TarpiTarpi je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:31
jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:23
keli je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:16
Haman nismo
Mehmedovic je najviše pretrčao protiv Sloge bilo ga je fkt svugdje. Uživo ko je gledao meč došao je do istog zaključka. Možda i nas najbolji igrač na tom meču. Ja ga ne gotivim pretjerano ali treba biti pošten.
Pa on igra na poziciji gdje treba šta i napraviti a ne samo trčati, šta je god pokušao prema naprijed propalo je.
To je već druga priča to se dobija kontinuitetom i samopouzdanjem. Je li ti fkt misliš da Mehmedovic ne zna lopte igrati, zna Jbga kao i svi koji su u kadru, nego imao je momak težak period, izasao iz njeg, mlad je, normalan je , nije neradnik. Ne kažem da je neki vanserijski talenat ali sigurno ima prostora da bude bolji i da nam da ruke.
Dobro je imamo dosta mladih.
Ps. Ne znam što ne bi Đurić igrao za prvi tim pogotovo trenirao sa prvim timom. Mislim da je kup preskočio jer je bio u zapisniku u Zvijezdi09 protiv Zvijezde iz Gradačca. Mislim dobio je dečko broj 15 zadužio , ima ga u commetu , sve kako treba. Ne znam šta je plan ali sigurno je opcija dobra za u21 i ne bi se tolike pare davale da se zaganja. Samo mi reci Maroon99 odakle ta info da ne trenira (mislim ne kažem da nije tacna samo nema logike)