FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Al bi osvajao titule. A ako ćemo pošteno mi ove godine nemamo ni tu igru koja ga je krasila. Izmjene su mu uvijek bile užasne,ali ne razumijem da nikako ne evoluira. Hoće li ikad naučiti da ne vadi stopera bezveze? I to uvodiš duplo lošijeg igrača? Za Dimu razumijem jer frajer več od 30.minute jedva hoda.
Ako ne uzme scudetto mora ići. U ove 4 godine da uzmeš samo 1 scudetto? A realno si najbolji bio u 3? Premalo da mi je otac rođeni.
Ako izvuče scudetto neka ga.
U LŠ više ništa ne očekujem.
Ako ne uzme scudetto mora ići. U ove 4 godine da uzmeš samo 1 scudetto? A realno si najbolji bio u 3? Premalo da mi je otac rođeni.
Ako izvuče scudetto neka ga.
U LŠ više ništa ne očekujem.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Poslije Inzaghija nema ko doc da nastavi ovu šaradu bez ikakve financijske potpore i pojacanja od uprave. Marotta dok je tu Inter ce bit u vrhu, kad on ode slijedi borba za TOP4.
Simone radi fantastican posao, stvorio je prepoznatljvu igru i sistem, al da ima mana ima. Zamjene su najveca njegova mana i neprilagodjavanje u utakmici ikome i icemu. Takodjer igraci koji igraju dobro budu zamjenjeni svaku u 60oj, kao veceras Bastoni, a ovi sto su najgori na terenu igraju po 90min pa i iducu budu nagradjeni 90min i tako. O nasim juniorima necu ni trosit rijeci. Taj u zivotu nije pogledao nijednu utakmicu Primavere, kamoli dao sansu nekom 15min kad se vodi 3-0. Bitno je uvest Arnautovica i C.Augusta 10min....
Za pocetak pomocni trener za zamjene bi bio odlicno rjesenje.
Simone radi fantastican posao, stvorio je prepoznatljvu igru i sistem, al da ima mana ima. Zamjene su najveca njegova mana i neprilagodjavanje u utakmici ikome i icemu. Takodjer igraci koji igraju dobro budu zamjenjeni svaku u 60oj, kao veceras Bastoni, a ovi sto su najgori na terenu igraju po 90min pa i iducu budu nagradjeni 90min i tako. O nasim juniorima necu ni trosit rijeci. Taj u zivotu nije pogledao nijednu utakmicu Primavere, kamoli dao sansu nekom 15min kad se vodi 3-0. Bitno je uvest Arnautovica i C.Augusta 10min....
Za pocetak pomocni trener za zamjene bi bio odlicno rjesenje.

#SuningOUT
Ljudino nema potrebe da se vrijedja, posjeti neke obrazovno odgojne ustanove, ocito su ti roditelji naprosto pogrijesili ili neuspjeli u tvom odgoju. Zao mi je, ali postoje ustanove, niko te nije uvrijedio niti iko lose rekao, ali poceo si da vrijedjas.GeriOldman je napisao/la: ↑16 feb 2025, 22:57E čuj tjerali bi Mistera bahahahahhaha kakve jade. Najbolji trener od Mourinha i top 5 u Evropi sigurno i ono bi ga tjeralo. Kakve apsolutne neznalice ičega.
A posebno ova dva izmeta ljudska šljama jericho i tifoso što se pojave samo kad se kiksa.
Pa neka ostane, jos 5 godina, i vjerovatno ce kod njega idalje igrati Mikhtarija i Acerbi u prvoj (iako ljudi su veceras odigrali dobro) ali naprosto moras dati malo priliku i mladjim igracima, koji su buducnost kakva takva ovog kluba.
Zielinski nema nikakvu minutazu u ovoj ekipi, iako je tehnicki najpotkovaniji igrac u veznom redu, ali mister ne odgovara jer on ce da se ‚tjera‘ sa Juventusom umjesto da igra na posjed, buduci da kod nas postoji samo jedan igrac koji je eksplozivan a to je Dumfries!
Dodavanja i vracanje lopte golmanu i stoperima do iznemoglosti nije rjesenje, jer nam protivnik vrsi visok presink i onda je samo nabijamo i gubimo lopte, to je bio problem u drugom poluvremenu. Slaba kretnja i otvaranje igraca, nema otvaranja, Thuram ceka loptu da mu dodje do noge (kao na rekreaciji) i onda imas Lautara koji fula priliku za prilikom, ali mi realno u drugom poluvremenu nismo imali, ne prilike, vec poluprilike.
Da dodam, Juve igra LP u srijedu ako koga interesuje a mi cemo da hladimo jajca.
Geri je najveci klaun ovdje, em nekulturan em glup. Dobitna kombinacija. Nek laje, pusti kera 

#SuningOUT
Ma najgore sto smo skoro pa izgubili od Milana, evo sad od Juventusa, a realno Fiorentina nas posteno nasibala 3-0.
Nije to nista slucajno, ali nismo pokazali nikakvu inicjativu, i ako neko misli da ce se na kraju sezone ovdje sjecati pojedinci sta smo fulali, taj se duboko vara, gledat ce se ko ce osvojiti Ligu.
-
- Kontakt:
Zato ste vas dvojica potkovani i kulturom i znanjem. Rodi vas majka pametne. Tjerali bi mistera nakon svakog kiksa kad se odlučite pojaviti na temi. Zanimljivo nema vas kad se dobija. Logično nemaš šta popljuvati. Od Mistera Inter neće imati boljeg trenera, to je sigurno. Da ima mana ima. Ali pljuvati njega a najveće pojačanje ti zelewski **** je vrlo amaterski.
1921
Pogledaj ove sezone protiv top 5 ekipa kako je covjek igrao, pa onda vidi sta je problem.GeriOldman je napisao/la: ↑16 feb 2025, 23:34Zato ste vas dvojica potkovani i kulturom i znanjem. Rodi vas majka pametne. Tjerali bi mistera nakon svakog kiksa kad se odlučite pojaviti na temi. Zanimljivo nema vas kad se dobija. Logično nemaš šta popljuvati. Od Mistera Inter neće imati boljeg trenera, to je sigurno. Da ima mana ima. Ali pljuvati njega a najveće pojačanje ti zelewski **** je vrlo amaterski.
Nije problem kiks veceras, vec je problem sto se nama akumulisalo dosta stvari, a najvise je eruptiralo protiv fiorentine, a veceras protiv juveta je samo jedna epizoda. Mi kad igramo sa milanom ili juvetom, to je vec poraz u najavi, vjerovatno ce nam sa napolijem isto biti. Fiorentina malo nezgodna, odmah nas pojedu.
Mister nije ono sto je bio, i vrlo tesko da cemo osvojiti sezonu jer smo imali par dobrih prilika ali nismo naprosto iskoristili da prestignemo napoli, koji uzgred ima predobar raspored do kraja sezone.
Problem je sto Napoli izgubi i Kvaratshkeliju i Osimhena i opet ljudi se bore za titulu. Mi nasuprot imamo sigurno siri kadar od Napolija, ali i vise utakmica, no ne igra ni Napoli bajnu sezonu, ali taman toliko da budu ispred nas.
Sigurno ima jos prilike osvojiti, ali ovdje treba 2-3 dobra nova igraca, i naravno trener koji ce ugraditi samopouzdanja i hrabrosti pojedinim igracima.
Taj neki mit da mi imamo duboku klupu i sirok roster je teski smijeh. Mozda bi i vrijedio da igraci sa klupe kad se ubace nesto i odigraju, jedino gdje smo dobro pokriveni je lijeva strana, gdje Dimarco i Bastoni imaju pristojne zamjene. Imamo 2 napadaca od cega je jedan propustio zabiti gotovo cijeli prvi dio sezone a drugi propusta zabiti drugi dio sezone, igraci sa klupe ne pridonose uopce, jedan Sanchez prosle sezone bi vise znacio za ovu ekipe nego sta danas znace Taremi, Arnautovic i Correa zajedno. U veznom redu imas jednu pristojnu zamjenu i to je Zielinski koji ne zeli igrati poziciju koju igra Hakan (vise puta izjavio da mu to ne odgovara), Aslania koji je talent vec 3 sezone i Frattesia koji ako ima 10 dodavanja je uspjeh. Obrana je dobro pokrivena ali to vrijedi jos za ovu sezonu, iduce vec treba traziti nove opcije posto su De Vrij i Acerbi jednostavno prestari. Nas roster je po svemu prikazanom sastavljen od 13-14 igraca koji su dostojni prvaka, ostalo su epizodni igraci i oni koju su zalutali u klub, a ne pomaze ni sta je svaki vazni kotacic ekipe ove sezone bio ozljeđen osim Lautara, i propustio je po 3-4 utakmice a neki i vise.
Evo mene recimo zanima kojeg bi vi trenera doveli umjesto Inzaghia? Tko to zasluzuje voditi ovu ekipu a da je bolji od njega i da ja slobodan? Uz to da mu klub nece uloziti 100+ mil kao kad novi trener inace dolazi zato sta za to ne postoje sredstva osim ako se ne prodaju 2-3 vazna igraca, i jel bi bilo posteno od kluba da Inzaghiu da nogu a da mu niti jedan transfer rok nisu dopustili da potrosi vise od 60ak mil i da obnovi ekipu na pravi nacin?
Jedan jedini igrac je doveden na zahtjev Inzaghia i to je Correa a ni on mu nije bio prva opcija vec je to bio Thuram sa kojim je sve bilo dogovoreno ali se ozljedio na zadnjoj utakmici koju je igrao za BMG.
Evo mene recimo zanima kojeg bi vi trenera doveli umjesto Inzaghia? Tko to zasluzuje voditi ovu ekipu a da je bolji od njega i da ja slobodan? Uz to da mu klub nece uloziti 100+ mil kao kad novi trener inace dolazi zato sta za to ne postoje sredstva osim ako se ne prodaju 2-3 vazna igraca, i jel bi bilo posteno od kluba da Inzaghiu da nogu a da mu niti jedan transfer rok nisu dopustili da potrosi vise od 60ak mil i da obnovi ekipu na pravi nacin?
Jedan jedini igrac je doveden na zahtjev Inzaghia i to je Correa a ni on mu nije bio prva opcija vec je to bio Thuram sa kojim je sve bilo dogovoreno ali se ozljedio na zadnjoj utakmici koju je igrao za BMG.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma nema se šta zamjerit Inzaghiju, mi imamo igru a zašto imamo ovoliki problem sa realizacijom to ima mnogo mogućih uzroka a glavni je nedostatak adekvatnog rezervnog napadača koji bi rasteretio Lautara i Thurama. Tu krivim Marottu, OK nije in vlasnik ali kao Predsjednik je trebao gazdama objasnit da nemamo trećeg napadača i kakve bi posljedice to moglo izazvat. Došao je Januar a Taremi, Arna i Correa zabili po 1 gol samo a još i Lautaro nije ni pola onog od prošle godine a sad ti slijedi glavni dio sezone. Ako to nije bio dovoljan alarm onda ne znam šta je. Ako ništa trebali smo nekog na suhu posudbu kao što su Juve i Milan doveli
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Hakan los nema ni kod njega vise one sigurnosti sa loptom jedan od razloga slabe igre u teskim utakmicama u slabijim utakmicama to ne dolazi do izrazaja toliko
Lautaro fula nemoguce al nije da nismo naucili na to
Dimarko fizicki los kad ostane gore taj se nema snage vise vratit sreca pa bastoni to nekako zakrpi sa mikijem sinoc zalevski napravio cim je uso dvije opasne sitiuacije sto on nije za sat vremena
Mi sinoc nakon primljenog gola nismo mogli napravit pritisak ni 10 sekundi to su sve neka jalova dodavanja od golmana pa stoperi i sve to traje vjecnost dok dodjes do gola i opet nista ne neparavis pa majku mu ako nemas ideje snage ubacuj u 16 pa mozda neka frljoka odbijanac padne nekom na nogu al ne inzagi neodstupa od tog da se ide kreirano a i corav vidi da ne prolazi
Lautaro fula nemoguce al nije da nismo naucili na to
Dimarko fizicki los kad ostane gore taj se nema snage vise vratit sreca pa bastoni to nekako zakrpi sa mikijem sinoc zalevski napravio cim je uso dvije opasne sitiuacije sto on nije za sat vremena
Mi sinoc nakon primljenog gola nismo mogli napravit pritisak ni 10 sekundi to su sve neka jalova dodavanja od golmana pa stoperi i sve to traje vjecnost dok dodjes do gola i opet nista ne neparavis pa majku mu ako nemas ideje snage ubacuj u 16 pa mozda neka frljoka odbijanac padne nekom na nogu al ne inzagi neodstupa od tog da se ide kreirano a i corav vidi da ne prolazi
-
- Kontakt:
Majstore 2 boda iza Napolija i tekma protiv njih, hajmo staviti stvari u realnu perspektivu. O kakvoj crnoj izgubljenoj tituli pričamo u stvari?tiffoso je napisao/la: ↑16 feb 2025, 23:45Pogledaj ove sezone protiv top 5 ekipa kako je covjek igrao, pa onda vidi sta je problem.GeriOldman je napisao/la: ↑16 feb 2025, 23:34Zato ste vas dvojica potkovani i kulturom i znanjem. Rodi vas majka pametne. Tjerali bi mistera nakon svakog kiksa kad se odlučite pojaviti na temi. Zanimljivo nema vas kad se dobija. Logično nemaš šta popljuvati. Od Mistera Inter neće imati boljeg trenera, to je sigurno. Da ima mana ima. Ali pljuvati njega a najveće pojačanje ti zelewski **** je vrlo amaterski.
Nije problem kiks veceras, vec je problem sto se nama akumulisalo dosta stvari, a najvise je eruptiralo protiv fiorentine, a veceras protiv juveta je samo jedna epizoda. Mi kad igramo sa milanom ili juvetom, to je vec poraz u najavi, vjerovatno ce nam sa napolijem isto biti. Fiorentina malo nezgodna, odmah nas pojedu.
Mister nije ono sto je bio, i vrlo tesko da cemo osvojiti sezonu jer smo imali par dobrih prilika ali nismo naprosto iskoristili da prestignemo napoli, koji uzgred ima predobar raspored do kraja sezone.
Problem je sto Napoli izgubi i Kvaratshkeliju i Osimhena i opet ljudi se bore za titulu. Mi nasuprot imamo sigurno siri kadar od Napolija, ali i vise utakmica, no ne igra ni Napoli bajnu sezonu, ali taman toliko da budu ispred nas.
Sigurno ima jos prilike osvojiti, ali ovdje treba 2-3 dobra nova igraca, i naravno trener koji ce ugraditi samopouzdanja i hrabrosti pojedinim igracima.
Na kraju krajeva, svi se bore za titulu nije da ti je obećana ili Bogom dana. Treba još hljeba za neku dominaciju, ne može preko noći. Da su bili najveći favoriti jesu. Da je bruka i sramota nije. Pogotovo se nema šta Misteru zamjerati gdje je u poziciji da mu glavni igrač ekipe i najbolji napadač, a povrh svega kapiten, igra sezonu iz noćne more. Bljesnuo 2-3 tekme i toe to. O ostalim napadačima ne treba trošiti ni slovo. Znamo stanje.
Ako se već treba neko pljuvati toe uprava.
Čuj otkaz Misteru nije onaj stari

Kakav širi kadar, prva ti izmjena Frattesi mrtvac. Da nije zabio nekoliko golova bio bi najgore pojačanje ikad. Ne budi smiješan bolan, malo realnosti nije na odmet.
Razmazio je vas Mister sve.
Svi bruje o vrhunskom Interu pod njegovim vodstvom, strašnoj igri, dominantnim statistikama, samo se ovdje tjera fol. Kakvi pacijenti hljeptejebo
1921
Juvetu i Milanu sezona gotovo propala već u Januaru i opet im gazde doveli na posudbu klasne igrače (Muanija i Felixa) a mi imamo šansu osvojit tripletu i nisu mogli nikog posudit da ne igramo drugi dio sezone sa samo 2 napadača. Samo krivim Marottu što nije napravio pritisak na gazde da nekog dovede. I sad če do kraja sezone Lautaro i Thuram morat igrat svaku utakmicu od prve i logično da če ih stić umor (ako ne i povrede) i neče pružati dobre partije i rezultati će patiti
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Nisam mogao ući na temu tri dana...nakon utakmice protiv juvea jasno je jedno a to je da thurqmu treba dati bolji ugovor, ostale napadace prodat sve, vratiti esposita da bude trči napadač i davat mu šansu, dovest kvalitetnog napadača za pare koje bi se dobile za lautara i dovest još nekog iskusnog napadača koji moze igrat targeta kao četvrtu opciju...svi mi znamo da Simone Inzaghi je u ovom trenutku najbolje što možemo platit, al da ga šamaraju redom svi ove godine nije niko očekivao, pa poluamater motta ga školuje o fudbalu u drugom poluvremenu, kolko god loša realizacija bila, ono je inzaghijev poraz
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ne,nije.
Tritolone je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:20Taj neki mit da mi imamo duboku klupu i sirok roster je teski smijeh. Mozda bi i vrijedio da igraci sa klupe kad se ubace nesto i odigraju, jedino gdje smo dobro pokriveni je lijeva strana, gdje Dimarco i Bastoni imaju pristojne zamjene. Imamo 2 napadaca od cega je jedan propustio zabiti gotovo cijeli prvi dio sezone a drugi propusta zabiti drugi dio sezone, igraci sa klupe ne pridonose uopce, jedan Sanchez prosle sezone bi vise znacio za ovu ekipe nego sta danas znace Taremi, Arnautovic i Correa zajedno.

Hakan se tek vraca nakon ozljede,nerealno je očekivati da je na 100%.ElPrincipe je napisao/la: ↑18 feb 2025, 00:08Hakan los nema ni kod njega vise one sigurnosti sa loptom jedan od razloga slabe igre u teskim utakmicama u slabijim utakmicama to ne dolazi do izrazaja toliko
Jel moguce da ga u 2025. godini još uvijek netko nema na ignoreu?
Tko protiv Inzaghija govori,odnosno spominje otkaz,treba ga na liječenje poslat. Simone je zaslužio desetogodišnji ugovor u klubu za sve sto je napravio i što radi.
Pomalo samo. Ima se još itekako za igrati. Ovu sezonu treba izgurati kako god se zna,a onda ozbiljna osvježenja dovesti na ljeto. Sučić je pravi korak u tom smjeru,ali tek jedan od potrebna minimalno još 2-3.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Ja neću pljuvati po inzaghiju, nije zaslužio...al ko god kaze da je on medju najboljim trenerima nema pojma...istina igrao je inter lijepo pod njim, dok je imao sve igrače u top formi, al kad mu nema hakana, plus izostaju golovi od lautara vidimo da zapravo je on prosjek od trenera jer taj nema plan B, nit je kad imao, ne bitno s kim igra uvijek ista formacija i uloga igrača, to više ne prolazi...zapamtite Inter sa inzaghijem neće više ništa osvojit, pročitan je od strane svih u italiji
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Ja bi ostavio Inzaghia jos par godina, sto se mene tice. Al mu isto zamjeram sto nema plan B, tipicna Italijastina kad ne ide ono njegovo glavom ce kroz zid.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 21:35Ja neću pljuvati po inzaghiju, nije zaslužio...al ko god kaze da je on medju najboljim trenerima nema pojma...istina igrao je inter lijepo pod njim, dok je imao sve igrače u top formi, al kad mu nema hakana, plus izostaju golovi od lautara vidimo da zapravo je on prosjek od trenera jer taj nema plan B, nit je kad imao, ne bitno s kim igra uvijek ista formacija i uloga igrača, to više ne prolazi...zapamtite Inter sa inzaghijem neće više ništa osvojit, pročitan je od strane svih u italiji
Prije sezone sam pisao da smo morali dovest prava pojacanja na tri pozicije, Acerbi, Darmian i Miki. Za napad sam mislio da cemo nekako izgurat (racunao sam na Taremia) al def neznam zasto su ona dvojica ostala u klubu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Plan B treba ako igra ne funkcioniše ali Inter je u svih 6 derbija (3 remija i 3 poraza) bio bolja ekipa na terenu, onaj koeficijent što pokazuje očekivani broj datih i primljenih golova po osnovu prilika na meču je u svih tih 6 utakmica bio na našoj strani. Znači da je samo bio problem u realizaciji, jel kriva sreća ili neka psihologija nebitno ali nije kriv plan A. Možda je nekad kriv što pogriješi sa izmjenama ali plan A mu itekako funkcionira, od svih ekipa u ligi najlakše stvaramo prllike i zašto bi sad izmišljao toplu vodu ako Lautaro profula par zicera ili pogodimo par okvirova gola? Smrdo Icardi bi u ovom Interu po 40 zabijao u sezoni i to minimalno.
-
- Kontakt:
Čuj izbacio dvojicu najboljih igrača Intera i kaže nije to to. Nema inzaghi plan b
A evo nam i trećeg kotačića u vlaku debila iz udruženog zločinačkog poduhvata. Sad je sve na mjestu. Ovaj je i najveći debil od njih

A evo nam i trećeg kotačića u vlaku debila iz udruženog zločinačkog poduhvata. Sad je sve na mjestu. Ovaj je i najveći debil od njih

1921
Sommer mjesec out.
Taman da malo vidimo najskuplje pojačanje. Teško da može biti nešto puno lošiji od Sommera.
Taman da malo vidimo najskuplje pojačanje. Teško da može biti nešto puno lošiji od Sommera.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ne bi trebao uopće biti lošiji, osim ako nije grohno jer je samo jednu utakmicu odigrao kako je došao nama. Očekivao sam kad je dolazio da će ih Inzaghi malo više rotirat u smislu pripreme novog prvog golmana od naredme sezone al haman ništa od toga. Onda se postavlja pitanje što su ga toliko platili i što su odustali od Benta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.