakako nas niko nije nadigrao i to su cinjenice.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 23:59Jedva cekam pocetak. Moji dragi pitari po komentarima vec u grupama europa lige s pola gasa, a u ligi ih nitko ne moze nadigrat![]()
Kako nije? Zrinjski na Kosevu?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 00:02Sta ces jbga kad si ogranicen pa ti je komentar pojedinca,forumasa nekakvo mjerilo,citaj malo predhodne komentare. Sto se lige tice svakako nas niko nije nadigrao i to su cinjenice.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 23:59Jedva cekam pocetak. Moji dragi pitari po komentarima vec u grupama europa lige s pola gasa, a u ligi ih nitko ne moze nadigrat![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne bih rekao ni da su se protiv Posusja proslavili. Rogic drugi najbolje ocjenjen igrac na toj utakmici.
Ali to cemo stavit u kategoriju: los dan
..jer ako ih i nadigra netko to se samo moze desit na los dan ili promasena taktika jedno poluvrijeme
..jer ako ih i nadigra netko to se samo moze desit na los dan ili promasena taktika jedno poluvrijeme
-
- Kontakt:
Tako je,zasluzeno su uzeli bodove bez pomoci sudije.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 00:13Ne bih rekao ni da su se protiv Posusja proslavili. Rogic drugi najbolje ocjenjen igrac na toj utakmici.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ili kada nam se ne sviraju cisti penali. Sta drugo moze biti?tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 00:13Ne bih rekao ni da su se protiv Posusja proslavili. Rogic drugi najbolje ocjenjen igrac na toj utakmici.
-
- Kontakt:
Samo za dusmane koji pisu da je Nodi pitar

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
respektiram optimizam, makar i neutemeljen.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Proximic, sarajevo19461987 i 17 gostiju.