Nerealno je sta im je ta parola uradilaNoke995 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 21:00Uopšte nije poenta jel' ili nije, poenta je da koreografija nije upućena manijacima, nego je bila općenita.nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 19:17Ako godinama šablonski dižemo odgovore, kako baš da smo ovaj derbi digli to što smo digli? I kako baš da se ovaj derbi potrefilo da na vašoj koreografiji bude isto što i na našem odgovoru? Priznaš poraz i ideš dalje, ovako samo glup ispadaš.Noke995 je napisao/la: ↑26 feb 2025, 18:17Pozdrav raja svima i adminu naravno koji me Banovo jer sam na sliku Karadžića napisao liku da je četnik.
Eh sad da razbijemo mitove što se tiče ovih forum Ultrasa.
Manijacima je nabijen kompleks od derbija kad im je na Koševu hitna intervenisala na Jugu zbog provaljene parole.
To je prvi i zadnji put da je neka grupa na našim prostorima uputila direktnu prozivku rivalima, a da je dobila direktan i smislen odgovor na istu.
Naravno radi se o paroli "Jesu li horde gdje su nekad bile"
Od tog derbija, manijaci godinama bezuspješno dižu šablonske odgovore na parole ne bi li uboli.To se do dana današnjeg nije desilo.
U ovom slučaju, koreografija hordi nije bila upućena rivalu nego je bila općenita, tako da odgovor koji ne znam da li je provaljen, ošmekan ili slučajno uboden nema nikakvu težinu.
Dakle u navijačkom svijetu nula bodova.
Što se tiče tekme, pobjegli nam s lopate, po ko zna koji put.
Mi opet malo dobri, malo loši ono naše.
Vjerovati da je slučajno ubodeno može neko samo retardiran, i to vrlo retardiran.
Odgovoriš na ova pitanja koja sam ti postavio i sve ti bude jasno, al treba pogledati istinu u oči, to je najteže.
Šuplje na sve strane, voda ulazi!
Godinama dižete šablonske odgovore i ti to dobro znaš.
Poraz je samo u vašoj glavi, navijačima širom svijeta ovo je smiješno, nema nikakvu težinu.
Parola direktno upućena nama i odgovor koji ste dobili je kompleks koji ne možete izliječiti godinama, pa se fatate za svaku slamku, to je vaš problem![]()