let3 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:10Prestani glumiti duskinog forumskog advokata, ne pristaje ti. Ispadas neotesani klaun.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:05Znači priznaješ da si ispao glupan u vezi njega, to je lijepo.![]()
Ne kitim se ja njegovim perjem, nego tebi skrećem pažnju na to kakav si glupan ispao.Nisam osudio i neću, boli me **** ko šta piše. Uostalom i tvoji svako malo spominju psihologa, a ne smeta im što vrh grupe kluba za koji navijaš sjedi i pjeva interesantne pjesmice s onima koji su klicali Sratku samo mjesec dana ranije. Laku noć glupane.
![]()
Ali posto si ocito ometen u razvoju i ne kontas jednostavnao pitanje, da ti pojednostavim - zasto ti nikad nisi osudio vrijeđanje komsija, vec si se majmunisao po obicaju i kreveljio ?
I opet ti s glavne teme, a to je da si ispao neviđen glupan. Ne glumim ja ničijeg advokata, samo sam ti replicirao na glupost koju si izvalio i sad kad si i sam shvatio kakav si glupan pokušavaš skrenuti s teme i postavljaš isto pitanje meni iako si dobio jasan i jednostavan odgovor prvi put, glupane jedan.

Tata ti se majmuniše, glupane jedan.