FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mehmedović je na posljednjoj utakmici pokazao neke znake života. Mada bi meni Krdžalić bio prva opcija.
U odbrani se eventualno može kombinovati s Mujkićem i Đurićem a uskoro i eventualno s Kapetanovićem.
U odbrani se eventualno može kombinovati s Mujkićem i Đurićem a uskoro i eventualno s Kapetanovićem.
Ma nema od Mehmedovica ništa, jednu dobru pa 5 loših. Krdzalic je i mlađi i puno veći potencijal od njega.
-
- Kontakt:
Prva takmicarska i onakav izlet u prazno,
da je ostao na golu skoro pa sigurno ne bi ga ovaj zabio.
Doduse skinuo je cist gol kad je Renato pravo u noge odbio loptu na centarsut samo sto su krenuli s centra.
I sve bi to bilo i okej da nece biti slicnih situacija.
Nekako kao da ima potrebu ovaj Rogic na sebe skrenuti paznju nekim izmisljanjem bravura,ni Rockov nije nista bolji.
Iskreno se nadam da cemo konacno na ljeto dovesti klasu golmana.

Doduse skinuo je cist gol kad je Renato pravo u noge odbio loptu na centarsut samo sto su krenuli s centra.
I sve bi to bilo i okej da nece biti slicnih situacija.
Nekako kao da ima potrebu ovaj Rogic na sebe skrenuti paznju nekim izmisljanjem bravura,ni Rockov nije nista bolji.
Iskreno se nadam da cemo konacno na ljeto dovesti klasu golmana.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Kad Guliashvili ne bude igrao volio bih da pređemo u 3421
Rogić
Paskalev Gojković Soldo
Beganović Bubanja Pavičić Kuprešak
Lulić Krdžalić
X
Pogotovo kad se Đorđević vrati na teren zbog širine mislim da bi ova formacija bila odlična.
Rogić
Paskalev Gojković Soldo
Beganović Bubanja Pavičić Kuprešak
Lulić Krdžalić
X
Pogotovo kad se Đorđević vrati na teren zbog širine mislim da bi ova formacija bila odlična.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Centarfor bi po mom mišljenju tj vidjenom do sad ( sto se makar YTa tice ) trebao biti Butic jer izgleda da je sposoban drzat 2 igraca na ledjima sa Gulijem ce to dobro biti nadam se , a bez Gulija mozda ovaj Gordeziani ili kako vec .
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma gdje ga je bilo. Highlight utakmice 3 faula u napadu koje je napravio jer ne moze stici nikoga. Uzasno trom igrac.Nirton je napisao/la: ↑11 feb 2025, 15:37Inace je tako, ali evo protiv Sloge je odigrao jako dobro i bilo ga je bukvalno od Rogica do Erica.keli je napisao/la: ↑11 feb 2025, 15:19Nemoj samo Mehmedovica ja nisam vidio mladjeg igraca sa manje kuveta u trku od njegajurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 14:54
Pa bas zato Đorđević Bubanja Pavičić. Imaš dole ovu dvojicu Bubanja klasični zadnji vezni ovaj drugi Box to Box i imas Pavicica kao neku osmicu , dvije šestice i osmica. I onda nećeš imati tih problema.
Mislim ili lijevi bek ili lijevo stoper da će bit u21 je je suludo zrtvovati jednog veznog u korist u21 , naravno osim ako Krdzalic ne pokaže da je bolji od ostalih a to očekujem tek od slijedece godine da se on u potpunosti profilise, ipak je izasao iz teške povrede , treba malo vremena.
Najbezbolnije bi bilo golmana gurnuti u21, svakako smo tu tanki a ovaj golman u21 nije los, mislim nije nešto osjetno lošiji od ovih drugih koje imamo.
Ima dosta utakmica, nek rotira, jednom Đuric, jednom Mujkic, jednom Krdzalic, jednom Mehmedovic , može se solidno izrotirati
auu, evo Dinamo gubi 2:1 od Bjelovara (treca liga u Hr), kod nas bi otjerali sve od trenera do domara da se ovo desi...
Izgleda da nsimo gledali istu utakmicu

Po meni je Mehmedovic odigrao sasvim solidno i nimalo pasivno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Mehmedovic je najviše pretrčao protiv Sloge bilo ga je fkt svugdje. Uživo ko je gledao meč došao je do istog zaključka. Možda i nas najbolji igrač na tom meču. Ja ga ne gotivim pretjerano ali treba biti pošten.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ne bi ako bi pobijedili na kraju kao i Dinamo.
Inače ocaj Samid Akani prestrašan igrač , završit će u ligama 5 a igra u Bjelovaru nevjerovatno
Djuric ne trenira sa prvim timom
Ne ocekujte ove sezone njega kao u21 opciju
Ne ocekujte ove sezone njega kao u21 opciju
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Pa on igra na poziciji gdje treba šta i napraviti a ne samo trčati, šta je god pokušao prema naprijed propalo je.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:23Mehmedovic je najviše pretrčao protiv Sloge bilo ga je fkt svugdje. Uživo ko je gledao meč došao je do istog zaključka. Možda i nas najbolji igrač na tom meču. Ja ga ne gotivim pretjerano ali treba biti pošten.
-
- Kontakt:
To je već druga priča to se dobija kontinuitetom i samopouzdanjem. Je li ti fkt misliš da Mehmedovic ne zna lopte igrati, zna Jbga kao i svi koji su u kadru, nego imao je momak težak period, izasao iz njeg, mlad je, normalan je , nije neradnik. Ne kažem da je neki vanserijski talenat ali sigurno ima prostora da bude bolji i da nam da ruke.TarpiTarpi je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:31Pa on igra na poziciji gdje treba šta i napraviti a ne samo trčati, šta je god pokušao prema naprijed propalo je.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:23Mehmedovic je najviše pretrčao protiv Sloge bilo ga je fkt svugdje. Uživo ko je gledao meč došao je do istog zaključka. Možda i nas najbolji igrač na tom meču. Ja ga ne gotivim pretjerano ali treba biti pošten.
Dobro je imamo dosta mladih.
Ps. Ne znam što ne bi Đurić igrao za prvi tim pogotovo trenirao sa prvim timom. Mislim da je kup preskočio jer je bio u zapisniku u Zvijezdi09 protiv Zvijezde iz Gradačca. Mislim dobio je dečko broj 15 zadužio , ima ga u commetu , sve kako treba. Ne znam šta je plan ali sigurno je opcija dobra za u21 i ne bi se tolike pare davale da se zaganja. Samo mi reci Maroon99 odakle ta info da ne trenira (mislim ne kažem da nije tacna samo nema logike)
Moze li iko provjeriti jesu li Paskalev, Butic i Gordeziani registrovani?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Od 14.2 imaju pravo nastupa kako ja znam
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
visok momak, mlad, za sad se jako dobro pokazao u Bjelovaru, mada je to opet treci rang takmicenja... mislim da su lige petice van dometa, ali Drugu NL je prekucao, to je sigurnojurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:25Ne bi ako bi pobijedili na kraju kao i Dinamo.
Inače ocaj Samid Akani prestrašan igrač , završit će u ligama 5 a igra u Bjelovaru nevjerovatno
Evo čitam, Ishak Belfodil, bivši napadač Intera i Werdera, potpisao za IMT. I kazu, ne moze se dobar igrac (barem za nase uslove), naci u zimskom prelaznom roku.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:25Ne bi ako bi pobijedili na kraju kao i Dinamo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, laznokrilo i 67 gostiju.