Ako je tako, ne znam što onda Manijaci izbacuju snimak šetnje po Ciglanama k'o da su, u najmanju ruku, upali u Moskvu.

Ako je tako, ne znam što onda Manijaci izbacuju snimak šetnje po Ciglanama k'o da su, u najmanju ruku, upali u Moskvu.
Tu sam.HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 feb 2025, 15:52Dok sam se šifre sjetio. Ostaje mi još @tabba77.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 feb 2025, 15:46Evo javljam se sa drugog profila.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 14:36
Hajde sada polugradjaninu odjavi se, prijavi se na drugi profil, prije toga podjeli bananu sa gosp
Jer mapa pokazuje odakle su navijaci, a ne gdje se ko okupljaNoProfit je napisao/la: ↑26 feb 2025, 18:04Ako je tako, ne znam što onda Manijaci izbacuju snimak šetnje po Ciglanama k'o da su, u najmanju ruku, upali u Moskvu.![]()
Pa valjda je prirodno da se okupljaš tamo gdje je baza tvojih navijača, a ne gdje je 50-50.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 feb 2025, 18:47Jer mapa pokazuje odakle su navijaci, a ne gdje se ko okuplja![]()
Ja sam najozbiljnije kontao da se KONTRASVIH zajebava i peca raju, ali što rasprava ode dalje, vidim on fakat ozbiljan.Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 19:09Ovu mapu vidim svakih pola godine i uvijek se zapitam zar i dalje raja vjeruje ovome..
Ako godinama šablonski dižemo odgovore, kako baš da smo ovaj derbi digli to što smo digli? I kako baš da se ovaj derbi potrefilo da na vašoj koreografiji bude isto što i na našem odgovoru? Priznaš poraz i ideš dalje, ovako samo glup ispadaš.Noke995 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 18:17Pozdrav raja svima i adminu naravno koji me Banovo jer sam na sliku Karadžića napisao liku da je četnik.
Eh sad da razbijemo mitove što se tiče ovih forum Ultrasa.
Manijacima je nabijen kompleks od derbija kad im je na Koševu hitna intervenisala na Jugu zbog provaljene parole.
To je prvi i zadnji put da je neka grupa na našim prostorima uputila direktnu prozivku rivalima, a da je dobila direktan i smislen odgovor na istu.
Naravno radi se o paroli "Jesu li horde gdje su nekad bile"
Od tog derbija, manijaci godinama bezuspješno dižu šablonske odgovore na parole ne bi li uboli.To se do dana današnjeg nije desilo.
U ovom slučaju, koreografija hordi nije bila upućena rivalu nego je bila općenita, tako da odgovor koji ne znam da li je provaljen, ošmekan ili slučajno uboden nema nikakvu težinu.
Dakle u navijačkom svijetu nula bodova.
Što se tiče tekme, pobjegli nam s lopate, po ko zna koji put.
Mi opet malo dobri, malo loši ono naše.
Dobro je.tabba77 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 18:35Tu sam.
Ne, ne radi se o “okupljanju” u tom smislu, jos uvijek ne vjerujem sta uporedjujesNoProfit je napisao/la: ↑26 feb 2025, 19:07Pa valjda je prirodno da se okupljaš tamo gdje je baza tvojih navijača, a ne gdje je 50-50.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 feb 2025, 18:47Jer mapa pokazuje odakle su navijaci, a ne gdje se ko okuplja![]()
![]()
Zato se, nećeš vjerovati, Manijaci okupljaju na Grbavici, a ne u gradu, gdje je 50-50 ako si dovoljno malouman da vjeruješ ovoj mapi koju je napravio neki osnovac, a u najboljem slučaju srednjoškolac.
Tek sad vidim da je Jezero čitavo plavo, tek na Koševskom možeš naići na navijače Sarajeva. Hhahahahaha
Nadam se da te bar malo stid nakon što si postavio ovu sliku, smatrajući je realnom.![]()
Oprosteno ti je, ali nemoj da se ponovi.NoProfit je napisao/la: ↑26 feb 2025, 19:16Ja sam najozbiljnije kontao da se KONTRASVIH zajebava i peca raju, ali što rasprava ode dalje, vidim on fakat ozbiljan.Riquelme1921 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 19:09Ovu mapu vidim svakih pola godine i uvijek se zapitam zar i dalje raja vjeruje ovome..
"Bolje je šutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju." Abraham Linkoln.
Strahota je sto nerealno gledas i zalijeces se po ko zna koji put
Dokaz da im na jugu navija 1000 do 1500 ljudi dok ovi/e sa coska traze yebace na spottedu
Uopšte nije poenta jel' ili nije, poenta je da koreografija nije upućena manijacima, nego je bila općenita.nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 19:17Ako godinama šablonski dižemo odgovore, kako baš da smo ovaj derbi digli to što smo digli? I kako baš da se ovaj derbi potrefilo da na vašoj koreografiji bude isto što i na našem odgovoru? Priznaš poraz i ideš dalje, ovako samo glup ispadaš.Noke995 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 18:17Pozdrav raja svima i adminu naravno koji me Banovo jer sam na sliku Karadžića napisao liku da je četnik.
Eh sad da razbijemo mitove što se tiče ovih forum Ultrasa.
Manijacima je nabijen kompleks od derbija kad im je na Koševu hitna intervenisala na Jugu zbog provaljene parole.
To je prvi i zadnji put da je neka grupa na našim prostorima uputila direktnu prozivku rivalima, a da je dobila direktan i smislen odgovor na istu.
Naravno radi se o paroli "Jesu li horde gdje su nekad bile"
Od tog derbija, manijaci godinama bezuspješno dižu šablonske odgovore na parole ne bi li uboli.To se do dana današnjeg nije desilo.
U ovom slučaju, koreografija hordi nije bila upućena rivalu nego je bila općenita, tako da odgovor koji ne znam da li je provaljen, ošmekan ili slučajno uboden nema nikakvu težinu.
Dakle u navijačkom svijetu nula bodova.
Što se tiče tekme, pobjegli nam s lopate, po ko zna koji put.
Mi opet malo dobri, malo loši ono naše.
Vjerovati da je slučajno ubodeno može neko samo retardiran, i to vrlo retardiran.
Odgovoriš na ova pitanja koja sam ti postavio i sve ti bude jasno, al treba pogledati istinu u oči, to je najteže.
Šuplje na sve strane, voda ulazi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.