Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ponovo petljanac pokušava petljati i manipulisati a zna da mu to kod mene ne prolazi.
Dakle, da ponovimo, u svakoj ligi van liga petice - klub koji ulaže najviše, automatski je najdominantniji, Kluž, Salcburg, Zvezda, Ferencvaroš, Dinamo, Slovan, Seltik, Ludogorec, Zenit, itd.
Skoro svi su imali skromnije i manje budžete prije uspostavljanja dominacije, ali su pametnim radom došli na neuporedivo viši nivo.
Samo je jedan klub izuzetak, klub sa Kobilje Glave koji je uspio da napravi suprotno, da bude sve gori i gori i da se jedva plasira u Evropu.
Tužna i brutalna istina koja boli, i ne samo to, još su napravili minus od preko 50 miliona maraka, e za to se baš moraš potruditi.
Dakle, da ponovimo, u svakoj ligi van liga petice - klub koji ulaže najviše, automatski je najdominantniji, Kluž, Salcburg, Zvezda, Ferencvaroš, Dinamo, Slovan, Seltik, Ludogorec, Zenit, itd.
Skoro svi su imali skromnije i manje budžete prije uspostavljanja dominacije, ali su pametnim radom došli na neuporedivo viši nivo.
Samo je jedan klub izuzetak, klub sa Kobilje Glave koji je uspio da napravi suprotno, da bude sve gori i gori i da se jedva plasira u Evropu.
Tužna i brutalna istina koja boli, i ne samo to, još su napravili minus od preko 50 miliona maraka, e za to se baš moraš potruditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idemo dalje,
Ovdje se najbolje vidi porazno poslovanje i fijasko kluba sa Kobilje Glave. S tim da je Borac uložio više jer su im finansijski izvještaji komični, ali nije ni blizu 40 miliona kao gubitaš sa Kromolja koji je, ponavljam, umanjio iznos za plate u izvještaju za 2023. tako da ide na oko 42 miliona KM.
Za ovaj novac su dobili tri četvrta mjesta na tabeli i borbu za Evropu.

Kod: Označi sve
ZRINJSKI
2020 - 5 miliona KM
2021 - 4,7 miliona KM
2022 - 7,7 miliona KM
2023 - 13,6 miliona KM
31 milion KM
BORAC
2020 - 5,6 miliona KM
2021 - 6,7 miliona KM
2022 - 5,7 miliona KM
2023 - 8,3 miliona KM
26,3 miliona KM
FKS
2020 - 10,8 miliona KM
2021 - 9 miliona KM
2022 - 9,5 miliona KM
2023 - 11 miliona KM
40,3 miliona KM
FKŽ
2020 - 5 miliona KM
2021 - 5,5 miliona KM
2022 - 4,8 miliona KM
2023 - 7 miliona KM
22,3 miliona KM
Ovdje se najbolje vidi porazno poslovanje i fijasko kluba sa Kobilje Glave. S tim da je Borac uložio više jer su im finansijski izvještaji komični, ali nije ni blizu 40 miliona kao gubitaš sa Kromolja koji je, ponavljam, umanjio iznos za plate u izvještaju za 2023. tako da ide na oko 42 miliona KM.
Za ovaj novac su dobili tri četvrta mjesta na tabeli i borbu za Evropu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Blokiran mi je, al kad vidis da pise po 2-3 posta zaredom znas da ga je neko otreso. Pretpostavit cu da je duskica jer sam vidio dva poduza teksta. Mrzilo me da citam jutrom, prastaj duskice.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Svima blokiran a svi komentarišu.
Ono kad im uđeš u glavu da nemogu oka otvoriti.

Ono kad im uđeš u glavu da nemogu oka otvoriti.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pogledate samo kone i odma znate kako jedan klub nebi trebao da funkcionise. Nasim konama je nakon 15 godina nicega uspjeh otici u evropu,normalna pojava borba za opstanak,dok se drugi ravnaju sa sampionom i gledaju kako da ga stignu,nase kone gledaju jesul ispred Sarajeva,titule i trofeji nisu bitni,ljudi su izgubili dodir sa realnoscu. Mirvic bolna tacka,pokusavali su na razne nacine da zgade lika,pokusavaju i danas al im.dzaba sve,znaju oni odlicno zasto ga mrze i kakve su nam mogucnosti sa Mirvicem pa udaraju na sve nacine,kako rekose bolje i Zrinjski nego cigani. Virtualni vidim aktivan jutros ,ljepota pa je na bloku,vjerovatno mu pjena na usta izlazi od nervoze,mora da ga je neko dobro isamarao.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
To je kad imas medije da lazni mit o tebi stvaraju pa budu ovakvi lapsusi o ''sigurno najbrojnije''...
....sve drugo će proći!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nista pametno odma da ti kazem, ne benda ga niko niti jedan posto osim lgbtq kontrasa. Cak i 90ka ga ne j. vise.
....sve drugo će proći!
Evo znate sta je lijepo. Mi i kad smo na dnu i kad smo najgori nas samo komsinice spominju. Mi mozemo biti 6 da se ni zasta ne borimo da smo sredina tabele ali komsinice samo o zelji i o zelji . Iskreno pogledajte nekad svoj klub. Vi govorite o sudjenju o ovome o onome. Realno ova vasa ekipa nije sposobna da napadne za titulu . Pogledajte te sampionsku ekipu sarajeva iz 2018/2019 i ovu sad ekipu to je nebo i zemlja. Vi da ste imali kakvo ste htjeli sudjenje opet ne bi bili prvi jer nemate kvalitet u ekipi . Evo moj zeljo zadnji godina odkad je vico postao predsjednik najofirnije se namjestalo protiv njega od olimpika i matea muse , antoni bandic , luka bilbija koji standardno zakida protiv borca pogotovu ono 1-2 na grbavici kad je mulalic uletio na teren poslije utakmice da se svadja , ili gigovic koji u 12 utakmica je sudio zeljeznicaru samo je zeljo 3 puta pobjedio , onda je bilo slucajeva kao njegomirovic koji neke utakmice nije znao ni nastimati kako treba pa je bio prosle godine u banja luci dogadaj gdje je trebao biti faul nad mufticem u petercu a on je priznao gol za borac u zadnjoj minuti i umjesto 2-2 bilo je 3-2 za borac. Ali mi ovih sezona nismo se ni borili za nesto posebno a i igraci koji su igrali bio im je vrhunac karijere zeljeznicar igraci kao sto su : resic, subasic , miletic , drljo , gasal , beća , allyson , vego , itd.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Sahranio ga duškica a on se, hudnik, koprca. Čeka onog kontraša da ga citira i podrži.

Čudi me da kontraša nema, inače se pojavi u roku od par minuta.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 17 feb 2025, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sad će da forcaju jedan drugog.
Nikad ne zakažu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zna li se sta kako je Krpic, nadam se da nije nista ozbiljno, brz oporavak mu zelim ? 

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Medije?OldTownDistrict je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:22To je kad imas medije da lazni mit o tebi stvaraju pa budu ovakvi lapsusi o ''sigurno najbrojnije''...
Ovo je trenutna max brojka koja je dopustena 5%. Ona je popunjena bez otvorenih prijava, koje su otkazane zbog ogranicenosti kapaciteta.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Normalno da imamo kvalitet,nek nam svirne 3 meca kad zapne tj neka sudi kao Borcu pa ces da vidis. Nemamo kvalitet jer pogledas sudjenje Sarajevu i ovim vodecim sve ce ti se kazati.Pact1921 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:24Evo znate sta je lijepo. Mi i kad smo na dnu i kad smo najgori nas samo komsinice spominju. Mi mozemo biti 6 da se ni zasta ne borimo da smo sredina tabele ali komsinice samo o zelji i o zelji . Iskreno pogledajte nekad svoj klub. Vi govorite o sudjenju o ovome o onome. Realno ova vasa ekipa nije sposobna da napadne za titulu . Pogledajte te sampionsku ekipu sarajeva iz 2018/2019 i ovu sad ekipu to je nebo i zemlja. Vi da ste imali kakvo ste htjeli sudjenje opet ne bi bili prvi jer nemate kvalitet u ekipi . Evo moj zeljo zadnji godina odkad je vico postao predsjednik najofirnije se namjestalo protiv njega od olimpika i matea muse , antoni bandic , luka bilbija koji standardno zakida protiv borca pogotovu ono 1-2 na grbavici kad je mulalic uletio na teren poslije utakmice da se svadja , ili gigovic koji u 12 utakmica je sudio zeljeznicaru samo je zeljo 3 puta pobjedio , onda je bilo slucajeva kao njegomirovic koji neke utakmice nije znao ni nastimati kako treba pa je bio prosle godine u banja luci dogadaj gdje je trebao biti faul nad mufticem u petercu a on je priznao gol za borac u zadnjoj minuti i umjesto 2-2 bilo je 3-2 za borac. Ali mi ovih sezona nismo se ni borili za nesto posebno a i igraci koji su igrali bio im je vrhunac karijere zeljeznicar igraci kao sto su : resic, subasic , miletic , drljo , gasal , beća , allyson , vego , itd.
-
- Kontakt:
Posto ste spominjali nekakve rekorde dobili ste sliku,inace bi ovdje pisali o obaranju rekorda,tu vam je slika i zadaca nemojte se nervirati,oboricete nekad.Tempero je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:26Medije?OldTownDistrict je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:22To je kad imas medije da lazni mit o tebi stvaraju pa budu ovakvi lapsusi o ''sigurno najbrojnije''...
Ovo je trenutna max brojka koja je dopustena 5%. Ona je popunjena bez otvorenih prijava, koje su otkazane zbog ogranicenosti kapaciteta.
Ipak, ta deluzija u kojoj žive je zaista fascinantna. Situacije u kojima bi se svako normalan poklopio po ušima i rekao "jbt ovo je baš katastrofa" oni pokušaju spinovima razvodniti i valjati se u živom blatu.
Uložiti ovoliki novac i redovno završavati na četvrtom mjestu, bez šanse za više - je zaista majstorija. Da pokupe nas sa foruma ne bi se ovoliko obrukali.
Uložiti ovoliki novac i redovno završavati na četvrtom mjestu, bez šanse za više - je zaista majstorija. Da pokupe nas sa foruma ne bi se ovoliko obrukali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Malo su aktivniji kako nam banovase pitarsam na pravdi bogaNeSamSafetee je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:27Sačekaj da promjeni profil.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ja ne vjerujem koliko je lik zeljan paznje
isto pms da dobije

....sve drugo će proći!
- Shategabri
- Kontakt:
Al čuj ne bi bili prvi da smo imali kako treba suđenje
Kako si to sračunao?

Kako si to sračunao?