Aziz Bekir Vojičić Tifa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
I ja sam mislio da mu je 27 godina
Ima baby face i rekao bih da ne moze ni bradu pustit. Ja sam mislio da je ispod 25.
Kako vrijeme leti ... ko da neki dan bi kad je prvi put zaigr'o ... onako bucmast jedva da je znao pravilno trcat' ... a sad k'o soko sinji ...
Musa da igra 4 reprezentativne karijere ne može imati Džekin impact.vedranbadjun je napisao/la: ↑22 feb 2025, 00:14Svaka čast momcima. Baš lijep osjećaj kad nešto funkcioniše kako treba u BiH. Oni su primjer da patriotizam u kombinaciji sa solidnim kvalitetom može napraviti čuda. Da je Džeko Krajišnik kao Musa, gdje bi nam bio kraj?
Sulejmanovic se vise ne pitanewton_heath_lyr je napisao/la: ↑22 feb 2025, 00:37Kada bi Garzi do prvenstva bila skinuta titula naturalizovanog igrača,uz Nurkića i Sulejmanovića mogli bi se i mi nešto pitati na tom prvenstvu. I kad su već jednom kad ne treba dali nam Kipar, neka isto ponove i u žrijebu za EP.
Zato što su fudbaleri najgluplji sportisti na svijetu ubjedljivo , jednostavno .let3 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 23:33IstinaMostarNeretva je napisao/la: ↑21 feb 2025, 23:25Moram priznati ne pratim nasu repku u kosarci previse al ovome treneru skidam kapu.
Imam osjecaj jedan od rijetkig primjera gdje smo prevazisli nase potencijale. Znaci motivacija, kolektiv, disciplina i mentalitet su bili na mjestu.![]()
Al sad se postavlja pitanje - zasto to nemamo i u fudbalskoj selekciji ? vec godinama.
Što smeće? Korektan momak. Prisjeti se kako je Musu tražio da se pozdravi sa njim u Skenderiji.
Hezonja je rođen u Dubrovniku.NoDi80 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:17**** ga realno izabro Hrvatsku, a rodjen u BiHInatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:14Tako je momci, ovo je sportska nepravda vec i meni je zao sto Hrvati ne idu, pustite ove ercegovce sto hajcaju, njih Hrvati najvise ne vole.
Najvise mi je zao Hezonje jel je pokazao da je momcina, a i paklen je igrac. Kako god sad gledati sebe i aBd zdravi otici na prvenstvo.
Meni ga nije zao ni malo da je Lebron James
Ja ovo godinama već govorim.Blackwargreymon je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:23Kad pogledaš koliko je košarkaška repka uspješnija od fudbalske, a preraspodjela finansija za jednu i drugu dijametralno razlicita. Vazda neka prosidba, kad se treba ici na prvenstvo, nemaju para za prevoz Bgt... Zavrnuti fudbalercicima pipu i preusmjeriti sredstva KSBiH.
Za finansije nemaš šta prebacivati i nije to stvar države, fudbalska reprezentacije se finansira putem UEFE i mislim manjim dijelom FIFE i to je toliki izvor novca da država nema potrebe pomagati. Pa koliko je samo terena napravljeno od tog novca, pa raznorazni fondovi pomoći za konkretne aktivnosti. Nažalost u cijeloj košarci je veliki javašluk, imaš FIBU sa nekim svojim takmičenjima koje niko ne prati, privatnu Euroligu i na to dodaj NBA koji je uvijek priča za sebe. Treba svakako jačati domaći savez i domaću klupsku košarku, ali je generalno katastrofa situacija u košarci.TripleThreat je napisao/la: ↑22 feb 2025, 05:21Ja ovo godinama već govorim.Blackwargreymon je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:23Kad pogledaš koliko je košarkaška repka uspješnija od fudbalske, a preraspodjela finansija za jednu i drugu dijametralno razlicita. Vazda neka prosidba, kad se treba ici na prvenstvo, nemaju para za prevoz Bgt... Zavrnuti fudbalercicima pipu i preusmjeriti sredstva KSBiH.
Hajd i finansije i sve, nego i euforija naroda. Gdje se večeras mimo Mejdana po ulicama narod radovao uspjehu košarkaša kao što je to bio u vakat slučaj za nogometne uspjehe?
A košarkaši su to itekako zaslužili!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.