Kapitalac Belfodil u IMT a nama neki polovnjaci kmeeeee
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Allahom se kunem da sam znao da ce Spindl oataviti ovakav komentar ! 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nemoj se šta ljutiti ali ideš na listu gnjavatora. Prvi s naše teme.Lucas je napisao/la: ↑11 feb 2025, 17:16Evo čitam, Ishak Belfodil, bivši napadač Intera i Werdera, potpisao za IMT. I kazu, ne moze se dobar igrac (barem za nase uslove), naci u zimskom prelaznom roku.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:25Ne bi ako bi pobijedili na kraju kao i Dinamo.
Inače ocaj Samid Akani prestrašan igrač , završit će u ligama 5 a igra u Bjelovaru nevjerovatno

PS. Belfodil 33 godine, bez Kluba od Jula 2024. Stranac.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 11 feb 2025, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
to bi bilo top, taman da protiv kona ako nista na spisku budu
Slabo ste potpisaivali moju peticiju da se zabrani ovom komentarisanje poslije kupa...
@Pendulum Ne ljutim se, sto se mene tice, trebao si me ranije tu staviti, to me zanima ko lanjski snijeg. Kakav god je danas Belfodil, za Turkeša i Butica je Martin Palermo iz najboljih dana.
ma nece Belfodil imati 20% zalaganja na treningu koje ima jedan prosjecan junior, on je otisao u Bg da se provodi... nije ovo football manager pa da on sad reseta mreze za IMT
- napoleon72
- Kontakt:
Belfodil je kapitalac u rangu Benke. Ako ga u IMTu blindirsju u napadu u 4231 formaciji, prekucat ce ligu.Pendulum je napisao/la: ↑11 feb 2025, 17:19Nemoj se šta ljutiti ali ideš na listu gnjavatora. Prvi s naše teme.Lucas je napisao/la: ↑11 feb 2025, 17:16Evo čitam, Ishak Belfodil, bivši napadač Intera i Werdera, potpisao za IMT. I kazu, ne moze se dobar igrac (barem za nase uslove), naci u zimskom prelaznom roku.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:25
Ne bi ako bi pobijedili na kraju kao i Dinamo.
Inače ocaj Samid Akani prestrašan igrač , završit će u ligama 5 a igra u Bjelovaru nevjerovatno
PS. Belfodil 33 godine, bez Kluba od Jula 2024. Stranac.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
90 minuta da svaku igra obavezno.napoleon72 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 17:28Belfodil je kapitalac u rangu Benke. Ako ga u IMTu blindirsju u napadu u 4231 formaciji, prekucat ce ligu.
hazarder je napisao/la: ↑11 feb 2025, 17:3490 minuta da svaku igra obavezno.napoleon72 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 17:28Belfodil je kapitalac u rangu Benke. Ako ga u IMTu blindirsju u napadu u 4231 formaciji, prekucat ce ligu.
a kontinuitet je ipak najvazniji, jbg
Fakt0rDobra vijest za Sarajevo je da su posljednja pojačanja uspješno registrovana.
Zoran Zekić će već od prve naredne utakmice na raspolaganju imati Karla Butića, Vasiliosa Gordezianija i Martina Paskalova.
Vrijedi istaknuti da Gordeziani, gruzijski napadač, ima grčki pasoš pa ne popunjava kvotu stranaca, baš kao i Butić i Baskalov koji dolaze iz država članica Evropske unije.
Podsjetimo da klub u zapisniku može imati tri igrača strana državljanina, a stranim državljanima u smislu prava nastupa ne smatraju se igrači koji imaju državljanstvo bilo koje od država koje su se nalazile u sastavu bivše Jugoslavije, kao i igrači koji imaju državljanstvo neke od država članica EU.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
ima li Kyeremeh zvanicno srbijansko drzaljanstvo?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mehmedovicu malo fali da bude dobar. Vidi se kad povuce loptu da to ima smisla, al nekako se kasno oslobadja lopte, mora malo brze razmisljati.luckystrike je napisao/la: ↑11 feb 2025, 15:38Mehmedović je na posljednjoj utakmici pokazao neke znake života. Mada bi meni Krdžalić bio prva opcija.
U odbrani se eventualno može kombinovati s Mujkićem i Đurićem a uskoro i eventualno s Kapetanovićem.
Sto se tice u21, steta bi bilo da na sredini trosimo igraca, jer tu smo najjaci. Bolje nekog beka izmisliti, ili treceg stopera.
Bilo kako bilo, Vico ce morati puno znoja proliti, da zaustavi Zoranovu mašineriju.
Malo mu fali, trčimo kontru u prvom poluvremenu 3 na 3. On, Guli i Turkeš. Samo odjednom pobježe u korner, zabi glavu u zemlju i centrira je u kontra aut.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 feb 2025, 17:48Mehmedovicu malo fali da bude dobar. Vidi se kad povuce loptu da to ima smisla, al nekako se kasno oslobadja lopte, mora malo brze razmisljati.luckystrike je napisao/la: ↑11 feb 2025, 15:38Mehmedović je na posljednjoj utakmici pokazao neke znake života. Mada bi meni Krdžalić bio prva opcija.
U odbrani se eventualno može kombinovati s Mujkićem i Đurićem a uskoro i eventualno s Kapetanovićem.
Sto se tice u21, steta bi bilo da na sredini trosimo igraca, jer tu smo najjaci. Bolje nekog beka izmisliti, ili treceg stopera.
Bilo kako bilo, Vico ce morati puno znoja proliti, da zaustavi Zoranovu mašineriju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Koliko je uopste ba tačno da ne trenira s prvim timom ?
Mislim pričamo o nečemu na osnovu posta možda nije tačno možda je neko prenio drugačije, možda je donesen zaključak na osnovu tog sto sad nije bio u rosteru. Vidjet ćemo trenira li ili ne. Ja sam mišljenja da nema razloga da ne trenira.
Mislim pričamo o nečemu na osnovu posta možda nije tačno možda je neko prenio drugačije, možda je donesen zaključak na osnovu tog sto sad nije bio u rosteru. Vidjet ćemo trenira li ili ne. Ja sam mišljenja da nema razloga da ne trenira.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kraj mene jedan bio na istoku i samo prati Mehmedovica i cim momak stane kaze gledaj ga ne trci . I samo to citavu utakmicu komentarise Eldara .svakakvi budala 

Slazem se sa 95% tvojih postova ali gdje je on najbolji bio protiv Sloge. Uz Turkeša mozda i najtanji. Nikad ga nema gdje treba da bude.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:23Mehmedovic je najviše pretrčao protiv Sloge bilo ga je fkt svugdje. Uživo ko je gledao meč došao je do istog zaključka. Možda i nas najbolji igrač na tom meču. Ja ga ne gotivim pretjerano ali treba biti pošten.
Iz usta naseg igraca, odradio samo par treninga sa prvim timom. Ne kazem da je do kvaliteta mozda jednostavno treba vremena za prilagodbujurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:39To je već druga priča to se dobija kontinuitetom i samopouzdanjem. Je li ti fkt misliš da Mehmedovic ne zna lopte igrati, zna Jbga kao i svi koji su u kadru, nego imao je momak težak period, izasao iz njeg, mlad je, normalan je , nije neradnik. Ne kažem da je neki vanserijski talenat ali sigurno ima prostora da bude bolji i da nam da ruke.TarpiTarpi je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:31Pa on igra na poziciji gdje treba šta i napraviti a ne samo trčati, šta je god pokušao prema naprijed propalo je.jurisicduska je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:23
Mehmedovic je najviše pretrčao protiv Sloge bilo ga je fkt svugdje. Uživo ko je gledao meč došao je do istog zaključka. Možda i nas najbolji igrač na tom meču. Ja ga ne gotivim pretjerano ali treba biti pošten.
Dobro je imamo dosta mladih.
Ps. Ne znam što ne bi Đurić igrao za prvi tim pogotovo trenirao sa prvim timom. Mislim da je kup preskočio jer je bio u zapisniku u Zvijezdi09 protiv Zvijezde iz Gradačca. Mislim dobio je dečko broj 15 zadužio , ima ga u commetu , sve kako treba. Ne znam šta je plan ali sigurno je opcija dobra za u21 i ne bi se tolike pare davale da se zaganja. Samo mi reci Maroon99 odakle ta info da ne trenira (mislim ne kažem da nije tacna samo nema logike)
Ps. Info je bio prvi dan nakon povratka sa priprema
Do smrti odani!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Haksss, insimadop, JavierBosnia, rimljanin90, ristagrad, TETRAPAK, USB, Vanja8 i 65 gostiju.