Pendulum je napisao/la: ↑24 feb 2025, 15:06
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:40
Jel sezona regularna sad kad se zatvori drugi krug koji ce biti nepotpun,i krene se u treci i nadoknadom utakmice iz drugog kruga?
Po kojem poredku se radi raspored za treci krug?
Ovo da je FKS odigrao 21 utakmicu,i da moze uci u treci krug i sa cetvrtog mjesta,a mozda sa drugog da je odigrano 22 utakmice?
Sta je sljedece?
Novo odgadjanje i po treci put iste utakmice?
Ma mozemo je odigrati i u junu,na pauzi,ili u sklopu ljetnih priprema,sta ima veze,jer svakako nece uticati na nista. Mogu oni do titule i sa tekmom manje.
I sve regularno!
Koliko sam ja upratio, neće se krenuti sa trećim krugom dok se ne odigra odgođena utakmica Sarajevo - borac koja je na rasporedu 26.03.?
Jesam šta fulio?
Ma nemam pojma vise sta i kad. Treba ti kompletan algoritam da skontas kad se igra ili ne igra. Ovako na prvu kontam ne mogu da trazim datume itd,kad se igra KL,sve je to tu u dan-dva.
I po tome sto ti kazes nece se krenuti s trecim dok ne zavrsi drugi opet ne ostavlja utisak regularnosti. Znaci cijela liga u tom slucaju trpi,ili kako vec,svi na cekanju..
Bjezi,pleme im yebem lopovsko.
Pa ona izjava nema vise odgadjanja,otkad,sta,nedoreceno.
Uzmimo da je to od naredne sezone,to je opet poruka prvenstveno nama. Necete se setati ligom kao mi dok igrate evropu. Bez obzira sto ce i oni biti u tome,ali je fol da mi ne napravimo bilo kakav iskorak,odnosno da se dobro namucimo,i da oni drze nazovi primat nedostiznog rezultata u evropi.
Mislim zvuci ovo kao klasicna teorija zavjere i neki umisljaj,ali i to je s pravom i njihovom zaslugom.
Neka mi neko pokaze bar jedan potez koji su napravili a da to zadovoljava komplet ligu i sve klubove. Sve je podredjeno jednom klubu,odmah iza drugom,i tu sva prica zavrsava.
Ostatak ucesnika su nijemi posmatraci i mi svi igramo ligu zbog dva kluba,da bi oni mogli kasnije da ubiru plodove evrope.
Klasicni zarobljenici rezima.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!