Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ljepota kad je blokiran,uzivanje.
Zadnja izmjena: Alminjo99, dana/u 17 feb 2025, 11:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
A merak ga gledati kako se koprca dok ga ostali ignorišu.OldTownDistrict je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:36Ja ne vjerujem koliko je lik zeljan paznjeisto pms da dobije
Sad očekujem da počne sam sebe citirati, nema mu kontraša da "pogura".

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bugarski tim spremio je svega 250.000 eura za napadača koji briljira ove sezone, na šta su se u Sarajevu samo nasmijali i naravno odbili bez previše razmišljanja.
Rijetki mogu priustiti ovakav luksuz
Rijetki mogu priustiti ovakav luksuz

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Virtu4l je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:31Ipak, ta deluzija u kojoj žive je zaista fascinantna. Situacije u kojima bi se svako normalan poklopio po ušima i rekao "jbt ovo je baš katastrofa" oni pokušaju spinovima razvodniti i valjati se u živom blatu.
Uložiti ovoliki novac i redovno završavati na četvrtom mjestu, bez šanse za više - je zaista majstorija. Da pokupe nas sa foruma ne bi se ovoliko obrukali.

🇵🇸
Derbi u 16 taman da vam pokvarimo subotu haha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Svega mi da ga ne citirate pojma nebi imao sta pise,rahat. Prica o deluziji nekakvoj a godinama feninga nemaju,prose,srozali se do tog nivoa da se pomire sa 4 mjestom bez ikakve ambicije za nesto vise.Torino je napisao/la: ↑17 feb 2025, 12:18Virtu4l je napisao/la: ↑17 feb 2025, 11:31Ipak, ta deluzija u kojoj žive je zaista fascinantna. Situacije u kojima bi se svako normalan poklopio po ušima i rekao "jbt ovo je baš katastrofa" oni pokušaju spinovima razvodniti i valjati se u živom blatu.
Uložiti ovoliki novac i redovno završavati na četvrtom mjestu, bez šanse za više - je zaista majstorija. Da pokupe nas sa foruma ne bi se ovoliko obrukali.
![]()
Jedino što će vam ostati je zviždanje ispred TV-a, usput evo i link da ponoviš gradivo.
Ide vam trpanje i poluprazan sradion u 80 minuti, šuti, samo šuti...
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kako se lijepo ugodi pudlicama i termin kada zele, vjerovatno je ovim kontra rezima hladno u 9 pa trazili pomjeranje. Bolji je termin puno, ali da Sarajevo trazi da se pomjeri vjerovatno bi nas u ponedjeljak u 1 stavili

- GoskGabela
- Kontakt:
Molim te nemoj vrijeđati stoku. Od stoke imaš bar neke koristi, a od ovih podvelezaca ništa
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Ima li admina da banuje ove fasiste?GoskGabela je napisao/la: ↑17 feb 2025, 13:47Molim te nemoj vrijeđati stoku. Od stoke imaš bar neke koristi, a od ovih podvelezaca ništa
Stvarno jeste za izučavanja sa ovim objavljanjima svojih izrezanih zumiranih slika, još nije bilo kaveza kao sad... možda smo i mi trebali balone napuhat da to izgleda školski

- Shategabri
- Kontakt:
Mislim da su se stekli uslovi da vas mlatnemo
Jasno, vi ćete pokušati sa prebacivanjem loptice, mi imamo bolje pojedince bla bla, treba izvući max, bacati se na glavu, 1x je pod moranje.
No, svakako će biti u podsvijesti kako se porazom gubi priključak za željenim trećim mjestom i kako je tu sezona završila.
Taj grč će teško biti zaobići.
Za nas ste već apsolvirali kako mi ne možemo ni u kojem slučaju do titule, sve i da je bilo pošteno suđenje dosad (jel tako ono bi?!).

Jasno, vi ćete pokušati sa prebacivanjem loptice, mi imamo bolje pojedince bla bla, treba izvući max, bacati se na glavu, 1x je pod moranje.
No, svakako će biti u podsvijesti kako se porazom gubi priključak za željenim trećim mjestom i kako je tu sezona završila.
Taj grč će teško biti zaobići.
Za nas ste već apsolvirali kako mi ne možemo ni u kojem slučaju do titule, sve i da je bilo pošteno suđenje dosad (jel tako ono bi?!).
Koševo Zapad
Koga očekuješ kao U21 u subotu?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
sukilovic je nama u21, ne vjerujem da ce se dirati stoperski par.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ugasen kontras..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, bvsic, ErosViverosViv, Vanja8, VivaLaLiberta, worchester i 53 gosta.