GeriOldman je napisao/la: ↑16 feb 2025, 22:57
E čuj tjerali bi Mistera bahahahahhaha kakve jade. Najbolji trener od Mourinha i top 5 u Evropi sigurno i ono bi ga tjeralo. Kakve apsolutne neznalice ičega.
A posebno ova dva izmeta ljudska šljama jericho i tifoso što se pojave samo kad se kiksa.
Ljudino nema potrebe da se vrijedja, posjeti neke obrazovno odgojne ustanove, ocito su ti roditelji naprosto pogrijesili ili neuspjeli u tvom odgoju. Zao mi je, ali postoje ustanove, niko te nije uvrijedio niti iko lose rekao, ali poceo si da vrijedjas.
Pa neka ostane, jos 5 godina, i vjerovatno ce kod njega idalje igrati Mikhtarija i Acerbi u prvoj (iako ljudi su veceras odigrali dobro) ali naprosto moras dati malo priliku i mladjim igracima, koji su buducnost kakva takva ovog kluba.
Zielinski nema nikakvu minutazu u ovoj ekipi, iako je tehnicki najpotkovaniji igrac u veznom redu, ali mister ne odgovara jer on ce da se ‚tjera‘ sa Juventusom umjesto da igra na posjed, buduci da kod nas postoji samo jedan igrac koji je eksplozivan a to je Dumfries!
Dodavanja i vracanje lopte golmanu i stoperima do iznemoglosti nije rjesenje, jer nam protivnik vrsi visok presink i onda je samo nabijamo i gubimo lopte, to je bio problem u drugom poluvremenu. Slaba kretnja i otvaranje igraca, nema otvaranja, Thuram ceka loptu da mu dodje do noge (kao na rekreaciji) i onda imas Lautara koji fula priliku za prilikom, ali mi realno u drugom poluvremenu nismo imali, ne prilike, vec poluprilike.
Da dodam, Juve igra LP u srijedu ako koga interesuje a mi cemo da hladimo jajca.