Ono kad im uđeš u glavu da nemogu oka otvoriti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svima blokiran a svi komentarišu.

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pogledate samo kone i odma znate kako jedan klub nebi trebao da funkcionise. Nasim konama je nakon 15 godina nicega uspjeh otici u evropu,normalna pojava borba za opstanak,dok se drugi ravnaju sa sampionom i gledaju kako da ga stignu,nase kone gledaju jesul ispred Sarajeva,titule i trofeji nisu bitni,ljudi su izgubili dodir sa realnoscu. Mirvic bolna tacka,pokusavali su na razne nacine da zgade lika,pokusavaju i danas al im.dzaba sve,znaju oni odlicno zasto ga mrze i kakve su nam mogucnosti sa Mirvicem pa udaraju na sve nacine,kako rekose bolje i Zrinjski nego cigani. Virtualni vidim aktivan jutros ,ljepota pa je na bloku,vjerovatno mu pjena na usta izlazi od nervoze,mora da ga je neko dobro isamarao.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
To je kad imas medije da lazni mit o tebi stvaraju pa budu ovakvi lapsusi o ''sigurno najbrojnije''...
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nista pametno odma da ti kazem, ne benda ga niko niti jedan posto osim lgbtq kontrasa. Cak i 90ka ga ne j. vise.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Evo znate sta je lijepo. Mi i kad smo na dnu i kad smo najgori nas samo komsinice spominju. Mi mozemo biti 6 da se ni zasta ne borimo da smo sredina tabele ali komsinice samo o zelji i o zelji . Iskreno pogledajte nekad svoj klub. Vi govorite o sudjenju o ovome o onome. Realno ova vasa ekipa nije sposobna da napadne za titulu . Pogledajte te sampionsku ekipu sarajeva iz 2018/2019 i ovu sad ekipu to je nebo i zemlja. Vi da ste imali kakvo ste htjeli sudjenje opet ne bi bili prvi jer nemate kvalitet u ekipi . Evo moj zeljo zadnji godina odkad je vico postao predsjednik najofirnije se namjestalo protiv njega od olimpika i matea muse , antoni bandic , luka bilbija koji standardno zakida protiv borca pogotovu ono 1-2 na grbavici kad je mulalic uletio na teren poslije utakmice da se svadja , ili gigovic koji u 12 utakmica je sudio zeljeznicaru samo je zeljo 3 puta pobjedio , onda je bilo slucajeva kao njegomirovic koji neke utakmice nije znao ni nastimati kako treba pa je bio prosle godine u banja luci dogadaj gdje je trebao biti faul nad mufticem u petercu a on je priznao gol za borac u zadnjoj minuti i umjesto 2-2 bilo je 3-2 za borac. Ali mi ovih sezona nismo se ni borili za nesto posebno a i igraci koji su igrali bio im je vrhunac karijere zeljeznicar igraci kao sto su : resic, subasic , miletic , drljo , gasal , beća , allyson , vego , itd.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Sahranio ga duškica a on se, hudnik, koprca. Čeka onog kontraša da ga citira i podrži.
Čudi me da kontraša nema, inače se pojavi u roku od par minuta.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 17 feb 2025, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sad će da forcaju jedan drugog.
Nikad ne zakažu.
Zna li se sta kako je Krpic, nadam se da nije nista ozbiljno, brz oporavak mu zelim ? 
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Humor u rangu tinejdera.
Medije?OldTownDistrict je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:22To je kad imas medije da lazni mit o tebi stvaraju pa budu ovakvi lapsusi o ''sigurno najbrojnije''...
Ovo je trenutna max brojka koja je dopustena 5%. Ona je popunjena bez otvorenih prijava, koje su otkazane zbog ogranicenosti kapaciteta.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Normalno da imamo kvalitet,nek nam svirne 3 meca kad zapne tj neka sudi kao Borcu pa ces da vidis. Nemamo kvalitet jer pogledas sudjenje Sarajevu i ovim vodecim sve ce ti se kazati.Pact1921 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:24Evo znate sta je lijepo. Mi i kad smo na dnu i kad smo najgori nas samo komsinice spominju. Mi mozemo biti 6 da se ni zasta ne borimo da smo sredina tabele ali komsinice samo o zelji i o zelji . Iskreno pogledajte nekad svoj klub. Vi govorite o sudjenju o ovome o onome. Realno ova vasa ekipa nije sposobna da napadne za titulu . Pogledajte te sampionsku ekipu sarajeva iz 2018/2019 i ovu sad ekipu to je nebo i zemlja. Vi da ste imali kakvo ste htjeli sudjenje opet ne bi bili prvi jer nemate kvalitet u ekipi . Evo moj zeljo zadnji godina odkad je vico postao predsjednik najofirnije se namjestalo protiv njega od olimpika i matea muse , antoni bandic , luka bilbija koji standardno zakida protiv borca pogotovu ono 1-2 na grbavici kad je mulalic uletio na teren poslije utakmice da se svadja , ili gigovic koji u 12 utakmica je sudio zeljeznicaru samo je zeljo 3 puta pobjedio , onda je bilo slucajeva kao njegomirovic koji neke utakmice nije znao ni nastimati kako treba pa je bio prosle godine u banja luci dogadaj gdje je trebao biti faul nad mufticem u petercu a on je priznao gol za borac u zadnjoj minuti i umjesto 2-2 bilo je 3-2 za borac. Ali mi ovih sezona nismo se ni borili za nesto posebno a i igraci koji su igrali bio im je vrhunac karijere zeljeznicar igraci kao sto su : resic, subasic , miletic , drljo , gasal , beća , allyson , vego , itd.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Posto ste spominjali nekakve rekorde dobili ste sliku,inace bi ovdje pisali o obaranju rekorda,tu vam je slika i zadaca nemojte se nervirati,oboricete nekad.Tempero je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:26Medije?OldTownDistrict je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:22To je kad imas medije da lazni mit o tebi stvaraju pa budu ovakvi lapsusi o ''sigurno najbrojnije''...
Ovo je trenutna max brojka koja je dopustena 5%. Ona je popunjena bez otvorenih prijava, koje su otkazane zbog ogranicenosti kapaciteta.
Ipak, ta deluzija u kojoj žive je zaista fascinantna. Situacije u kojima bi se svako normalan poklopio po ušima i rekao "jbt ovo je baš katastrofa" oni pokušaju spinovima razvodniti i valjati se u živom blatu.
Uložiti ovoliki novac i redovno završavati na četvrtom mjestu, bez šanse za više - je zaista majstorija. Da pokupe nas sa foruma ne bi se ovoliko obrukali.
Uložiti ovoliki novac i redovno završavati na četvrtom mjestu, bez šanse za više - je zaista majstorija. Da pokupe nas sa foruma ne bi se ovoliko obrukali.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Malo su aktivniji kako nam banovase pitarsam na pravdi bogaNeSamSafetee je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:27Sačekaj da promjeni profil.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ja ne vjerujem koliko je lik zeljan paznje
isto pms da dobije
- Shategabri
- Kontakt:
Al čuj ne bi bili prvi da smo imali kako treba suđenje
Kako si to sračunao?
Kako si to sračunao?
Koševo Zapad
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ljepota kad je blokiran,uzivanje.
Zadnja izmjena: Alminjo99, dana/u 17 feb 2025, 11:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
A merak ga gledati kako se koprca dok ga ostali ignorišu.OldTownDistrict je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:36Ja ne vjerujem koliko je lik zeljan paznjeisto pms da dobije
Sad očekujem da počne sam sebe citirati, nema mu kontraša da "pogura".
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48