Ko je rekao da je osuda? Pitam je li kreveljenje, kako si i sam rekao moronu.let3 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 01:16Ovo genealiziranje tipa "i vi isti pisete" ti smatras nekom osudom, jelNoProfit je napisao/la: ↑13 feb 2025, 01:08let3 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:10
Prestani glumiti duskinog forumskog advokata, ne pristaje ti. Ispadas neotesani klaun.
Ali posto si ocito ometen u razvoju i ne kontas jednostavnao pitanje, da ti pojednostavim - zasto ti nikad nisi osudio vrijeđanje komsija, vec si se majmunisao po obicaju i kreveljio ?Šta sad glupko? Jesam li se kreveljio?
I opet ti s glavne teme, a to je da si ispao neviđen glupan. Ne glumim ja ničijeg advokata, samo sam ti replicirao na glupost koju si izvalio i sad kad si i sam shvatio kakav si glupan pokušavaš skrenuti s teme i postavljaš isto pitanje meni iako si dobio jasan i jednostavan odgovor prvi put, glupane jedan.Ja te sada molim da mi nađeš jedan jedini post gdje ja nekoga nazivam četnikom ili se, kako kažeš, kreveljim na takve stvari.
Tata ti se majmuniše, glupane jedan.![]()
![]()
Pa ti bas debil![]()
Jesi li našao post u kojem se, po običaju, kreveljim i majmunišem glupko?
Čuj ja nekoga na forumu da osuđujem, kakva debilčina.